Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Chlapi, kupovali jste někdo vanu do kufru? Která z těch dvou, co jsou na e-shopu peugeotu je lepší? Plast nebo polyethylen? On polyethylen není plast? No, z chemie jsem nemíval dobré známky... :)

A může mi někdo vysvětlit, proč je momentálně nejlevnější disk 19" Augusta, když já bych chtěl zimáky na 18" nebo 17"? :) Asi budou zimáky na 19"...

Upraveno uživatelem kupák
Odesláno (upraveno)

Ta vana z polyetylénu je takový jako lehčený materiál. Nevím jak je to u ní se životností a odolností. Asi bych, být tebou šel do toho plastu. Já mám ten velurový koberec s ochranou nárazníku. S těmi alu disky bych chvilku počkal, zda nebudou 18" jako sada za rozumnou cenu. Před rokem se sada 18" alu nechala koupit něco málo přes 20k v akci. Ovšem je pravda, že dnes se všechno neustále zdražuje.

Upraveno uživatelem HonzaZ
Odesláno (upraveno)

Tak jsem absolvoval první delší jízdu do Brna a zpět. Doteď jsem se jen coural kolem komína. 508 si mě koupila. Dík tempomatu a vedení v pruzích jsem že Žďáru až do Brna musel skoro šlápnout na pedál, paráda. Jen mne mrzí, že jsem nestihl vyzkoušet noční vidění, zpět jsem vyjížděl v půl jedenácté a nepotkal jsem živáčka. Ani v Brně! 

Jen mne trápí připojení android auto, Bluetooth a poslední aktualizace Mypeugeot je z 25.6. co dělám blbě?

Odesláno

Není to tím, že to přes BT nejde? Že to umí jen přes kabel? Mám pocit, že přes BT to umí až systém co je v nové 308 :myslim Ale nechci kecat :nevim

Odesláno

Já to blbe napsal. Android auto vím, že musím přes kabel, ale Bluetooth stačí na telefonování,  hudbu, Mypeugeot apod. Hlavně to handsfree potřebuju aby fungovalo i při krátkých cestách, kdy androidauto nepotřebuju aktivovat. Možná je to v telefonu, protože mi auto pořád mizí ze seznamu připojených bluetooth zařízení ?

Odesláno

Aha, tak v tomhle režimu by to samozřejmě fungovat mělo a nikdy jsem s tím připojování neměl zásadnější problém u žádného PSA auta :myslim R8 ale nemám, tak bude muset poradit někdo jiný. Možná napiš i co máš za tel a verzi systému. Třeba to bude jen o nějakém nastavení/povolení podmínek připojení a důvěryhodnosti mezi zařízeními...

Odesláno (upraveno)

Mám Motorolu one zoom s Androidem 10. Mám vypnuté NFC, ale to by nemělo vadit? Používáte někdo ten MyPeugeot? Já si to stáhl a první dav dny to fungovalo, byl tam výčet jízd včetně ujetých km a průměrné spotřeby. Od 25.6. nic? Mám to zkusit znovu nainstalovat?

Odesláno (upraveno)

Tak bluetooth se spravil sám. Alespoň zatím. Auto už ze seznamu známých zařízení nemizí. Dnes se to připojilo pokaždé. Co se týká androidauto, tak tam asi je potřeba po každém chcípnutí auta kabel od telefonu odpojit a zase připojit a funguje to dobře. Když nechám tel. připojený, zhasnu motor, odejdu, za chvíli se vrátím a nastartuju, tak se to snaží připojit, ale po chvilce to napíše chybovou hlášku. Když odpojím kabel a připojím kabel, chytne se to. Dělá vám to totéž? Někdy 24.6. jsem snad úspěšně provedl tu aktualizaci softu a map. Je pravděpodobné, že by už byla nějaká nová, třeba na mapy? Něco se mi totiž objevilo v tom Mypeugeot, ale stáhnout mi to nejde? Jde nějak zjistit v autě, jaká verze map a softu v něm je?

Odesláno
V 4. 7. 2022 at 19:17, kupák napsal:

Chlapi, kupovali jste někdo vanu do kufru? Která z těch dvou, co jsou na e-shopu peugeotu je lepší? Plast nebo polyethylen? On polyethylen není plast? No, z chemie jsem nemíval dobré známky... :)

A může mi někdo vysvětlit, proč je momentálně nejlevnější disk 19" Augusta, když já bych chtěl zimáky na 18" nebo 17"? :) Asi budou zimáky na 19"...

Běž do té lehčí vany z poly,mám vyzkoušeno z Bravy, je to lehké, životnost supr,měl jsem to v autě od nova ,ten plast je trága, nejhorší je ten nejlevnější Polák,kdyžtak ten gledring, škoda,že se poly nedělá na vše.

Odesláno
V 4. 7. 2022 at 19:17, kupák napsal:

Ahoj kupoval jsem do 3008 tu plastovou vanu sedí perfektně ale není to guma co dělají Poláci  je to takový gumo plast je to takové polotuhe a má to proziskluzovou vrstvu ze po tom nic v kufru nejezdi👍👍 za mě plast ten pokyethylen to je takový penovy polystyren  nebo jak bych to řekl…

počkej až ALU disky budou v akci. Ja kupoval 18 za cca 14000kc…. A je na ne 3 roky záruka..

Odesláno

Tak dovolená má druhý pokus vypukla. První delší jízda Morašice - Brno - Vídeň - Graz - Tolmezzo proběhla krásně. Všechny ty asistenty, co tahají lidem volant z rukou každého hrozně s..rou, začínám milovat. Jízda po rakouských a italských dálnicích, ale konec konců i v té koloně v Čechách je s tím naprostá pohoda. Spotřeba viz foto o něco lepší, než u kupé. Odpolko po procházce v horách pokračujeme za slanou vodou. :)

IMG_20220711_102754254.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...