Guest f3rdaaa Odesláno 27. duben 2006 Odesláno 27. duben 2006 Ahoj. Tak jsem byl s pazutkem vcera na technicke. Jak mi merily emise a turovali motor na max, tak se nekdy (jednou z peti pokusu) ozvalo takove osklive hlasite zachrasteni. Nemate tuseni co to je? V malych otackach to nedela, jen pri maximu (5200rpm). Citovat
Fusion Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 Omlouvám se ale odpověď na otázku nemám. Jen se divím že to takhle tůrovali. To spíš dělají lidi před emisema aby vyletěl bordel z potrubí. Mě to tůrovali myslím na 1800 kde se měří emise + na volnoběh, jestli něco zkoušeli tak max do 3000. Citovat
rimmer Odesláno 28. duben 2006 Odesláno 28. duben 2006 no nevim jak benzin, ale kourivost u dieselu meri tak, ze napoji pristroje, hadici na vyfuk a da plyn na podlahu, podrzi ho tam par vterin a pusti...takhle to udela asi 5x... jde se na volnobeh na max. otacky na prazdno... je dobry si pred tim prohrat motor Citovat
-=Michal=- Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 Původně zaslal: rimmer no nevim jak benzin, ale kourivost u dieselu meri tak, ze napoji pristroje, hadici na vyfuk a da plyn na podlahu, podrzi ho tam par vterin a pusti...takhle to udela asi 5x... jde se na volnobeh na max. otacky na prazdno... je dobry si pred tim prohrat motor tak, tak. Pěkně tomu při STK daj párkrát cihlu na plyn a klíďo píďo, jako kdyby se nechumelilo to tam nechaj pár vteřin a tak několikrát dokola. Nestačil jsem valit bulvy. Už jsem takto byl s dieselama na emisích několikrát a vždy to samé. Pro staré motory jistě žádný med. Doporučuje se to před STK pořádně prohřát Citovat
Radek Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 a pak urcite jeste hned vypnou motor a roztocene turbo nechaji dobehnout bez mazani. au, au, nechci na technickou. Citovat
P607Olda Odesláno 12. květen 2006 Odesláno 12. květen 2006 a to chrasteni tipuju na remenici na klikove hrideli. Jinak ta zkouska na plny plyn me taky s... Citovat
starter Odesláno 13. květen 2006 Odesláno 13. květen 2006 no me to delal opatrne, rekl sem mu ze nese odpovednost za motor, pokud ho rozvali tam mi ho zacaluje, vytocil to max na 2500 rpm a emise byly hotovy ma pry pochopeni pro stary diesely Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.