Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Chrasteni v motoru

Recommended Posts

Guest f3rdaaa
Odesláno

Ahoj. Tak jsem byl s pazutkem vcera na technicke. Jak mi merily emise a turovali motor na max, tak se nekdy (jednou z peti pokusu) ozvalo takove osklive hlasite zachrasteni. Nemate tuseni co to je? V malych otackach to nedela, jen pri maximu (5200rpm).

Odesláno

Omlouvám se ale odpověď na otázku nemám.

Jen se divím že to takhle tůrovali. To spíš dělají lidi před emisema aby vyletěl bordel z potrubí.

Mě to tůrovali myslím na 1800 kde se měří emise + na volnoběh, jestli něco zkoušeli tak max do 3000.

Odesláno

no nevim jak benzin, ale kourivost u dieselu meri tak, ze napoji pristroje, hadici na vyfuk a da plyn na podlahu, podrzi ho tam par vterin a pusti...takhle to udela asi 5x... jde se na volnobeh na max. otacky na prazdno... je dobry si pred tim prohrat motor

• O 2 týdny později...
Odesláno
Původně zaslal: rimmer

no nevim jak benzin, ale kourivost u dieselu meri tak, ze napoji pristroje, hadici na vyfuk a da plyn na podlahu, podrzi ho tam par vterin a pusti...takhle to udela asi 5x... jde se na volnobeh na max. otacky na prazdno... je dobry si pred tim prohrat motor

tak, tak. Pěkně tomu při STK daj párkrát cihlu na plyn a klíďo píďo, jako kdyby se nechumelilo to tam nechaj pár vteřin a tak několikrát dokola. Nestačil jsem valit bulvy. Už jsem takto byl s dieselama na emisích několikrát a vždy to samé.

Pro staré motory jistě žádný med. Doporučuje se to před STK pořádně prohřát :o

Odesláno

no me to delal opatrne, rekl sem mu ze nese odpovednost za motor, pokud ho rozvali tam mi ho zacaluje, vytocil to max na 2500 rpm a emise byly hotovy

ma pry pochopeni pro stary diesely

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...