PaKr Odesláno 27. květen 2022 Odesláno 27. květen 2022 @VojtouNerCZ nevím, jak jsem psal dřív, tak jsem měl v rádiu měničový kabel, takže jsem nic neaktivoval a všechno funguje akorát pokud během hovoru nastartuju (nebo vypnu úplně klíček), tak to zavěsí, i když jsem hovor přepnul z BT na telefon. Jinak všechno úplně v pohodě Citovat
lachim16 Odesláno 4. červen 2022 Autor Odesláno 4. červen 2022 (upraveno) Ahoj, tak abych dal vědět, jak to celé dopadlo ... Dal jsem na zdejší doporučení a vzal z jiného eshopu ten modul - https://www.levnealarmy.cz/eshop/car-audio/usb-aux-bluetooth-adapt/bluetooth-carclever/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-peugeot-rd4-552hfpg011.html Po připojení mi to funguje v pohodě namísto CD přehrávače, aniž bych musel na diagnostiku, nebo cokoliv měnit - jen to neukazuje na palubním přehrávači zrovna přehrávanou písničku, ale to je jen detail a nezáleží mi na němm, takže za mě vyřešeno a jsem spokojený Děkuji všem za rady i pomoc (Jinak je potřeba na telefonu zesílit hlasitost na max a znovu nastavit ekvalizéry, jak jste zvyklý třeba v rádiu) Upraveno 4. červen 2022 uživatelem lachim16 PaKr ohodnotil 1 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 (upraveno) před 4 minutami, lachim16 napsal: jen to neukazuje na palubním přehrávači zrovna přehrávanou písničku Tak zaleží jestli máš u MP3 vyplněný ID3 TAGy. A nebo to ten modul neumí. A nebo je potřeba to povolit v diag Upraveno 4. červen 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
lachim16 Odesláno 4. červen 2022 Autor Odesláno 4. červen 2022 Tak to netuším, v červenci stejně plánuji jet do servisu reklamovat turbo, tak se tam rovnou i poptám Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 4. červen 2022 Odesláno 4. červen 2022 Já mám právě za to, že se musí povolit aux 1 a deaktivovat cd changer aby to ukazovalo správně. Aspoň já to tak u 307 mám. Citovat
Tessi24 Odesláno 15. červen 2022 Odesláno 15. červen 2022 Já se zdovolenim připojim do diskuze. Koupil jsem auto už s android rádiem. Display mám myslim typ B (18 pinů a tlačítko na každé straně). Tlačítkem pod volantem si na něm přepínám datum, dojezd, spotřebu... Jelikož ten display na sluníčku už neni k přečtení, tak jsem koupil na vrakáči jinej. Ale ulazuje mi jem datum a na tlačítko pod volantem nereaguje. Elektronika vypadá totožně. V čem je zakopanej pes? Musí se to povolit prez dia? Citovat
307rg Odesláno 16. červen 2022 Odesláno 16. červen 2022 Vyzerá to tak, že na tom displeji nie je aktivovaná funkcia palubného počítača. Nutné pripojiť diagnostiku (peugeoťácku) a povoliť túto funkciu. inoxing ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.