Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Ovládání displeje po výměně rádia - Peugeot 307 1.6 hdi - r.v. 2008

Recommended Posts

Odesláno

@VojtouNerCZ nevím, jak jsem psal dřív, tak jsem měl v rádiu měničový kabel, takže jsem nic neaktivoval a všechno funguje :) akorát pokud během hovoru nastartuju (nebo vypnu úplně klíček), tak to zavěsí, i když jsem hovor přepnul z BT na telefon. Jinak všechno úplně v pohodě :)

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Ahoj, tak abych dal vědět, jak to celé dopadlo ...

Dal jsem na zdejší doporučení a vzal z jiného eshopu ten modul - https://www.levnealarmy.cz/eshop/car-audio/usb-aux-bluetooth-adapt/bluetooth-carclever/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-peugeot-rd4-552hfpg011.html

Po připojení mi to funguje v pohodě namísto CD přehrávače, aniž bych musel na diagnostiku, nebo cokoliv měnit - jen to neukazuje na palubním přehrávači zrovna přehrávanou písničku, ale to je jen detail a nezáleží mi na němm, takže za mě vyřešeno a jsem spokojený 🙂 Děkuji všem za rady i pomoc 😉

(Jinak je potřeba na telefonu zesílit hlasitost na max a znovu nastavit ekvalizéry, jak jste zvyklý třeba v rádiu)

Upraveno uživatelem lachim16
Odesláno (upraveno)
před 4 minutami, lachim16 napsal:

jen to neukazuje na palubním přehrávači zrovna přehrávanou písničku

Tak zaleží jestli máš u MP3 vyplněný ID3 TAGy. A nebo to ten modul neumí. A nebo je potřeba to povolit v diag

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Já se zdovolenim připojim do diskuze. Koupil jsem auto už s android rádiem. Display mám myslim typ B (18 pinů a tlačítko na každé straně). Tlačítkem pod volantem si na něm přepínám datum, dojezd, spotřebu...

Jelikož ten display na sluníčku už neni k přečtení, tak jsem koupil na vrakáči jinej. Ale ulazuje mi jem datum a na tlačítko pod volantem nereaguje. Elektronika vypadá totožně. V čem je zakopanej pes? Musí se to povolit prez dia?

20220613_184020.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...