Přejít na obsah

Tessi24

Uživatel
  • Počet příspěvků

    29
  • Registrace

Vše od uživatele Tessi24

  1. Pořád sem si lámal hlavu, kam položit telefon v autě. Nakonec mě napadlo vyrvat nepoužívaný tlačítko. Tušim že tam některý výbavy maj parkovacího asistenta???.. Nakreslil jsem si v počítači držák, prohnal 3D tiskárnou a woaláá. Vyjel jsem to z materiálu pc-blend, kterej trvale zvládá teplotu 100°C a je hodně houževnatej. Přišroubovaný je to na původní šroubek pod tlačítekem, takže zásah do auta neni prakticky žádnej.
  2. Já se zdovolenim připojim do diskuze. Koupil jsem auto už s android rádiem. Display mám myslim typ B (18 pinů a tlačítko na každé straně). Tlačítkem pod volantem si na něm přepínám datum, dojezd, spotřebu... Jelikož ten display na sluníčku už neni k přečtení, tak jsem koupil na vrakáči jinej. Ale ulazuje mi jem datum a na tlačítko pod volantem nereaguje. Elektronika vypadá totožně. V čem je zakopanej pes? Musí se to povolit prez dia?
  3. Zdravim, nemáte někdo volnou pokličku? Stačila by jedna.. Díky
  4. Tessi24

    blinkr svítí

    Nemůže bejt něco špatně v jednotce centrálního zamykaní? Protože se blinkr chytnul právě po zamknutí dálkou.
  5. Tessi24

    blinkr svítí

    spínač varovných světel jsem odpojil a blinkr pořád svítí
  6. Tessi24

    blinkr svítí

    306 sikma zadni cast. 1,9td r.v.1997
  7. Ahoj. Neustale mi sviti levy blinkr. Stalo se to po zamknuti auta, kdy si zablikalo vsema blinkrama. Zkousel jsem rozhejbat packu blinkru, ale bez uspechu. Pravy blinkr jede v pohode, kdyz zapnu vsechny blinkry tak vsechny svitej. Zkousel jsem to odpojit od baterie a nechat prez noc, ale to bohuzel nepomohlo. Zrejme teda bude chyceny relatko. Nevite ktery a kde je potreba vymenit?
  8. jo já mám třeba tuhle, kupovanou v autokelly
  9. Tessi24

    Co je to?

    díky, jsem asi unavenej nebo co
  10. Zdravim, nevíte někdo co je zač tahle krabička? je to defakto hned pod hodinama.
  11. Tessi24

    čelní sklo

    Tak nevim co tady resis. Auto za 5000,- okno za 2300,-. Tvoje starosti na moji hlavu....
  12. Tessi24

    Konektor k autorádiu

    Proč odstraňovat? To zabírá tolik místa?
  13. Tessi24

    peugeot 306 jak na to

    ještě by to mohlo bejt relátko...
  14. Tessi24

    peugeot 306 jak na to

    Tak logicky to můžou bejt tři věci. 1) Spínač pod volantem, 2) Kabeláž, 3) Motorek stěračů. Nejspíš to bude motorek, tak zkus připojit 12V přímo na něj a uvidíš... Jo a v tomhle tématu se řeší kniha "jak na to" a ne motorek stěračů!
  15. Tessi24

    Výměna světel

    Tak to je hodně krutý. To tam fakt jenom napájim kousek drátu a bude to fungovat. Díky Andreww!
  16. Tessi24

    Výměna světel

    Takže vlastně stačí něco co mi odpojí šťávu z potkávaček když zapnu dálkáče? To by se asi dalo vyrobit a bude to lepší než měnit celou páčku pod volantem.
  17. Tessi24

    boční lišty

    Ještě dodám že jsem si rovnou láknul i kliky a zrcátka. Je to dělaný barvou ve spreji Bumperspray od Motipu.
  18. Tessi24

    boční lišty

    Po laku
  19. Tessi24

    boční lišty

    před lakem
  20. Poradí někdo konkrétně, co je přesně potřeba udělat když chci dát na auto čirý světla? Co je na nich vlastně jinýho než na původních?
  21. Tessi24

    vnitřní osvětlení

    Vypínače mám právě v A sloupku. R.V. 1997
  22. Tessi24

    Chyba budikov

    Mě se stalo něco podobnýho. Jel jsem do práce a zkoušel jsem jak moc můžu vohulit nový rádio. No a najednou ticho, rádio se vyplo, osvětlení budíku ztmavlo, všechny ukazatele spadly na nulu... Dojel jsem do práce, chcípnul motor a po práci jsem už nenastartoval. Byla to ňáká 5A pojistka. Teďmi to připomělo že jsem tam dal 15A, protože jsem jinou nemél a ještě jsem ji nevyměnil
  23. Zdarec. Mám takovej problém, nefunguje mi vnitřní osvétlení při otevření dveří a nefunguje ani zvukovej signal při zapnutejch světlech. Jediný co funguje je to, když svítim a otevřu pátý dveře, pak se mi rozezní signál. Vypínačema ve dveřích to neni, jednak jsem je proměřoval a taky jsem je zkusil vyzkratovat, aby byly jakoby trvale rozpojený a stejně nic. Poradíte někdo kde a co bude rozbitý? Dikes
×
×
  • Vytvořit...