lachim16 Odesláno 21. květen 2022 Odesláno 21. květen 2022 Zdravím, přemýšlím o výměně rádia - jde mi hlavně o pouštění písniček z telefonu přes Bluetooth nebo AUX a pomalu zjišťuji tu omáčku okolo toho všeho. Zatím jsem rádio ještě ani nevytahoval ani nekontroloval konektory, jen nad tím hloubám. Teď k dotazu, originální rádio má navíc tlačítka jako například "Mode, Menu, Esc, Šipky ..." pro ovládání displeje (například změnu času, data, počítadla vzdálenosti a spotřeby atp.), když vyměním původní rádio - střelím od boku za tohle rádio, nebudou ta tlačítka chybět? Nebo to nahradí jiná funkce z nového rádia? Řešil tenhle problém někdo další? Díky za rady Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 21. květen 2022 Odesláno 21. květen 2022 budou chybet ale pokud radio podporuje dalkove ovladani jde k tomu pripojit krabicka ktera packu pod volantem premeni na packu palubniho display Citovat
lachim16 Odesláno 21. květen 2022 Autor Odesláno 21. květen 2022 Dálkovým ovládáním myslíte páčku pod volantem? nebo podporu dálkového ovládání u nového rádia? Mohu poprosit odkaz na krabičku? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. květen 2022 Odesláno 21. květen 2022 (upraveno) Krabička, která se napojí mezi rádio a auto, díky které je možné rádio ovládat páčkou pod volantem a displej lze ovládat také páčkou. Rádio musí podporovat ovládání páčkou (je nutné koupit propojovací kabel podle značky rádia). Je tu toho ohledně tohoto problému napsáno dost. https://www.ahifi.cz/connects2-swc-psa-07.html Upraveno 21. květen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 21. květen 2022 Odesláno 21. květen 2022 (upraveno) Spíš doporučím tenhle - https://www.ahifi.cz/connects2-swc-psa-07.html Jde s ním potom ovládat palubní PC, je to i dole v popisku napsané. Vyzkoušel jsem tři a tenhle jediný to umožňuje, s ostatními to nešlo. Upraveno 21. květen 2022 uživatelem Radek Hurvajz lachim16 ohodnotil 1 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 21. květen 2022 Odesláno 21. květen 2022 (upraveno) Jo, vidíš, jsem okopíroval špatný Pro jistotu opraveno Upraveno 21. květen 2022 uživatelem VojtouNerCZ Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
majko.ucet Odesláno 21. květen 2022 Odesláno 21. květen 2022 Neviem kolko ta to v konečnom dôsledku bude stat penazi ale ja som kupil rd45 radio za 60e displej z Číny za 35 (len vždy zabudne bluetooth a vždy sa musím pripojiť znovu) to musim dako este opraviť len neviem kde je chyba ale mne sa jednalo hlavne o usb aby som nemusel vzdy z telefonu púšťať MP3 A ak ty chces len AUX a bluetooth tak by som kupil toto a mas to za par e https://a.aliexpress.com/_mNnMfbo Su tam rozne typ či s konektorom alebo bez alebo na konkrétne radio a budeš mať aj handsfree Len vždy ked niekto bude volať prepnes radio na aux a máš handsfree a neprides o ovladanie displej akurát musis skladby prepínať na telefonena rd45 ide prepinat skladby packou aj cez bluetooth Len moj postreh lebo usb mi pride lepsie a navyše usb mi išlo aj so starym displejom ktory to nepodporoval akurat neukazovalo nazvy samozrejme treba ist na pc co je dalsich 10e lachim16 ohodnotil 1 Citovat
PaKr Odesláno 21. květen 2022 Odesláno 21. květen 2022 Já jsem koupil tohle ( v mém případě ale verzi před face) a jsem spokojený. Teda ne z tohoto e-shopu, ale od místního člena, takže odkaz je jenom pro informaci. https://www.kanaco.cz/zbozi/53194/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-peugeot-rd4/ lachim16 ohodnotil 1 Citovat
lachim16 Odesláno 22. květen 2022 Autor Odesláno 22. květen 2022 Ten kabel na zapojení do rádia z Ali (AUX + Bluetooth) je hodně pěkná nabídka na vyzkoušení - 200 kč je super cena Vytáhnu si pak rádio a mrknu na konektory a uvidím díky za další super tipy. Citovat
307rg Odesláno 24. květen 2022 Odesláno 24. květen 2022 V 21. 5. 2022 at 21:10, PaKr napsal: Já jsem koupil tohle ( v mém případě ale verzi před face) a jsem spokojený. Teda ne z tohoto e-shopu, ale od místního člena, takže odkaz je jenom pro informaci. https://www.kanaco.cz/zbozi/53194/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-peugeot-rd4/ No len akurát ten odkaz je práve na autá po FL, nie pred FL... Celkom by ma zaujílo riešenie na verziu pred FL. Citovat
PaKr Odesláno 24. květen 2022 Odesláno 24. květen 2022 Protože původní dotaz byl na auto po FL ale blbý je, že na před face to nikde nevidím. Zkus napsat členovi @ChouLu, bral jsem to od něj. Jinak asi by se měl aktivovat cd měnič, ale já jsem měl u rádia kabel pro měnič, takže v autě zřejmě v minulosti byl, tudíž jsem jenom zapojil a hrál ještě jsem si koupil "prodlužku" na USB, adaptér jsem dal pod rádio a do kastlíku je vytažený jenom kabel pro flashku. Citovat
lachim16 Odesláno 26. květen 2022 Autor Odesláno 26. květen 2022 (upraveno) V 21. 5. 2022 at 21:10, PaKr napsal: Já jsem koupil tohle ( v mém případě ale verzi před face) a jsem spokojený. Teda ne z tohoto e-shopu, ale od místního člena, takže odkaz je jenom pro informaci. https://www.kanaco.cz/zbozi/53194/bluetooth-a2dp-handsfree-modul-pro-peugeot-rd4/ No nakonec jsem se rozhodl pro tuhle variantu - je to pro mě nejjednodušší na montáž Jen přemýšlím jak a kam to pak zapojit? Do jednoho z těch prázdných slotů? Upraveno 26. květen 2022 uživatelem lachim16 Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 V 24. 5. 2022 at 21:42, 307rg napsal: No len akurát ten odkaz je práve na autá po FL, nie pred FL... Celkom by ma zaujílo riešenie na verziu pred FL. U před FL pokud chceš aux nebo BT je nejsnazší koupit nový rádio. Beztak origo palubak není na jednotce RD3 závislý. Horší je to s RT3, ale na to jde zase naroubovat origo aux. Případně emulátor CAN busu a pak tam můžeš dát rd4/45, to teď chystám do 307 já. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 @lachim16 zapojuje se to místo cd changeru, v diag se musí povolit aux1. lachim16 ohodnotil 1 Citovat
lachim16 Odesláno 26. květen 2022 Autor Odesláno 26. květen 2022 Takže se to zapojí na místo, kde máte B (zelený rámeček)? A hádám, že aux se musí povolit přes diagnostiku že? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 Do červeného. A ano, přes diag lachim16 ohodnotil 1 Citovat
lachim16 Odesláno 26. květen 2022 Autor Odesláno 26. květen 2022 (upraveno) Super, děkuji za pomoc Upraveno 26. květen 2022 uživatelem lachim16 Citovat
PaKr Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 @lachim16 neboj, přehodit se to nedá, mají trošku odlišný tvar @VojtouNerCZ spíš aktivovat měnič než aux? Asi i proto, aby se daly posouvat stopy a přijímat/ odmítat hovory a pochopitelně hlasitost. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 26. květen 2022 Odesláno 26. květen 2022 Měnič se právě musí deaktivovat a aktivovat aux. Alespoň já to tak teď mám. Když byl aktivní měnič, BT nefungovalo. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.