pivex Odesláno 3. květen 2022 Odesláno 3. květen 2022 Nevíte někdo co s tím. Při sešlápnutí brzdy i při zmáčknutí spínače pro otevření kufru začne sám stírat zadní stěrač. Blbne i horní brzdové světlo a bliká osvětlení SPZ. V informacích o vozidle mi to hlásí vadnou boční žárovku, ale všechny svítí. Díky za radu ( 5008 rok výroby 2010 ) Citovat
PaKr Odesláno 3. květen 2022 Odesláno 3. květen 2022 Tipoval bych to na přelámane kabely v průchodce do pátých dveří. jarokare, Chip a VojtouNerCZ ohodnotil 3 Citovat
jarokare Odesláno 4. květen 2022 Odesláno 4. květen 2022 Jj , přerušená kostra je sfiňa PaKr ohodnotil 1 Citovat
pivex Odesláno 4. květen 2022 Autor Odesláno 4. květen 2022 (upraveno) Díky za rady, dnes opraveno, přerušený zelenožlutý vodič v levé průchodce do pátých dveří. Člověk by nevěřil co to udělá za chaos v autě. Upraveno 4. květen 2022 uživatelem pivex PaKr a Chip ohodnotil 2 Citovat
Marselino Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 Tak jsem tuto poruchu měl taky. Přelomený tlustý drát žluto zelený, asi kostra. Bylo to přímo v tom gumovém krku po levé straně ve směru jízdy. Spájel jsem to a dal tam smršťovací bužírku. Jenom při zkoušce je zbytečné zkoušet funkčnost zad.stěrače a ostřikovače při otevřených zadních dveřích kufru, protože aspoň u mně to funguje jen při zavřených dveřích obojí. Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 13. říjen 2024 Odesláno 13. říjen 2024 @Marselino Hele jednou to na foru stačí, porušuješ pravidla a ničemu to nepomuže, takže druhý stejný příspěvek u 6 let stareho tematu mažu. pavelu96 a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.