Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj budu měnit na 407 sw 2.0 hdi fap filtr, koukal sem že autokelly má za dobrý peníze filtr starline, dával jste ho už někdo? Je mi jasný že nevydrží 250 tis jako originál, ale jde mi spíš o to jestli nebudou nějaký problémy při regeneraci a podobně. 

Odesláno

Z hovna bič neupletes….

kup Peugeot filtr vyjde kolem cca 8000-16000Kc a nemusíš řešit problémy…. Pokud to je ba tebe moc prodej ho a kup si benzin tam tyhle problémy nebudeš řešit😉

Odesláno

napadlo mě nechat FAP filtr vyměnit v jejich síti servisů (AutoKelly), včetně měření emisí a STK a máš to v jednom, při poruše se můžeš vrátit na reklamaci :myslim

Odesláno
před 2 hodinami, Havlicek.Lukas napsal:

mam neorigo filtr a nefunguje - starline je vlastne jen mezikus mezi trubkama

Co tím myslíš že nefunguje? Vysoké emise, ucpává se, auto hlásí chybu? 

Odesláno

A nebo ho mám zkusit nechat někde propláchnout? Ještě nějaký čas mám než se ucpe úplně, regenerace probíhá cca každých 200 až 300 km, když byl v dobrej kondici tak regenerace byla po 800 až 900 km. 

Odesláno
před 3 hodinami, Charlie 1 napsal:

Z hovna bič neupletes….

kup Peugeot filtr vyjde kolem cca 8000-16000Kc a nemusíš řešit problémy…. Pokud to je ba tebe moc prodej ho a kup si benzin tam tyhle problémy nebudeš řešit😉

tak jelikož nedávno tu řešil Fruktis FAP na 1.6 HDi 307 a v peugeotu mu to nacenili na 60k, pochybuji, že to půjde za cenou kterou píšeš. Nebo to během měsíce zase padlo?

Odesláno

Na dvoulitr se už nebude dodávat a pokud ano tak za nesmysl ;) nech ho vypláchnout u dpf.cz ;) od Neorigo filtrů ruce pryč.. minulý rok jsem tu měl 5008, kde se vystřídalo 6 filtrů až se dal origo ;) 

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...