Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Vďaka za tip. Originálny alarm už zoženiem asi len ťažko, lebo set mal aj ovládanie alarmu na kľúčoch. Hoci už dávnejšie som pozeral nejaké videá s ambíciou to tam dorobiť. Skúsim ale popozerať nejaké autá na diely poprípade ebay a možno sa na mňa usmeje šťastie. :D 

• O 2 týdny později...
Odesláno

Vždy ma hnevalo na 306ke niekoľko vecí. Nie je možné mať lakťovú opierku, vyhrievané sedadlá a zadné okná v elektrine naraz, pretože sa lakťovka vkladá do miesta, kde je panel s výhrevmi. Ďalší argument najmä od cestujúcich - niet si kam odložiť fľaše, plechovky či termosky. Síce to nie sú originálne diely, ale celkom šikovne zapadli. Pridal som lakťovú opierku dopredu, aj dozadu. Pôvodne som chcel meniť zadné sedadlá zo Xsary Exclusive v koži, ale toto nájsť v CZ/SK je priam nemožné. Okrem iného na aute pribudla aj bezdrôtová nabíjačka na konzolu pre telefón. Okrem iného som zohnal aj takéto sieťky, pekne sa tam dajú pratať rôzne veci z kufra a hlavne spolujazdec si v pohode môže odložiť aj 1,5litrovú fľašu. :) 

Otázka do pléna: Nevie niekto, či pasuje na 306 aj airbagový krúžok z P806 s káblom navyše pre multifunkčný volant?

IMG_1127.jpg

IMG_1092.jpg

nohy.jpg

predná opierka.jpg

zadná opierka, čiste.jpg

otvorena opierka.jpg

Odesláno (upraveno)

Ahoj, áno. Prípravu na Isofix má každá 306. Je tam nanitovaný taký plech. Nity treba odvŕtať a na to miesto krásne sadne isofix- dva diely čiernych plátov, rozdelených presne podľa sedačiek. Isofixy sa dávali na verzie Saint-Tropéz od 99, ale len tie vyššie, s polokožou a vyhrievanými sedadlami. Dávali sa myslím aj na XTčka 97- skorý 98. Určite sa dávali aj na limitovanú edíciu break - Family. Túto edíciu som však v strednej Európe na žiadnom internetovom bazári nevidel. Určite sa dávali aj na nejaké iné verzie, no zameral by som sa najmä na verzie XT a Saint-Tropéz.  Posielam foto, síce trochu z diaľky, ale vidno tam ako to vyzerá a aj uchytenie, teda 2 nity na každý plát (dokopy 4).

image.jpeg.fd2a0b28fb797badc34470c3f8d43f0e.jpeg

IMG_1513.png

Upraveno uživatelem Adrián 306 break
  • O 2 týdny později...
Odesláno

Odkedy som sa dozvedel, že mám v kufri pripravený zväzok na alarm... Začalo sa pátranie :D V hľadáčiku bol originálny kompletný set alarmu (siréna, kabeláž, návod, dióda a hlavne volumetrické senzory na A stĺpiky s originálnym zväzkom a tlačidlom na ich vypnutie. A samozrejme origo nálepky ako bonus :D ) Stále neverím, že sa mi pošťastilo toto všetko zohnať ešte v originálnej krabici... Na pár zahraničných 306kách som si všimol, že mali aj parrot pripojený ku Clarionu RD1, keďže to rádio tam má výstup na telefón. Zohnal som celú sadu z iného auta. Bodajby sa tak ľahko zháňali všetky diely. Nedávno sme spolu prežili métu 250.000km a stále pokračujeme. :) 

image_123650291 (9).JPG

image_123650291 (8).JPG

image_67195649.JPG

image_123650291 (7).JPG

Odesláno (upraveno)

tak to je luxusni ulovek. za kolik byl ? Nafotil bys mi a poslal treba do emailu ty prilozeny manualy k montazi a zapojeni, pro zajimavost. Dik

jinak parrot na RD1 mam v 806tce, funguje v pohode, diky te redukci na ISO konektory je to zapojeny raz dva. Na RD1 v 806 i v cabriu mam i emulatory CDchangeru, ktere prehravaji mp3 z SD karty a nebo maji 3,5jack AUX IN.

Slunecni clony taky supr, ze se povedlo naroubovat, stacilo teda jen provrtat a vymenit ty puvodni kotevni plasty ze 306?

Upraveno uživatelem Ferry
Odesláno

Ahoj, zohnal som ho zo Slovenska, za 100€, teda 2500czk +/- . Návod nafotím, len nie som momentálne doma. 
Ten parrot budem onedlho zapájať, tak verím, že to bude bez problémov.

Je to taký hybrid medzi 306 a 406. Tú kovovú trubicu zo 406 som skombinoval s konzolou z 306, no trebalo tam veľa vecí brúsiť, aby sa to dalo dať dokopy. 

Za ten návod ďakujem pekne, vytlačím si ho a bude do zbierky ;) 

• O 3 týdny později...
Odesláno

Podarilo sa mi zohnať nejaké ďalšie diely na teplejšiu sezónu. Už dlhšie som zháňal originálne nosiče na bicykle na strechu a nakoniec sa mi to konečne aj podarilo. Mal som doma nejaký set neoriginálnych strešných nosičov, no vždy mi vadilo, že prečnievajú nad hagusmi. Veľmi sa mi to nepáčilo a tak som sa pustil  do pátrania po originálnych priečnikov na 306. Podarilo sa. Konečne sa mi podarilo zohnať originálne prečniky na kombík. V kombinácii s nosičmi na bicykel je to paráda. :)

image_50729729.JPG

image_50459649 (1).JPG

image_50428929.JPG

image_50409729.JPG

image_123650291 (12).JPG

image_50367745.JPG

image_67195393.JPG

image_67166721.JPG

image_67232513.JPG

• O 2 týdny později...
Odesláno

Prednedávnom som bol rozoberať jednu 306ku v mojom okolí, ktorá bola veľmi zaujímavá, bol to kombík, ktorý mal vyrobené súčiastky okolo roku 96, teda jeden z prvých kombíkov. Všimol som si, že mal prídavné konzoly, nie len za C stĺpikom, ale už aj za B stĺpikom, aby sa dala ochranná mreža použiť aj pri sklopených sedadlách. Porovnával som ich s konzolami za C stĺpikmi a sú úplne iné. Majú iné vodidlá a skrutky nie su vedľa seba ale došikma. Pozrel som sa pod stropnicu a veľmi som sa potešil, lebo som zistil, že som mal na to v karosérii urobenú prípravu. Okrem toho mal veľmi zaujímavé madlá, ktoré som vzal a zistil som, že nemám na madlá predvŕtané diery len na tie klasické, ale aj na takéto vyťahovacie, tak som si ich dal. Podľa mňa pôsobia trochu modernejšie a najmä sa v aute ukázalo trochu viac miesta, keďže tie madlá netrčia, ale sú pritiahnuté pri stropnici.

oidhoi.jpg

ayv.jpg

unnamed.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...