Přejít na obsah

Adrián 306 break

Uživatel
  • Počet příspěvků

    81
  • Registrace

1 Sledující

O uživateli Adrián 306 break

  • Datum narození 23. duben

Věci klubové

  • Auto
    Peugeot 306
  • Rok výroby
    2001

Profilové informace

  • Pohlaví
    Muž
  • Město
    Košice
  • Stát
    Slovenská republika

Kontakty

  • Veřejný E-mail
    adorevilak14@gmail.com

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Adrián 306 break's Achievements

Pozorovatel

Pozorovatel (3/6)

96

Popularita

  1. Naposledy pribudlo do auta pamäťové relé zadného stierača. Má možnosť nastavenia intervalu od 0,5 sek. - do 60 sek. Som veľmi rád, že sa mi to podarilo zohnať, pretože diaľnicu jazdím 3x týždenne a keď je cesta mokrá, všimol som si, že pôvodný nastavený interval na 5 sekúnd je často príliš krátky a zadný stierač mi stieral zadné okno nasucho. Musel som ho teda vždy vypínať a zapínať. Keďže sa to s týmto relé dá nastavovať. A ešte som zabudol podotknúť, že takisto pri ostrekovaní zadného okna mi často tretie zotretie zotrelo okno nasucho. S týmto relé stierač zotrie pri krátkom ostrekovaní okno len 2x. Je to paráda
  2. Konečne je sústava celá. K horným konzolám patria aj takéto úchyty sedadiel s hranatými očkami pre uchopenie siete.
  3. IMG_0 (2).MOV
  4. Prednedávnom som bol rozoberať jednu 306ku v mojom okolí, ktorá bola veľmi zaujímavá, bol to kombík, ktorý mal vyrobené súčiastky okolo roku 96, teda jeden z prvých kombíkov. Všimol som si, že mal prídavné konzoly, nie len za C stĺpikom, ale už aj za B stĺpikom, aby sa dala ochranná mreža použiť aj pri sklopených sedadlách. Porovnával som ich s konzolami za C stĺpikmi a sú úplne iné. Majú iné vodidlá a skrutky nie su vedľa seba ale došikma. Pozrel som sa pod stropnicu a veľmi som sa potešil, lebo som zistil, že som mal na to v karosérii urobenú prípravu. Okrem toho mal veľmi zaujímavé madlá, ktoré som vzal a zistil som, že nemám na madlá predvŕtané diery len na tie klasické, ale aj na takéto vyťahovacie, tak som si ich dal. Podľa mňa pôsobia trochu modernejšie a najmä sa v aute ukázalo trochu viac miesta, keďže tie madlá netrčia, ale sú pritiahnuté pri stropnici. IMG_0 (2).MOV
  5. Podarilo sa mi zohnať nejaké ďalšie diely na teplejšiu sezónu. Už dlhšie som zháňal originálne nosiče na bicykle na strechu a nakoniec sa mi to konečne aj podarilo. Mal som doma nejaký set neoriginálnych strešných nosičov, no vždy mi vadilo, že prečnievajú nad hagusmi. Veľmi sa mi to nepáčilo a tak som sa pustil do pátrania po originálnych priečnikov na 306. Podarilo sa. Konečne sa mi podarilo zohnať originálne prečniky na kombík. V kombinácii s nosičmi na bicykel je to paráda.
  6. Ponovom pribudol do auta už aj Parrot CK3100. Clarion RD1 má v sebe od výroby aj výstup na telefón, takže pri telefonovaní to aj na rádiu ukazuje ''Phone''. So všetkými prácami mi pomáhal @Radovanik.
  7. Ahoj, zohnal som ho zo Slovenska, za 100€, teda 2500czk +/- . Návod nafotím, len nie som momentálne doma. Ten parrot budem onedlho zapájať, tak verím, že to bude bez problémov. Je to taký hybrid medzi 306 a 406. Tú kovovú trubicu zo 406 som skombinoval s konzolou z 306, no trebalo tam veľa vecí brúsiť, aby sa to dalo dať dokopy. Za ten návod ďakujem pekne, vytlačím si ho a bude do zbierky
  8. A je to doma! Set alarmu mi už konečne došiel, aj v pôvodnom balení s certifikátom. A originálny leták na verziu break v slovenčine.
  9. Odkedy som sa dozvedel, že mám v kufri pripravený zväzok na alarm... Začalo sa pátranie V hľadáčiku bol originálny kompletný set alarmu (siréna, kabeláž, návod, dióda a hlavne volumetrické senzory na A stĺpiky s originálnym zväzkom a tlačidlom na ich vypnutie. A samozrejme origo nálepky ako bonus ) Stále neverím, že sa mi pošťastilo toto všetko zohnať ešte v originálnej krabici... Na pár zahraničných 306kách som si všimol, že mali aj parrot pripojený ku Clarionu RD1, keďže to rádio tam má výstup na telefón. Zohnal som celú sadu z iného auta. Bodajby sa tak ľahko zháňali všetky diely. Nedávno sme spolu prežili métu 250.000km a stále pokračujeme.
  10. Osvetlené clonky Toľko hodín myslenia a skúšania... @Radovanik @Ferry Patrí Vám jedno veľké ďakujem IMG_0.MOV
  11. Ďakujem veľmi pekne 306ka mi prirástla k srdcu. Myslím si, že u 406ky to bude s isofixom podobne. Je treba však podotknúť, že ja len zdieľam názory a poznatky dvoch šikovných peugeoťákov @Radovanik a @Ferry. Títo ti odpovedia na všetko
  12. Ahoj, áno. Prípravu na Isofix má každá 306. Je tam nanitovaný taký plech. Nity treba odvŕtať a na to miesto krásne sadne isofix- dva diely čiernych plátov, rozdelených presne podľa sedačiek. Isofixy sa dávali na verzie Saint-Tropéz od 99, ale len tie vyššie, s polokožou a vyhrievanými sedadlami. Dávali sa myslím aj na XTčka 97- skorý 98. Určite sa dávali aj na limitovanú edíciu break - Family. Túto edíciu som však v strednej Európe na žiadnom internetovom bazári nevidel. Určite sa dávali aj na nejaké iné verzie, no zameral by som sa najmä na verzie XT a Saint-Tropéz. Posielam foto, síce trochu z diaľky, ale vidno tam ako to vyzerá a aj uchytenie, teda 2 nity na každý plát (dokopy 4).
  13. To ano Lakťovka ešte nie je upevnená, preto sa pás schoval pod tú lakťovku. Tak sa samozrejme zapnúť nedá. Koncom týždňa ju budem upevňovať a pás pôjde popri sedadle, tak to bude v poriadku.
  14. Zo šoférovej strany to vyzerá strašidelne, ale inak je ručná brzda úplne prístupná.
  15. Vždy ma hnevalo na 306ke niekoľko vecí. Nie je možné mať lakťovú opierku, vyhrievané sedadlá a zadné okná v elektrine naraz, pretože sa lakťovka vkladá do miesta, kde je panel s výhrevmi. Ďalší argument najmä od cestujúcich - niet si kam odložiť fľaše, plechovky či termosky. Síce to nie sú originálne diely, ale celkom šikovne zapadli. Pridal som lakťovú opierku dopredu, aj dozadu. Pôvodne som chcel meniť zadné sedadlá zo Xsary Exclusive v koži, ale toto nájsť v CZ/SK je priam nemožné. Okrem iného na aute pribudla aj bezdrôtová nabíjačka na konzolu pre telefón. Okrem iného som zohnal aj takéto sieťky, pekne sa tam dajú pratať rôzne veci z kufra a hlavne spolujazdec si v pohode môže odložiť aj 1,5litrovú fľašu. Otázka do pléna: Nevie niekto, či pasuje na 306 aj airbagový krúžok z P806 s káblom navyše pre multifunkčný volant?
×
×
  • Vytvořit...