Béďa Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Mam nove auto a chtel bych si osetrit nejak spodek auta a vyfukove potrubi. Muzete mi poradit, s jakymi pripravky mate zkusenosti. Na co si dat pozor atd. Predem diky za odpovedi Citovat
mk405 Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 a co se takhle zastvit tlumex ,bodie apod - jsem zvědavej kdo ti to nastříká stíbřenka se silikonem na kamna bervy černé Citovat
Béďa Odesláno 21. duben 2006 Autor Odesláno 21. duben 2006 Původně zaslal: mk405 a co se takhle zastvit tlumex ,bodie apod - jsem zvědavej kdo ti to nastříká stíbřenka se silikonem na kamna bervy černé rek sis o to sam o vikendu sem u tebe Citovat
chuck11 Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Přesně tak na podvozek je lepší bodičko neš tlumex,a na ten výfuk nějakou tu barvu na kamna a že jich je:papa Jak se dívám tak ste oba z Chotěboře tak by neměl být problém a mk405 ti to zradostí udělá že mk405:D:D:D:D Citovat
mk405 Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 no mi se i docela známe, ale nic mu dělat nebudu ani s radostí ani bez:P ještě si to nekdo vyloží jinak a špatně :D:D Citovat
oddie Odesláno 21. duben 2006 Odesláno 21. duben 2006 Tam, kde je v pořádku plastizolový nástřik (ta tlustá nastříkaná \"guma\" ), nemá smysl přes to něco dalšího stříkat, takže smysl má opravovat jen místa, kde je ta původní vrstva porušená nebo se loupe, a příp. místa, kde od výroby není (prostor nad nádrží, podlaha kufru). Pokud je někde nějaké místo orezlé, je třeba odstranit okolní původní nástřiky až na čistý plech, samotné zrezlé místo vzít nejlépe flexou s drá?ákem, odrezit, natřít antikorozní základovkou a pak teprv přestříkat plastem, třebas tím Body. Spíš není úplně od věci vystříkat některé dutiny - prahy, nosníky na spodku a šavle. A vzadu vnitřky zadních lemů. Citovat
Neon Odesláno 22. duben 2006 Odesláno 22. duben 2006 Béďa: tady jsme to řešili - sorry, ale dneska mi nejdou nějak vkládat odkazy - mrchy jedny odkázaný... Citovat
kremenak Odesláno 26. duben 2006 Odesláno 26. duben 2006 Já spodek auta nijak neřeším. Pokud to někde začne rezatět, tak to na jaře a na podzim trochu stříknu konkorem. Pokud má auto 10 roků, tak ho vyměním za novější. Zatím mě žádný z Peugeotů nestačil při tomto systému prorezivět. Citovat
*jose_106* Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Dovolím si oprášit vlákno. O víkendu chci natírat podvozek na svojí 106 tlumexem. Některý místa jsou už odřený + vzadu pod kufrem, kde to není vůbec. Chci se zeptat na nějaký tipy, na který místa nezapomenout (podvozek, podběhy/lemy, nosníky vepředu pod motorem, něco dál???) a kdo máte zkušenosti s Tlumexem, jestli stačí jednou nebo raději dvě vrstvy? A pokud dvě, tak to nechat schnout těch cca 24 hodin nebo radši druhou vrstvu dát třeba po týdnu? dík. Citovat
Pe.Tr Odesláno 5. září 2008 Odesláno 5. září 2008 Původně zaslal: *jose_106* Dovolím si oprášit vlákno. O víkendu chci natírat podvozek na svojí 106 tlumexem. Některý místa jsou už odřený + vzadu pod kufrem, kde to není vůbec. Chci se zeptat na nějaký tipy, na který místa nezapomenout (podvozek, podběhy/lemy, nosníky vepředu pod motorem, něco dál???) a kdo máte zkušenosti s Tlumexem, jestli stačí jednou nebo raději dvě vrstvy? A pokud dvě, tak to nechat schnout těch cca 24 hodin nebo radši druhou vrstvu dát třeba po týdnu? dík. nezapomen na příčku pod chladičem , zaměř se hlavně na prahy a lemy prahu -tam kde je to určeno pro hever. Citovat
OK406 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: oddie Tam, kde je v pořádku plastizolový nástřik (ta tlustá nastříkaná \"guma\" ), nemá smysl přes to něco dalšího stříkat, takže smysl má opravovat jen místa, kde je ta původní vrstva porušená nebo se loupe, a příp. místa, kde od výroby není (prostor nad nádrží, podlaha kufru). Pokud je někde nějaké místo orezlé, je třeba odstranit okolní původní nástřiky až na čistý plech, samotné zrezlé místo vzít nejlépe flexou s drá?ákem, odrezit, natřít antikorozní základovkou a pak teprv přestříkat plastem, třebas tím Body. Spíš není úplně od věci vystříkat některé dutiny - prahy, nosníky na spodku a šavle. A vzadu vnitřky zadních lemů. Takže doporučuješ ze zkušenosti nejdříve nastřít základovou barvou a pak teprve ochraním prostředkem?? Co používáš na spodek a co na dutiny?? Citovat
*jose_106* Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Pe.Tr: dik. Jj, ten předek to potřeboval... Ještě jsem v kelly na zkoušku vzal hliník sprej na výfuk. I kdyby to bylo na houby, alespoň to přikreje chycenej katík. Jinak když jsem se pucoval od toho asfaltu, divím se že se to nemenuje tlemex:bacha Citovat
Marcel505 Odesláno 6. září 2008 Odesláno 6. září 2008 Původně zaslal: OK406 Takže doporučuješ ze zkušenosti nejdříve nastřít základovou barvou a pak teprve ochraním prostředkem?? Co používáš na spodek a co na dutiny?? Dutiny - třeba Motip. Podvozek - třeba Soudal (podvozky, podběhy, oděruvzdorný). Citovat
Guest servisman Odesláno 7. září 2008 Odesláno 7. září 2008 Motip mají výběr jinak dříve jsem používal Gumoasfalt,Tlumexplast,Plastizol,Rezistin ML, [upravil dne 7/9/08 honza406] Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.