Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mam nove auto a chtel bych si osetrit nejak spodek auta a vyfukove potrubi. Muzete mi poradit, s jakymi pripravky mate zkusenosti. Na co si dat pozor atd. Predem diky za odpovedi :super

Odesláno
Původně zaslal: mk405

a co se takhle zastvit ;)

tlumex ,bodie apod - jsem zvědavej kdo ti to nastříká :P

stíbřenka se silikonem na kamna bervy černé

rek sis o to sam :D o vikendu sem u tebe ;):papa

Odesláno

Přesně tak na podvozek je lepší bodičko neš tlumex,a na ten výfuk nějakou tu barvu na kamna a že jich je:papa

Jak se dívám tak ste oba z Chotěboře tak by neměl být problém a mk405 ti to zradostí udělá že mk405:D:D:D:D

Odesláno

Tam, kde je v pořádku plastizolový nástřik (ta tlustá nastříkaná \"guma\" ), nemá smysl přes to něco dalšího stříkat, takže smysl má opravovat jen místa, kde je ta původní vrstva porušená nebo se loupe, a příp. místa, kde od výroby není (prostor nad nádrží, podlaha kufru). Pokud je někde nějaké místo orezlé, je třeba odstranit okolní původní nástřiky až na čistý plech, samotné zrezlé místo vzít nejlépe flexou s drá?ákem, odrezit, natřít antikorozní základovkou a pak teprv přestříkat plastem, třebas tím Body. Spíš není úplně od věci vystříkat některé dutiny - prahy, nosníky na spodku a šavle. A vzadu vnitřky zadních lemů.

Odesláno

Já spodek auta nijak neřeším. Pokud to někde začne rezatět, tak to na jaře a na podzim trochu stříknu konkorem. Pokud má auto 10 roků, tak ho vyměním za novější. Zatím mě žádný z Peugeotů nestačil při tomto systému prorezivět.

• O 2 roky později...
Odesláno

Dovolím si oprášit vlákno. O víkendu chci natírat podvozek na svojí 106 tlumexem. Některý místa jsou už odřený + vzadu pod kufrem, kde to není vůbec. Chci se zeptat na nějaký tipy, na který místa nezapomenout (podvozek, podběhy/lemy, nosníky vepředu pod motorem, něco dál???) a kdo máte zkušenosti s Tlumexem, jestli stačí jednou nebo raději dvě vrstvy? A pokud dvě, tak to nechat schnout těch cca 24 hodin nebo radši druhou vrstvu dát třeba po týdnu? dík.

Odesláno
Původně zaslal: *jose_106*

Dovolím si oprášit vlákno. O víkendu chci natírat podvozek na svojí 106 tlumexem. Některý místa jsou už odřený + vzadu pod kufrem, kde to není vůbec. Chci se zeptat na nějaký tipy, na který místa nezapomenout (podvozek, podběhy/lemy, nosníky vepředu pod motorem, něco dál???) a kdo máte zkušenosti s Tlumexem, jestli stačí jednou nebo raději dvě vrstvy? A pokud dvě, tak to nechat schnout těch cca 24 hodin nebo radši druhou vrstvu dát třeba po týdnu? dík.

nezapomen na příčku pod chladičem , zaměř se hlavně na prahy a lemy prahu -tam kde je to určeno pro hever.

Odesláno
Původně zaslal: oddie

Tam, kde je v pořádku plastizolový nástřik (ta tlustá nastříkaná \"guma\" ), nemá smysl přes to něco dalšího stříkat, takže smysl má opravovat jen místa, kde je ta původní vrstva porušená nebo se loupe, a příp. místa, kde od výroby není (prostor nad nádrží, podlaha kufru). Pokud je někde nějaké místo orezlé, je třeba odstranit okolní původní nástřiky až na čistý plech, samotné zrezlé místo vzít nejlépe flexou s drá?ákem, odrezit, natřít antikorozní základovkou a pak teprv přestříkat plastem, třebas tím Body. Spíš není úplně od věci vystříkat některé dutiny - prahy, nosníky na spodku a šavle. A vzadu vnitřky zadních lemů.

Takže doporučuješ ze zkušenosti nejdříve nastřít základovou barvou a pak teprve ochraním prostředkem?? Co používáš na spodek a co na dutiny??

Odesláno

Pe.Tr: dik. Jj, ten předek to potřeboval... Ještě jsem v kelly na zkoušku vzal hliník sprej na výfuk. I kdyby to bylo na houby, alespoň to přikreje chycenej katík. Jinak když jsem se pucoval od toho asfaltu, divím se že se to nemenuje tlemex:bacha

Odesláno
Původně zaslal: OK406

Takže doporučuješ ze zkušenosti nejdříve nastřít základovou barvou a pak teprve ochraním prostředkem?? Co používáš na spodek a co na dutiny??

Dutiny - třeba Motip.

Podvozek - třeba Soudal (podvozky, podběhy, oděruvzdorný).

Guest servisman
Odesláno

Motip mají výběr jinak dříve jsem používal Gumoasfalt,Tlumexplast,Plastizol,Rezistin ML,

[upravil dne 7/9/08 honza406]

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...