pavelu96 Odesláno 28. leden 2022 Odesláno 28. leden 2022 (upraveno) Zkusil jsem u ženy vypnout první položku - Přepnout na mobilní data. Je možné, že ta její A41 je citlivější na kolísání sítě a proto se přepíná na data. Bude se to dnes a zítra testovat a když to nepomůže zkusím to vývojářské nastavení. @Radek Hurvajz díky Edit: Po necelé hodině o5 bez internetu a přepnuto na mobilní data... Edit 2: Po odhlášení z Wifi sítě po více než hodině o5 bez internetu, ale nejeli data. Ve vývojářských možnostech jsem tedy vypnul Omezení hledání Wifi. Upraveno 28. leden 2022 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
pavelu96 Odesláno 28. leden 2022 Odesláno 28. leden 2022 Tak i po vypnutí Omezení hledání Wifi se telefon odpojil od wifi a najeli data, takže nic nepomohlo. Příští týden ho odvezu na reklamaci. Těžko říct, jak to dopadne... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 29. leden 2022 Autor Odesláno 29. leden 2022 No jo, ale ty jsi k wifi připojeny ale bez internetu, v tom připadě je chyba jinde, např v routeru nebo v internetu samotnem. Soudim podle toho screenu Citovat
pavelu96 Odesláno 29. leden 2022 Odesláno 29. leden 2022 No jo, ale ostatní 4 telefony ve stejné místnosti s internetem nebo routerem nemají tento problém a jsou normálně připojený k wifi s internetem... Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 30. leden 2022 Autor Odesláno 30. leden 2022 (upraveno) Zkus u wifi nastavit v telefonu MAC adresu telefonu, a né nahodnou jak tam je default, a vypnout a zapnout wifi, případně restartovat router. Upraveno 30. leden 2022 uživatelem Radek Hurvajz Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. únor 2022 Autor Odesláno 3. únor 2022 Hmm, tak problem je zpět, ted to vydrželo ale celkem dlouho. Tak se mi zdá že je problem v telefonu, nějaká závada či co Citovat
pavelu96 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 Jen tak mimo soutěž. Vyndal jsem mojí starou S7, že jí nabiju až bude potřeba záložní telefon a ona mi nějak přibrala Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. únor 2022 Autor Odesláno 3. únor 2022 (upraveno) Au, dej pozor at ti to nebouchne, v tomhle stavu bych to doma vubec neskladoval. Tady - https://www.letemsvetemapplem.eu/2021/07/13/co-se-stane-kdyz-se-baterie-v-mem-smartphonu-nafoukne/ Upraveno 3. únor 2022 uživatelem Radek Hurvajz Péťa a Akoc ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 (upraveno) @Radek Hurvajz je asi total vybitej 3/4 roku a nekontroloval jsem ho. Zítra jde do kontejneru na elektroodpad... No manželka se s ním moc nemazlila. Baterie dostávala záhul a výdrž byla před koncem používání cca8 hodin... Upraveno 3. únor 2022 uživatelem pavelu96 Doplnění Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 3. únor 2022 Autor Odesláno 3. únor 2022 (upraveno) Hele, do kontejneru ne. Aby nevyhořel. Zabal to opatrne do alobalu, dej do plechovky a odnes nekam do elektra k likvidaci, rekni jim ze je to nafoukla baterka. Upraveno 3. únor 2022 uživatelem Radek Hurvajz pavelu96 ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 Dám to do sběrného dvora. Řídí to tam borec co recykluje telefony. Radek Hurvajz ohodnotil 1 Citovat
Dave_k Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 (upraveno) Mě se takhle nafoukla v Asusu už druhá baterka. Normálně jsem koupil novou a frčím dál. Pokud není v háji displej, tak je škoda to vyhazovat. Baterka stojí okolo 400,-. Upraveno 3. únor 2022 uživatelem Dave_k Citovat
pavelu96 Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 @Dave_k jako že to mám nějak zachraňovat? Citovat
Dave_k Odesláno 3. únor 2022 Odesláno 3. únor 2022 To je čistě na tobě, jestli o to stojíš. Já to dělám, protože se mi novej nechce kupovat a pak všechno přehrávat atd. Vím, že k tomu jednou dojde, ale čím dýl tím líp. MotoMoto ohodnotil 1 Citovat
MJSytic Odesláno 4. únor 2022 Odesláno 4. únor 2022 před 16 hodinami, Radek Hurvajz napsal: Au, dej pozor at ti to nebouchne, v tomhle stavu bych to doma vubec neskladoval. Kdybys to viděl u nás v práci, tak utečeš Radek Hurvajz a Péťa ohodnotil 2 Citovat
pavelu96 Odesláno 10. únor 2022 Odesláno 10. únor 2022 Tak dnes proběhla výměna za novou originál baterii a telefon funguje jako nový. Cena 325,- Kč za baterii a velké poděkování kamarádovi za výměnu - (je to Ajfoňák, tak je asi jasné co jsem si vyslechl ) Dave_k, Péťa a Radek Hurvajz ohodnotil 3 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.