Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Zkusil jsem u ženy vypnout první položku - Přepnout na mobilní data. Je možné, že ta její A41 je citlivější na kolísání sítě a proto se přepíná na data. Bude se to dnes a zítra testovat a když to nepomůže zkusím to vývojářské nastavení. @Radek Hurvajz díky :super

Edit: Po necelé hodině o5 bez internetu a přepnuto na mobilní data... :roll

Edit 2: Po odhlášení z Wifi sítě po více než hodině o5 bez internetu, ale nejeli data. Ve vývojářských možnostech jsem tedy vypnul Omezení hledání Wifi. 

IMG-20220128-WA0004.jpg

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno

Tak i po vypnutí Omezení hledání Wifi se telefon odpojil od wifi a najeli data, takže nic nepomohlo. Příští týden ho odvezu na reklamaci. Těžko říct, jak to dopadne...

Odesláno

No jo, ale ostatní 4 telefony ve stejné místnosti s internetem nebo routerem nemají tento problém a jsou normálně připojený k wifi s internetem... :myslim

Odesláno (upraveno)

Zkus u wifi nastavit v telefonu MAC adresu telefonu, a né nahodnou jak tam je default, a vypnout a zapnout wifi, případně restartovat router.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

Jen tak mimo soutěž. Vyndal jsem mojí starou S7, že jí nabiju až bude potřeba záložní telefon a ona mi nějak přibrala :mrk

20220203_183000.jpg

20220203_182931.jpg

Odesláno (upraveno)

@Radek Hurvajz je asi total vybitej 3/4 roku a nekontroloval jsem ho. Zítra jde do kontejneru na elektroodpad...

No manželka se s ním moc nemazlila. Baterie dostávala záhul a výdrž byla před koncem používání cca8 hodin... 

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
Odesláno (upraveno)

Mě se takhle nafoukla v Asusu už druhá baterka. Normálně jsem koupil novou a frčím dál. Pokud není v háji displej, tak je škoda to vyhazovat. Baterka stojí okolo 400,-.

Upraveno uživatelem Dave_k
Odesláno

To je čistě na tobě, jestli o to stojíš. ;)

Já to dělám, protože se mi novej nechce kupovat a pak všechno přehrávat atd. Vím, že k tomu jednou dojde, ale čím dýl tím líp.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...