Guest PanAlan Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 (upraveno) Ahoj, mám Peugeota 206 1.4hdi 50kw eco. Praskla mi řemenice tak že se oddělila vnější část od vnitřní a řemen je poničený. Může mi někdo podle VIN auta zjisti jaká konkrétní řemenice tam má být? Na internetu jsem našel několik průměru a taky s tlumičem kmitů a bez. VIN: VF32A8HXF42422630 Upraveno 14. leden 2022 uživatelem PanAlan Citovat
pavelu96 Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 Ahoj. Na zjišťování těchto informací tady máme speciální vlákno /https://www.peugeot-club.com/forum/197-servisni-historie-a-nahradni-dily-podle-vin-kodu-peugeot-citroen/ Je pouze pro členy klubu - členem se staneš - tady. https://www.peugeot-club.com/store/product/127/?utm_source=banner&utm_medium=banner&utm_campaign=nastuptedopeugeotclubu HonzaC2, Vena garážmistr, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
pavelu96 Odesláno 14. leden 2022 Odesláno 14. leden 2022 @PanAlan copak se Ti nelíbí na mém příspěvku? Formulace, vložené odkazy, chybějící smajlík, nebo návod jak Ti pomoct? Vena garážmistr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 15. leden 2022 Odesláno 15. leden 2022 @PanAlan Jsou jasně daná pravidla. Přístup do SB kde se tato informace dá relevantně zjistit je placený. Z toho důvodu je poskytování těchto informací podmíněno členstvím (placeným). Péťa a pavelu96 ohodnotil 2 Citovat
Medvěd Odesláno 15. leden 2022 Odesláno 15. leden 2022 (upraveno) Já bych to asi dál nepitval - PanAlan nedostal co chtěl zadáčo na podnose přímo pod sosáček a už se tu na 90% neobjeví Upraveno 15. leden 2022 uživatelem Medvěd ozzy56 a Hafity ohodnotil 2 Citovat
Guest PanAlan Odesláno 23. leden 2022 Odesláno 23. leden 2022 (upraveno) Ahoj, určitě jsem nechtěl nikoho urazit. A @pavelu96 pouze jsem reagoval. V tu chvíli to nebyla odpověď kterou jsem chtěl vidět :). Kdyby to šlo tak bych ti dal klidně i (líbí se mi) za to že jsi mě informoval. Kdysi tu byly takové dotazy normální. Nevěděl jsem že musím být členem. @Medvěd Napsáno doslova jako od hulváta. Problém vyřešen. Když tak sem vyhodím rozměry které jsem použil na svém autě. Řemenice - vnější průměr na drážky 153 mm, 6 drážek a s tlumičem kmitů. Řemen - délka 1705 mm. Upraveno 23. leden 2022 uživatelem PanAlan Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.