Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Jirkova vysněná 5008 2.0 Hdi Allure - první šrám

Recommended Posts

Odesláno
před 10 minutami, jarokare napsal:

Na pojišťovnu to musíš nahlásit , pak záleží na tobě , jak dlouho nebudeš auto potřebovat , někdy to těm likvidátorům trvá , než přijedou .

vy uz si nefotite sami?

Odesláno

Taky trochu záleží na kolik máš pojištěné sklo. Jestli kolem 10k, tak v autorizáku asi budeš koukat, až budou chtít 20k a pojistka to nepokryje... 

Před pár lety jsem to taky řešil :mrk

Odesláno (upraveno)

V autorizáku jsem měnil okno jednou na Tranzitu - blbě ho usadili a teklo tam, což v zimě bylo moc príma (zapocený okno apod.). 

Od tý doby jenom autoskla a spokojenost 

Ono je to často tak, že autorizák okna mění jednou za uherák a tak snadno něco podělá, zatímco ty autoskla se tím živí a dělají několik oken denně.

P. S.
V čom se liší origo okno od třeba PILKINTONa?

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno

zrovna kvalita oken znat je , napr ja jako turbohnidopichdetajler jedine origo okno , tvrdsi, vic vrstev na sobe ,vlete se za nim nepotis, zadny odraz palubky, akustika uplne jina ,vyhrev pod steraci nabehne ihned, o funkcnosti senzorů , kamer a HUD ani nemluve.

v nasem autorizaku delame 4-5 oken denne 😉

Odesláno (upraveno)
před 10 hodinami, jarokare napsal:

Na pojišťovnu to musíš nahlásit , pak záleží na tobě , jak dlouho nebudeš auto potřebovat , někdy to těm likvidátorům trvá , než přijedou .

@jarokareAuto vám tam nechám tak dlouho jak budete potřebovat.Mam ještě druhé(Octavii) jako pracovní a náhradní vozidlo když klekne nějaký ten peugeot v rodině 😃 jako minulý týden 307 dcery 

IMG-20240504-WA0005.jpg

Upraveno uživatelem jirka307
Odesláno

Tak teď jsem prohlížel stěrače jaké mám že jsi zítra koupím nové když mám nové sklo a všimnul jsem jsi že je na čelním okně nalepený tenhle čtverec asi 4x4cm výška asi necelý 1mm určitě jsem ho předtím na okně neměl- nebo to máte také někdo? @jarokare by mohl asi vědět 🤔fotil jsem teď v dešti 

20240524_193140.jpg

• O 1 měsíc později...

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...