Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno
před 35 minutami, Pe.Tr napsal:

samozrejme aby bylo videt kdo je nej tak se zacali vkladat editace

@Pe.Tr Když edituji příspěvek (sobě nebo jiným), tak se v něm uloží (akorát s mým nickem):

Citovat

obrazek.png

Proto já teda píšu, proč jsem do příspěvku autorovi zasáhl. Přišlo by mi blbý, kdyby v cizím příspěvku bylo varování, že jsem ho upravil a už tam nebylo proč. To se na mě nezlob, ale to opravdu nechci a nebudu to dělat jinak. To raději vůbec.

Odesláno (upraveno)
před 21 hodinami, brixtr napsal:

Navrhujete trestný bod za dva příspěvky pod sebou, teď si nevybavím kdo  to napsal, ale byl návrh aby to systém automaticky spojil.

Automaticky, nebo tlačítkem (byť třeba časově omezeným).... Nebo jakým způsobem to slučují modi :myslim

Stává se mi to totiž poměrně často.... Mechanizmy jsou různé.... Dva příklady:

1. Po přihlášení na mně jako první (když nepočítám SZ) vyskočí upozornění na hodnocení/citace.... Tak si jednu vyberu a třeba ihned spontánně odpovím.... Až když se má odpověď uloží zjistím, že mám "dva ptáky v díře"....

2. Nedávno se mi stalo, že jsem měl poslední příspěvek ve vlákně a chtěl jsem ještě něco doplnit s citací.... Klepnul jsem na editaci, vyroloval nahoru a označil text pro citaci spolu s klepnutím na příslušné tlačítko.... Po přerolování směrem dolů jsem zjistil, že mám "otevřenou" (spolu) jak editaci starého příspěvku, tak nový příspěvek s citací.... Narychlo jsem nevěděl co s tím, tak jsem vědomě porušil pravidla.... Možná jsem měl po otevření editace ještě umístit kurzor a pak by ta zamýšlená citace skočila rovnou k té editaci :myslim

Omlouvám se za popis "mým zobákem", tož zas tak dobrý "hekr" nejsu.... :aut 

To jen, že důvod "dvou příspěvků nad sebou" může být povícero....

Upraveno uživatelem Hafity
Odesláno (upraveno)
před 3 hodinami, Hafity napsal:

Automaticky, nebo tlačítkem (byť třeba časově omezeným).... Nebo jakým způsobem to slučují modi :myslim

Ručně, označí oba přispěvky a pak klik na sloučit. Pokud je tam velká časová prodleva tak to neslučuju, ale když je to třeba 2 minuty za sebou tak to klidně sloučím

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

@Radek Hurvajz : ta velikost té prodlevy je jak velká? Stačí zhruba.... Protože v některých případech se opravdu stává, že odpovídám s nějakou prodlevou a sloučit ty příspěvky by mohly zapřičinit znepřehlednění.... :roker

A to, že částečná citace mi neskočila do otevřené editace, ale otevřela novou odpověď bylo zapřičiněno čím :myslim

Odesláno (upraveno)

Hele to je kus od kusu, pokud usoudím že to patří k sobě sloučím to, třeba když někdo dopiše info k puvodnímu dotazu. Nějaká časová prodleva se určit nedá. Prostě musi se u toho popřemyšlet.

A pokud označíš text, a zvolíš u něj "citovat vybraný text" tak se vždy otebře nový editor, takto do rozepsané zprávy citaci nepřidáš. Musiš text okopirovat a pak vložit pomocí tlačítka pro citaci obrazek.png

Odesláno

zkusil jsem to jako Stibto, ne teda tak razantne, ale vymezil jsem si urcity cas na traveni nad forem, fcb, a dalsima socsitema...... dale jsem si urcil pravidlo, ze kdyz se mi neco nelibi, tak nez abych reagoval, snazim se drzet hubu, nereagovat. Je to hned lepsi. Vysledkem je, ze sem lezu daleko mene, nez jsem kdy lezl, pouzivam v podstate asi 10 vlaken, a na vse ostatni jaksi kaslu. Myslim, ze k tomu se casem urcite nekdo dalsi taky prida.....  Driv tu byla rozhodne vetsi sranda, a neprizpusobivy dementi byli vyeliminovani. Ted bych i rekl, ze tu je vetsi pohoda ale i castejsi represe..... jooooooo ja kdyz si vzpomenu na "balonkovou bitvu" tenkrat tusim na Seci, to se lidi jeste dokazali bavit a zkracovali si dlouhou chvili pri pocitani vysledku orientaku..... a pritom stacily blby balonky :D 

Nebo kdyz Koudak na Sebetove dal do plena bombu s heliem :D 

no nic, trosku jsem si zavpominal na pekny casy, a muj cas zde vyprsel...... tak zas nekdy.

Odesláno

Ještě se zeptám moderátorů, jakým způsobem se příspěvky kontrolují? Pokud pročte vlákno jeden mod a shledá ho v pořádku, může to samé vlákno projít jiný mod a neshledat jej v pořádku?

Odesláno

A "mechanizmus" fóra nenabízí tuto možnost? Tohle mi přijde dosti špatné.... A stačilo by, kdyby to viděli jen modi....

Odesláno (upraveno)

Bohužel nenabízí.  Jinak je jasný co mysliš, ale pokud přispěvek někdo upraví tak to vidime všichni, tak podruhé už nikdo nezasahne.

Odesláno
V 4. 11. 2021 at 8:26, MJSytic napsal:

Něco jiného je totiž "tvůj názor" a něco jiného je "tvoje činnost, která porušila pravidla" :myslim 

Toto je přesně ale pohledu člověka jako takového - viz můj spor s @Péťa ohledně inzerce modelu autíčka.    ( Vysvětlený a vyřešený :super )

Tím, že jsem v tématu "Co jsem dnes udělal" napsal, že jsem dělal úklid modelů a našel jeden, který jsem ochotný nabídnout zasloužilému členovi , ale cizím lidem za peníze, posoudil to Peťan jako inzerci ( a z jeho pohledu zřejmě oprávněně ) ale já to původně nechtěl prodávat, bylo to v šťastném opojení nabídka pro kamarády v souvislosti s úklidem.  A pak byla "dohadovačka" zda to je nebo není inzerce .

Já to opravdu nevnímal jako inzerci a tak si v novém režimu za to vysloužím trestné body ??? Za dobrou vůli ??? 

Něco jiného je do příspěvku o lakování napsat : Prodám 4 kola nově nalakovaná za 4 koruny !   To je podle mne inzerce na nesprávném místě.   Je to na první pohled vidět.

Ale nemusíte s mým názorem souhlasit - je to jen myšlenka co se může stát . :papa

Odesláno (upraveno)
V 6. 11. 2021 at 7:57, Hafity napsal:

Stává se mi to totiž poměrně často.... Mechanizmy jsou různé.... Dva příklady:

1. Po přihlášení na mně jako první (když nepočítám SZ) vyskočí upozornění na hodnocení/citace.... Tak si jednu vyberu a třeba ihned spontánně odpovím.... Až když se má odpověď uloží zjistím, že mám "dva ptáky v díře"....

2. Nedávno se mi stalo, že jsem měl poslední příspěvek ve vlákně a chtěl jsem ještě něco doplnit s citací.... Klepnul jsem na editaci, vyroloval nahoru a označil text pro citaci spolu s klepnutím na příslušné tlačítko.... Po přerolování směrem dolů jsem zjistil, že mám "otevřenou" (spolu) jak editaci starého příspěvku, tak nový příspěvek s citací.... Narychlo jsem nevěděl co s tím, tak jsem vědomě porušil pravidla.... Možná jsem měl po otevření editace ještě umístit kurzor a pak by ta zamýšlená citace skočila rovnou k té editaci :myslim

Omlouvám se za popis "mým zobákem", tož zas tak dobrý "hekr" nejsu.... :aut 

To jen, že důvod "dvou příspěvků nad sebou" může být povícero....

Ježííííš , jak já ti rozumím . . . .   Přesně toto je i můj případ .   Připojím se přečtu a odpovím. Šup a je to logicky na konci . . .  Můj příspěvěk je reakce na co??? Na dvě strany před . . .   Nemyslím si o sobě , že bych byl úplně stará velryba (duševně,tělo hlásá něco jiného)  Ale takovéto divokosti se mi občas také stávají.

Mám 5 hodnocení a dva komenty a tak na ně reaguji a pak zjistím, že to nedává logiku , následuje korekce. uložení, ale mezitím už na to někdo stihl reagovat neb já píšu stylem "až ho najdu, tak ho praštím" dám uložit opravu a už to zase nedává smysl. Kolik z vás modu si všímá toho kdy byl příspěvek uložen , a za jak dlouho byla korekce či další ???

Ne vždy jsou ty "zvěrstva" úmysl a za to dostávat body ??? Doufám, že nepatřím zrovna k moc problémovým uživatelům , ale chodím jsem pro odreagování a pohodu mezi přáteli tak 3 - 5 krát do týdne a zatím navrhovaným způsobem bodování budu do měsíce vybodovaný do banu !!! Tedy pokud se nebudou lehké prohřešky odmazávat .

POZOR - toto není nadávání , jen názor a příspěvek do diskuze.

A ještě pod čarou - někde výše to zaznělo : I já mám občas špatný den a reaguji více nevrle než je zdrávo, ale v životě by mne nenapadlo někomu nadávat . . . .   :papa

EDIT :  Jak psal výše @Scratch sleduji pár označených témat a ostatních ani nevím a ani je sledovat nehodlám. Když přijdu z práce domů, jsem z práce tak psychicky vysátý , že si sem chodím odpočinout a ne se s někým dohadovat, natož hádat . . .  😇

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

Přátelé moji drazí...

Po dlouhých úvahách a neskutečně dlouhých hovorech a debatách na skoro všech kanálech, bych toto téma po týdnu ráda uzavřela.

Bodový systém zde zavádět nebudeme neb stále doufáme a věříme v rozum a inteligenci osazenstva. Pravidla, která máme jsou jednoduchá, srozumitelná a při troše dobré vůle snadno dodržitelná... 
Na rychlé "blábolení" plný smajlíků 👻 jsme (teda Schreek) zprovoznili CHATBOX  (klikněte na záložku "více" a nebo na mobilu tři čárky vpravo nahoře a v nabídce najít chatbox). Kromě ostrých nadávek na osoby si v chatboxu klidně ulevte (filtr tam díky bohu funguje :D ) modi budou tento box tak trochu ignorovat... 

Mrzí mě, že to došlo až tak daleko, ale myslím si, že to bylo ponaučení pro všechny... 🙌
Modi si ujasnili co a jak a někteří z ostatních si alespoň konečně přečetli pravidla.. 😅

Chci tu žít v klidu, pohodě a míru ...

PS: HanysR se vrátí... třeba ne hned teď, ale vrátí, nebojte... :papa

Odesláno

Ještě k citacím: nešlo by u aktuálně posledního příspěvku vlákna "znefunkčnit" tlačítko "Citovat"? Myslím, že i modům by to usnadnilo práci.... Zachována by byla pouze citace označeného textu kvůli jeho "vypíchnutí".... :roker

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...