Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Spam

Návštěvník

Recommended Posts

Odesláno
před 51 minutami, Petr 3008 napsal:

A odpoví mi někdo čí ty stránky jsou?

Stránky nejsou moje a Radka, jsou přeci Peugeot clubu :D. To že nemohou přispívat na naše stránky je jen hláška, kterou mi napíše fórum, když někoho označím za Spamera. 

@HanysR s Tebou a ve své podstatě ani s @vagi nemám žádný problém. Kdyby kdokoliv jiný spamoval na půl stránky, tak ho prostě varuju a označím za spamera (a možná dále než na 22minut). A ano @radim.1008 oddělím vlákno a vložím třeba sem. Je to prostě jen varování, nic víc v tom nehledejte... :super hledat za vším co tu modi udělají šikanu, diskriminaci a utiskování je přinejmenším zvláštní.

To že je někdo vztahovačný a utíká z pískoviště, když mu někdo šlápne na bábovičku a dětinsky plácá červené puntíky dokud mu nedojdou, není asi můj problém :papa

Odesláno (upraveno)

Tak někdo smazal pro mě celkem slušný kousek historie. Teď už mě tu celkem nic nedrží. Může se toho zase někdo rychle chytit a smazat mě úplně. Nevím co jsem komu takového udělal. Jsem fakt dost zklamaný... No nic no 

Edit : A mé vlákno je zpět... Někdo si tu s námi fakt dost divně zahrává. Přizná se k tomu někdo? 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno
před 5 minutami, HanysR napsal:

Přizná se k tomu někdo?

To jo...tomu věř.

Odesláno
před 1 minutou, Radek Hurvajz napsal:

Nesmazal, zustali nevim proč skrytý, nebylo to jen jedno vlakno. Mělo by to byt obnovené, co jsem našel jsem zviditelnil

Následek označení za spamera? :myslim

Odesláno (upraveno)
před 8 minutami, vagi napsal:

Zvláštní hra tady.

To nebyl nejspiš umysl

@HanysR čti dřiv než edituješ puvodni přispěvek. Dík

@sitler Ono to nikdy takhle nebylo, myslim spiš že podle toho co tam pišou je to chyba a chovat by se to takto nemělo

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno
před 2 minutami, Radek Hurvajz napsal:

@HanysR čti dřiv než edituješ puvodni přispěvek. Dík

Když jsem začal psát, tak tam to vlákno nebylo. Po odeslání se objevilo. O co takového jde?

Odesláno (upraveno)

Použil ji tak jako vždy, nemuže tušit že s upgradem přijde změna chování či chyba.

@HanysR Jak jsem psal, nebyl to umysl, zustalo to tam viset po odebrání SPAMMERA. Bylo potřeba vlakna zviditelnit, Výše je popsán duvod i s odkazem na forum podpory

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...