Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tak před chvílí jsem nedostal přednost ... :grr :grr

Jedna pí** mi nedala přednost a tak to dopadlo :bojim :bojim

Foto030.jpg

Foto031.jpg

Foto032.jpg

foceno mobilem tak sorry za kvalitu. :roll

Odesláno
Původně zaslal: oddie

A co, pojiš?ovna bude? nebo jak to dopadlo?

No bude skoda je nahlasena od policie 50tis od a ta pi** dostala 5tisic pokutu.Mě přehlidla no prostě stára ženská :grr :grr :grr

Odesláno

No, takže to necháš opravit přímo v Peugeotu a můžeš si půjčit zadara auto! A vše to bude hradit z poviného ručení te ženské. Máš na to ze zákona náro, že po dobu opravy si můžeš vzít náhradní vůz na nákladyté ženské ;)

Odesláno
Původně zaslal: destiny

No, takže to necháš opravit přímo v Peugeotu a můžeš si půjčit zadara auto! A vše to bude hradit z poviného ručení te ženské. Máš na to ze zákona náro, že po dobu opravy si můžeš vzít náhradní vůz na nákladyté ženské ;)

Takhle to bohuzel nefunguje, zaplati ti samozrejme jenom cast zbylou po odecteni amortizace, protoze auto se ti bourackou \"zhodnoti\"... Ztratu hodnoty zpusobenou tim, ze je to proste bourany, ti tusim nikdo nezaplati (i kdyz v tom si jistej nejsem). Rozdil toho co ti zaplati pojistovna s tim, co by evt. stala oprava navic, muzes vymahat soudne po ty zensky...

Odesláno

ZNAMEJ PLATIL U RENAULTA 70 TIS.KČ ZADNI DVEŘE ,SLOUPEK. PRAH>>>> MEGANE HACBECK

Odesláno
Původně zaslal: destiny

Větší pí*ovinu už jsem tu dlouho nečetl. Pokud si děláte takovýmhle způsobem srandu, dejte tam pokud možno příslušný počet smajlíků, aby to bylo na první pohled poznat, že to není myšleno vážně. Už jen to \"necháš opravit přímo v Peugeotu\" je kravina u každého auta, co je po záruce - což je jaksi 405 naprosto evidentně.

Odesláno

Opravit jde cokoliv, ale neopravoval bych to ani náhodou - nechal bych si vyplatit prachy rozpočtem, tohle prodal, a koupil novější. Vyjde to podstatně líp. Ale jak je komu libo...

Odesláno

Z těchto věcí jsem úplně vydřenej. Toto se stát mojí T16 tak asi sedím v kriminále, nebo ležím v nemocnici.

Johne, je mi to taky moc líto a a? ti to všechno dopadne aspoň teď dobře, když to dopadlo tak špatně.

Jinak k zapůjčení vozidla.

Byl jsem nabourán zezadu do mé autoškolní Felicii (škoda za 11 620,-) a zařídil jsem si vypůjčení Citroënu ZX a vůbec nic mě to nestálo. Měl jsem ho půjčenýho 8 dní. :papa

Odesláno
Původně zaslal: barenst

Pujceni nahradniho vozidla ze zakonneho odpovednosti , se vstahuje jen pokud bylo auta urcene k podnikani , jestli bylo soukrome tak ne .

Má pravdu předsedo :D

Ano opravdu jde auto půjčit, jen když je tam IČO

Odesláno

Tak tohle vyloženě na...e. Ale co naděláš, neštěstí nechodí po horách .... . Můžeš bejt rád že to odnesli jen plechy a že to nebyla T815. :(

Odnesly to jen dveře nebo i \"B\" sloupek?

Snad to dáš brzy do kupy. Hodně štěstí a rychlou pojiš?ovnu. ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...