Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahoj všichni, 

mám 308, r.v. 2020 a právě teď stojím před problémem s prvním přezutím na zimní pneu. 
Nové auto mám poprvé, tak buďte prosím hodní :D

Chtěla jsem koupit disky i pneu (mimo Peugeot shop), aby se jednoduše přehodila celá (jako na mém předchozím starém autě), ale kamarád si není jistý, jestli nebude problém s kontrolkou tlaku v pneumatikách... pokud je senzor ve ventilku, tak by prý bylo lepší jen přezout pneu a nechat disky co jsou... Můžete mi někdo poradit? 

Auto je stále v záruce, takže jsou trochu nesvá z těhle všech nových věcí... 

Díky všem :) 

• O 2 týdny později...
Odesláno

v Menu - Auto - Nastavenie tlaku v pneumatikach.
Uz sa vyuziva nepriama metoda merania, cize staci reaktivovat po prezuti. mozno prejst par km, 10 az 30, kym si to nacita ze ie je spravny tlak, a potom zastavit a rekativovat. Potom by to malo byt ok.

Odesláno

nemusis vobec nic riesit, mal som 308 r.v. 2020, pri kupe zimnych pneumatik som si kupil plechy aj pneumatiky podla vlastneho vyberu, nahodil som ich na auto, a nic sa nemuselo riesit, je tam snimac na abs.

• O 5 měsíců později...
Odesláno

Od ktoreho roku sa pri P308 puzival tento novsi system. Mam kratko ojazdeny P308, registrovany prvy raz 11/2015.  Tam je uz tento system, alebo este snimace vo ventiloch?  Ak pomoze VIN: VF3LCBHZ3FS248405

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...