Maroš Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 chcem dat do auta novy olej to mi odporucil majitel a neviem aky ci je to rovneke ako u benzinovych. chcem co najlepsie pre auto Citovat
chuck11 Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Původně zaslal: Maroš chcem dat do auta novy olej to mi odporucil majitel a neviem aky ci je to rovneke ako u benzinovych. chcem co najlepsie pre auto No chtělo by napsat aspoň obsah motoru,když tak i rok výroby:myslim:papa:papa:papa;) Citovat
Gotrek Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Původně zaslal: chuck11 No chtělo by napsat aspoň obsah motoru,když tak i rok výroby:myslim:papa:papa:papa;) Dy? tam má, že je to 2.1 TD... Jinak je to TD, takže jestli se nepletu, tak starý model. Odhaduju to tak 97-99... Citovat
Arnie Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Mám tentýž motor, 2.1TD r.v.98 a liju tam 10W-40 Total Quartz 7000. I při letošních šílených mrazech nedělal olej paseku. Chvilku po startu byl sice motor hlučnější než obvykle, ale pak se zklidnil... Jo a taky to mám starý model. [upravil dne 14/4/06 Arnie] Citovat
piškotek Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Do 2.1 TD 12V jedině 10w - 40 TOTAL nebo SCHELL .To taky doporučuje výrobce s výměnou po 10000Km.Je to super motor můžu jenom doporučit. Nic se na tom nekazí a spotřeba taky dobrá. Citovat
Medvěd Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Určitě bych lil stejný olej jako původní majitel (nemyslím značku, ale viskozitu - tím 10W40 nic nepokazíš (polosyntetika), naopak 5W.... (plná syntetika) můžeš pokazit mnoho, pokud ten motor není od původního majitele zvyklý). Co se týče výrobce, to bych neřešil, v podstatě je totiž většina olejů velice podobných parametrů (a? to vyrábí SHELL, ARAL nebo třeba Q8). Citovat
oddie Odesláno 14. duben 2006 Odesláno 14. duben 2006 Olej se nerozlišuje ani tak podle xW-y, ale především podle výkonové specifikace, takže jste mu zatím zrovna moc neporadili. Takže je potřeba především dodržet VÝKONOVOU specifikaci, kterou předepisuje výrobce, a jestli to pak bude 10W-40, 5W-40 nebo 0W-40 už je úplně buřt a o ničem to nesvědčí! Motor se zničí tím, že se místo předepsaného např. ACEA A3/B3 použije lehkoběžný A1/B1 nebo A5/B5 - a ne že se místo 10W-40 použije 5W-40! A co se týče značek, tak to už je ultrahovadina - to výrobce \"doporučuje\" jen a pouze z reklamních důvodů, protože má s dotyčnou značkou smlouvu. Jako už by to tu nebylo popsáno nejmíň stokrát, že. A jako by tu odkaz na oleje.cz a příslušný seriál o mazivářských mýtech taky nebyl aspoň stokrát Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.