Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Ahojte potrebujem poradiť kúpil som si 307 rok 2004 je to 2.0hdi ide o to že palivový filter bol vymenený a stále mi vypisuje voľačo akonáhle to vypíše ukáže mi kontrolky motora a stratí výkon viete mi stým dakto poradiť ďakujem píše mi to v španielčine auto je dovoz

Odesláno

Musis jit systematicky, vedet presne kody zavad, podle toho si dohledas na googlu, co by to mohlo byt apod. nebo ti nekdo poradi. Ze ti to neco vypisuje a auto jede v nouzi je obecna informace, z ktere se nic nedozvime.

Odesláno

možná jsem to napsal nesrozumitelně--buď přesně opiš, co to píše španělsky, nebo si dej angličtinu, aby se dalo vytipovat, čeho se porucha vlastně týká..., a napiš jaký máš přesně motor, nebo dej tady VIN

Odesláno

Chalani ďakujem za rady už som to dal do Angličtiny akonáhle mi to vyhodí dám vám hneď vedieť

Preložilo mi to ako deaktivovaný naftový filter 

Odesláno (upraveno)

Veď stačilo aj v inej reči, len nech to bude, konečne. Aj typ motora z technického preukazu bude užitočný (alebo aspoň VIN), lebo takto stále nie je čo riešiť.

Upraveno uživatelem 307rg
Odesláno
před 1 hodinou, Ludo134 napsal:

Preložilo mi to ako deaktivovaný naftový filter 

Tak ho aktivuj a hláška zmizí :aut  Jinak přihazuju na FAP. Kolik je aktuálně v banku? :D 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...