Fishman Odesláno 6. červenec 2025 Autor Odesláno 6. červenec 2025 Ahojte, tak už to byly čtyři roky. Máme za sebou výměnu oleje, filtru atd. První úspěšnou STK bez závad. Najeto 57000. Zatím bez závad. jirka307 ohodnotil 1 Citovat
Fishman Odesláno 19. září 2025 Autor Odesláno 19. září 2025 Tak jsem najel pár dalších kilometrů, překročil 60000, skončila tak záruka a vzápětí vyskočila hláška " Chyba spotřeby činidla" a pak ještě " Porucha motoru". Předpokládal jsem vadné nějaké čidlo, umístněné v jistě nerozebíratelné nádrži, která bude hodně drahá. Byl to však vstřikovač močoviny. V Hodoníně zjistili a opravili raz dva, na jednu návštěvu, a nebylo to tak drahé. Tak jen informuju, kdyby to někoho taky potkalo. Charlie 1, pavelu96, radim.1008 a 2 další ohodnotil 5 Citovat
radim.1008 Odesláno 20. září 2025 Odesláno 20. září 2025 Smutné, že už po 60tis.km a skončení záruky. Ale na druhou stranou jak píšeš, nestálo to svět. Citovat
mat Odesláno 21. prosinec 2025 Odesláno 21. prosinec 2025 Ahoj, máme jako rodinné auto 5008 2.0 hdi 2021. Rád bych se vrátil k tomu připojenému vozíku, popřípadně nosiči na kola. Taky ti přestane fungovat udržování v pruhu? Řešil jsi ochranu podvozku proti korozi? Budeš měnit olej v převodovce? Budeme mít brzy najeto taky přes 60tis. Na ten vstřikovač už chystám peníze Citovat
Fishman Odesláno 22. prosinec 2025 Autor Odesláno 22. prosinec 2025 Ahoj, to udržování v pruhu mám trvale vypnuto, takže nevím. Ochranu jsem neřešil, u nás není skoro vůbec sníh a tedy i sůl. O tom oleji uvažuju, uvidím příští rok , co mi na to řeknou v Hodoníně, to budu mít najeto odhadem 67000. Momentálně to funguje normálně, žádné škubání při řazení apod. Ale asi to nechám vyměnit. Co mě teď ceká, je výměna baterky v klíči, už podruhé během čtyř let. To u 3008 jsem to neměnil ani jednou za 12.let. Citovat
Fishman Odesláno 7. duben Autor Odesláno 7. duben Tak se sešel rok s rokem a tak byla provedena pravidelná, lichá, tedy "levnější" údržba. K dnešnímu dni najeto 66 666km. Nechal jsem preventivně vyměnit převodový olej. Jinak bez závad. Destičky sjeté tak na 50%, baterie prý furt dobrá (často dobíjím doma). Akorát jsem teď řešil prodloužení aplikakace MyPeugeot. Po tříletém bezplatném období, jsem zaplatil 2500Kč/rok a nefungovalo to, tedy hlášení radarů. Aplikace v mobilu stále hlásila "Nechejte 10 min běžet motor a pak aktualizujte aplikaci" Nedopátral jsem se způsobu, jak ji aktualizovat, jestli odinstalovat/nainstalovat. Nicméně asi po 100km a bezprostředně po servisu začala fungovat. Teď momentálně vybírám vhodné ližiny na střechu pro rakev. Za rozumnou cenu to bude asi HAKR. Za cenu 3000kč, kdy jsem koupil v r.2012 originál Peugeot pro 1.generaci 3008, tak o tom se mi může jenom zdát. Jinak bych chtěl touto cestou ještě upozornit případné návštěvníky Břeclavska, že mezi nájezdy a výjezdy z dálnice nainstalovali kamery na úsekové měření 70km/h. Ale prý zatím nefungují, čeká se na kolaudaci. Servis 2026.pdf BubakGS ohodnotil 1 Citovat
otojanicek Odesláno 15. duben Odesláno 15. duben Ahoj, diky za přiloženou servisku i s ofic. cenami...aby si člověk udělal představu.... co stojí vyměna olejů v orig service na 2.0 BlueHDi, EAT8. Dívam se že ti tam dali Total INEO RCP 5W-30 ( dava se ted do 1,5 Hdi aby omezili trhání rozv. řeteízku - má vice aditiv) ..... to navrhli sami a nebo se tě ptali, co tam chceš ? Měli by tam ( pro 2.0 BlueHDi, EAT8) přeci davat Total Ineo First 0w-30. Ptam se , protože mam take 2.0 BlueHDi, EAT8 a měnim si olej sam a davam tam po roce ten offic Total Ineo First 0w-30.... Zdar. Citovat
ChouLu Odesláno 15. duben Odesláno 15. duben @otojanicek již skoro 2 roky je předepsané pro 2.0BHDi výhradně RCP 5W30 0W30 se již nedává. RCP je aktuálně pro všechny 1.5, 2.0BHDi, 2.2BHDi a 1.2PT pokud mají řemen, pokud řetez tak je 0W20 Vena garážmistr, RichVa, ozzy56 a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Fishman Odesláno 17. duben Autor Odesláno 17. duben V 15. 4. 2026 at 12:53, otojanicek napsal: Ahoj, diky za přiloženou servisku i s ofic. cenami...aby si člověk udělal představu.... co stojí vyměna olejů v orig service na 2.0 BlueHDi, EAT8. Dívam se že ti tam dali Total INEO RCP 5W-30 ( dava se ted do 1,5 Hdi aby omezili trhání rozv. řeteízku - má vice aditiv) ..... to navrhli sami a nebo se tě ptali, co tam chceš ? Měli by tam ( pro 2.0 BlueHDi, EAT8) přeci davat Total Ineo First 0w-30. Ptam se , protože mam take 2.0 BlueHDi, EAT8 a měnim si olej sam a davam tam po roce ten offic Total Ineo First 0w-30.... Zdar. Ahoj, nikdo se na nic neptal. Když se dívám do papírů, Tak z výroby plus 2022,23,24 tam dávali 0w30, vloni a letos 5w30. Citovat
Akoc Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben @ChouLu Tak to ma prekvapilo, že do 1.2 PT s reťazou je predpísaný 0W20. Veď práve do dízlov sa má dávať RCP 5W30 kvôli zníženiu opotrebenia reťaze. To je reťaz v Puretechu tak predimenzovaná? Citovat
ChouLu Odesláno 17. duben Odesláno 17. duben Je tam tzv tichý řetěz.. podobný co používal koncern, než zjistil, že jim ve velkém praskají na čerdpadlech a ten zvládá 0W20 prý.. ale víc info k tomu nemám Akoc ohodnotil 1 Citovat
Fishman Odesláno 4. květen Autor Odesláno 4. květen Tak jsem ujel pár dalších kilometrů, už jsem očekával po 7000 km hlášku na doplnění ad-blue a místo toho na mě vyskočilo " chyba měření činidla ". Znova po sedmi měsících a 7000 km. Znova servis, diagnostika, oprava. Opět vstřikovač močoviny. Ale, udělali mi to zadarmo. Prodlouženou záruku už nemám. Teď mě čeká dlouhá cesta s naplněným autem rybářskýma krámama, tak se snad nic už nevyoslí. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.