Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Peťo já jsem v klidu a v nouzi opravdu nemám problém se vozit po okolí než dorazíš :papa          A navíc to mám do pondělka, takže návrat později mi vůbec nevadí . . .  :super

Odesláno
před 1 hodinou, Pe.Tr napsal:

vklidu , plán je že tam s dcerou budu na 8.... tak snad to klapne 🥺

Nejspíš jdete na očkování . Hele já byl v Brandýse a pokaždé jsem tam byl o cca 45 min dřívejc a pokaždé jsem se dozvěděl že za ně je lépe když dojde člověk dřív než aby nedošel vůbec. 

A jak píše Vlasta na parkovišti je tam dost placu takže když nejhůř tak kluci můžou blbnout i tam já se postavím pod nějakou " švestku " do stínu a jsem taky v klidu, já to beru jako relax den a vůbec se ten den nehodlám stresovat navíc si myslím že když pojedeme v takové jakože komorní sestavě jaká je zatím ohlášena tak to ani nebude o nějakém velkém dohánění skupiny. 

Odesláno

Véno - mluvíš mi z duše . Pro mne je to den relaxu po tom co se děje v práci. Prostě si to za ty prachy užít. A navíc vyrážím ještě v neděli , takže "kein stress"  :mrk

Odesláno (upraveno)

ok, no my jdem do O2 areny a tam ti vojaci jsou nekompromisni 😁, ale tim ze od 4.8. spustili ockovani i pro neregistrovane , tak si myslim ze s tim nebude problem. 

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno

@Pe.Tr @Klemoň Tak dneska jsem jel očíhnout ten Hamr. Z letiště je to ca 20-25 minut, což by potom cesta tam i zpět (resp. zpět na trasu kamkoliv) + jídlo znamenalo "zajížďku" skoro 2 hodiny a to je dost. Jako místa by tam měli pro víc osob určitě dost, mohl bych nás příp. i objednat předem. Ale steaky dělají až od 15 hod. Přes poledne třeba burgry, žebra a jiné. Takže to nechám na vás. Chápu, že čas bude asi lepší věnovat ježdění. Bageta/sendvič apod. s sebou nebo po cestě pro mě není problém. Chtěl jsem jen něco nabídnout 😉

Jinak bych ale rozhodně doporučil, zvlášť bude-li hic jako dneska, stavit se v Mimoni ve "Zmrzlinárně Ralsko". I když i tam, vzhledem k oblíbenosti, kdyžtak počítejte aspoň 30 minut kvůli frontám lidí 🙃

20210815_170013.jpg

Odesláno

No "vdechnout" něco musíme .  Tedy alespoň já. Mám už 30 let trošku závadu na žaludku , která se projevuje řetězovou reakcí a zahučet do škarpy "nedej bože" stromu kvůli křečím žaludku nehodlám . Ale není to nic nezvladatelného. Jen prostě ráno musím kultivovaně snídat (budu) a pak tak do 13 hodin dodat tuhou stravu, byť by to měl být suchý rohlík a neměla by to být "uhelná"  klobása z pouti tzv "rakoviňák" .  Na ostatním se domluvíme - nejsme malé děti . . .  :papa

Odesláno

Ja teplym jidlem nepohrdnu a ani moji kluci, ale na druhou stranu nejsme hrusky padafky takze klidne a temer radsi sednem nekde do klidu s peknym vyhledem a vdechnem treba lovecak/vysocinu a kus chleba .. zapijeme tretinkou pramenite (pripadne ochucene ala Birel/Radler) a muzeme vyrazit dal.
A jelikoz my pojedeme busikem a ne na jedne stope tak muzeme vdechnout cokoli treba i na letisti zatimco budem koukat jak vam to pekne drandi.

Odesláno

Hele lidi, puvodni plan byl ze pojedu 'autobusem' (Traveller) a jako servisni vozidlo poberu co kdo bude potrebovat.
Zatim se ale nikdo neozval ze by mel touhu si ke me neco odlozit.
A tak zvazuju ze pojedu cerstvym prirustkem .. P308SW .. zcela zamerne 😇 abych z vas (obzvlaste @Klemoň a @Vena garážmistr) vytahal rozumy co a jak se na tom kde dela a kazi.

Mate nekdo neco proti ?
Chysta se ke me nekdo neco vubec odkladat a mam vzit ja neco ssebou (verkcajk, kanystr benalu / vody a tak) ?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...