Klemoň Odesláno 13. srpen 2021 Autor Odesláno 13. srpen 2021 No tak já budu od 9,00 do 11,00 kroužit po parkovišti u "medvědů" Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 vklidu , plán je že tam s dcerou budu na 8.... tak snad to klapne Citovat
Klemoň Odesláno 14. srpen 2021 Autor Odesláno 14. srpen 2021 Peťo já jsem v klidu a v nouzi opravdu nemám problém se vozit po okolí než dorazíš A navíc to mám do pondělka, takže návrat později mi vůbec nevadí . . . Péťa ohodnotil 1 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 před 1 hodinou, Pe.Tr napsal: vklidu , plán je že tam s dcerou budu na 8.... tak snad to klapne Nejspíš jdete na očkování . Hele já byl v Brandýse a pokaždé jsem tam byl o cca 45 min dřívejc a pokaždé jsem se dozvěděl že za ně je lépe když dojde člověk dřív než aby nedošel vůbec. A jak píše Vlasta na parkovišti je tam dost placu takže když nejhůř tak kluci můžou blbnout i tam já se postavím pod nějakou " švestku " do stínu a jsem taky v klidu, já to beru jako relax den a vůbec se ten den nehodlám stresovat navíc si myslím že když pojedeme v takové jakože komorní sestavě jaká je zatím ohlášena tak to ani nebude o nějakém velkém dohánění skupiny. Citovat
Klemoň Odesláno 14. srpen 2021 Autor Odesláno 14. srpen 2021 Véno - mluvíš mi z duše . Pro mne je to den relaxu po tom co se děje v práci. Prostě si to za ty prachy užít. A navíc vyrážím ještě v neděli , takže "kein stress" Vena garážmistr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 (upraveno) ok, no my jdem do O2 areny a tam ti vojaci jsou nekompromisni , ale tim ze od 4.8. spustili ockovani i pro neregistrovane , tak si myslim ze s tim nebude problem. Upraveno 14. srpen 2021 uživatelem Pe.Tr Péťa ohodnotil 1 Citovat
ChouLu Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 Naposled jsem byl o hodinu dříve a nikdo nějaký čas nekontroloval a zcela bez problému Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 (upraveno) @Pe.Tr Zítra jedu Hamr omrknout a cestou ještě na kukačku na letiště @Vena garážmistr @KlemoňZa mě taky v pohodě, jednak nebudu třeba muset vstávat úplně v noci a kdyžtak můžu vzít kuželky s sebou Upraveno 14. srpen 2021 uživatelem Veverka Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 jj zitra tam jsou "začátečníci na dvou kolech" Citovat
Klemoň Odesláno 14. srpen 2021 Autor Odesláno 14. srpen 2021 (upraveno) Už se to blíží . . . Víkend na 3 kolech , ve středu pak ta amerika . . . Konečně trochu satisfakce za to utrpení v práci https://www.facebook.com/327169857822684/videos/4191290030948407 Upraveno 14. srpen 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Veverka Odesláno 14. srpen 2021 Odesláno 14. srpen 2021 před 29 minutami, Pe.Tr napsal: jj zitra tam jsou "začátečníci na dvou kolech" @Pe.Tr No právě Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 15. srpen 2021 Odesláno 15. srpen 2021 @Pe.Tr @Klemoň Tak dneska jsem jel očíhnout ten Hamr. Z letiště je to ca 20-25 minut, což by potom cesta tam i zpět (resp. zpět na trasu kamkoliv) + jídlo znamenalo "zajížďku" skoro 2 hodiny a to je dost. Jako místa by tam měli pro víc osob určitě dost, mohl bych nás příp. i objednat předem. Ale steaky dělají až od 15 hod. Přes poledne třeba burgry, žebra a jiné. Takže to nechám na vás. Chápu, že čas bude asi lepší věnovat ježdění. Bageta/sendvič apod. s sebou nebo po cestě pro mě není problém. Chtěl jsem jen něco nabídnout Jinak bych ale rozhodně doporučil, zvlášť bude-li hic jako dneska, stavit se v Mimoni ve "Zmrzlinárně Ralsko". I když i tam, vzhledem k oblíbenosti, kdyžtak počítejte aspoň 30 minut kvůli frontám lidí Milan+ ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 16. srpen 2021 Autor Odesláno 16. srpen 2021 No "vdechnout" něco musíme . Tedy alespoň já. Mám už 30 let trošku závadu na žaludku , která se projevuje řetězovou reakcí a zahučet do škarpy "nedej bože" stromu kvůli křečím žaludku nehodlám . Ale není to nic nezvladatelného. Jen prostě ráno musím kultivovaně snídat (budu) a pak tak do 13 hodin dodat tuhou stravu, byť by to měl být suchý rohlík a neměla by to být "uhelná" klobása z pouti tzv "rakoviňák" . Na ostatním se domluvíme - nejsme malé děti . . . Citovat
xSilver Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 Ja teplym jidlem nepohrdnu a ani moji kluci, ale na druhou stranu nejsme hrusky padafky takze klidne a temer radsi sednem nekde do klidu s peknym vyhledem a vdechnem treba lovecak/vysocinu a kus chleba .. zapijeme tretinkou pramenite (pripadne ochucene ala Birel/Radler) a muzeme vyrazit dal. A jelikoz my pojedeme busikem a ne na jedne stope tak muzeme vdechnout cokoli treba i na letisti zatimco budem koukat jak vam to pekne drandi. Citovat
Pe.Tr Odesláno 16. srpen 2021 Odesláno 16. srpen 2021 já počítám s koko kempem , ale to je až po letišti cca hoďka , ale klidně tam můžem jen zakafovat apod. Citovat
Klemoň Odesláno 16. srpen 2021 Autor Odesláno 16. srpen 2021 Já jsem také připraven na KOKO kemp. Jestli udržují teplou stravu . . . Citovat
Guest Scratch Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 @Veverka na steaky se jezdi z prahy sem https://www.restauraceklatovy.cz/saloonbenovy/ Citovat
Klemoň Odesláno 17. srpen 2021 Autor Odesláno 17. srpen 2021 Kecá . . . Byl jsem tam a kvůli steakům bych tam nejel . . . Citovat
Veverka Odesláno 17. srpen 2021 Odesláno 17. srpen 2021 před 11 hodinami, Scratch napsal: @Veverka na steaky se jezdi z prahy sem https://www.restauraceklatovy.cz/saloonbenovy/ @Scratch tak mě k sobě na Hamr pozval známý, taxem to jel omrknout Díky za tip na další výlet Citovat
xSilver Odesláno 18. srpen 2021 Odesláno 18. srpen 2021 Hele lidi, puvodni plan byl ze pojedu 'autobusem' (Traveller) a jako servisni vozidlo poberu co kdo bude potrebovat. Zatim se ale nikdo neozval ze by mel touhu si ke me neco odlozit. A tak zvazuju ze pojedu cerstvym prirustkem .. P308SW .. zcela zamerne abych z vas (obzvlaste @Klemoň a @Vena garážmistr) vytahal rozumy co a jak se na tom kde dela a kazi. Mate nekdo neco proti ? Chysta se ke me nekdo neco vubec odkladat a mam vzit ja neco ssebou (verkcajk, kanystr benalu / vody a tak) ? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.