Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@Milan+ no tak už je to taky babička na hrbu má přes dvě kila u mě nemá žádné auto lehkou službu. A navíc kovářojc kobyla chodí bosa. Pravý spodní čep na rameni OFF a to tak jakože normálním šroubovákem je vidět jak je volný. Teď to stojí od pátku na zvedáku a camrá z toho olej jakože to špinilo že jsem pod auto dával gumovou rohožku abych neměl stopy na dvoře to je dlouhodobá záležitost ale ke konci června jsem byl na STK  tak jsem to otřel zespoda a od té doby to camrá nějak víc. Takže asi bude muset podstoupit nějaké komplexnější léčení. 

Odesláno
před 10 hodinami, Klemoň napsal:

Tak co s vámi ??? Poslední reakce byla od Schreeka 15 července a už je srpen a žádný koment . . .   Vím že zbývají ještě 3 týdny ale to nikdo nemá žádnou informaci o svých plánech na 21.8. ???  To opravdu pojedeme tři + jedno auto ???  :myslim    Tak to nebude hezké repete 😟

Mno, u mě to zatím moc nevypadá... 😕

Odesláno (upraveno)

Ahoj,
tak 21.8 (sobota) a doprovodne vozidlo (bagaz co kdo bude chtit si ke me schovat, nejake to piti ci PHM zasoby .. co si kdo uschova nebo se nejak domluvime co mam vzit ja).
To muzu poresit ja s Travellerem .. jen asi budu mit ssebou dva zvedave kluky (7+11) a mozna i zenu (to se este uvidi).
Proste vam muzem udelat zalozni vozidlo kdyby se neco delo nebo ste potrebovali neco povozit.
Aspon se konecne s nekterejma poznam osobne.

Trasa bude jako loni nebo neco jineho ?

PS: kdyby se chtel nekdo jen tak povozit neb mu treba nejede auto ( @vena ? ) tak se misto najde jen prosim echo predem at nevyndavam sedacky a je misto nejen "na psa".

Upraveno uživatelem xSilver
Odesláno (upraveno)

No Véna si to asi opraví, ale dotaz : Odkud jsi, tedy jaká část Prahy ? Jen zvědavost , žádný účel .   :papa

A škoda, že jsi nejel už minule. Mohl jsem kluky povozit na triku Rewaco (tříkolce).

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno

To ze si to Vena opravi taky pevne verim. Jen sem zde tu moznost svezeni/spolujizdy, nejen pro nej, nadhodil neb se k nam vejde a nebude muset mit tlaky a treba na tom makat do noci jen aby jel svym.
Jinak lokace je P6 - a trochu konkretneji Brevnov (ale za snobaka me nemejte, ten Traveller je moje prvni lepsi auto vubec)

Odesláno

V pohodě ty snobe . . .  🙊     Moje máma bydlí ve Šlikovce - taky Břevnov  :papa.    Jinak tvoje nabídka je samozřejmě vnímána jako pozitivum, žádná vtírka.

Odesláno

@Pe.Tr A sakra . . .   To místo startu je mi nějak povědomé . . .  🙃    V kolik se plánuje sraz / odjezd ??? Já jen jestli budu mít čas jet zadem a nebo to valit po dálnici neb parkovat budu u 3 km R10 (v práci)

Odesláno (upraveno)

Vena už má tu svoju kovářovic kobylu na zvedáku. Dneska jsem ráno povolil to rameno abych zjistil poslední detail před objednáním zítra by mělo rameno dorazit. Filtry dorazili dnes a olej se válí ve skladu doufám teda že je jen špatná zátka na vaně a proto to camrá olej. A hlavně Vena musí 807 rozjet co nejrychlej protože na něj tlačí doma aby to jezdilo že potřebují jezdit po nákupech a taky na nějaký ten výlet s Pepinem.  A já sám jsem taky dost nervní když nemám svoje kola v pohotovosti. Můžu si sice půjčit rodičovského Accenta ale to je jen třídvířko a mě se do toho blbě leze nehledě k tomu že tam nenacpu všechen ten bordel co sebou tahám když náhodou jedu zachraňovat zákazníky. 

Upraveno uživatelem Vena garážmistr
Odesláno

koukam do planu a mel bych napad .. 

pred prujezdnim bodem 4 Bezdecin-Ml.Boleslav 
- co to tam v Zamosti ohnout vlevo smer Krnsko
- ocumet zdola "Stránovský viadukt" a otocit zpet
- ale nejet az k dalnici ale v Zamosti to ohnout doleva podel Jizery
- a dojet ke krizovatce Bezdecinska-Vinecka, k zamku Neuberk po te Vinecke 

okolo bodu 8
- by se dalo jet udolim z Dolni Cetno na Kovanec pres Kovan/Podkovan
- pripadne do Dolniho Cetna nejet primo, ale pres Petikozly - Rokytovec - Strenice  (ne, zkratka Petikozly-MaleHorky je asi uz trochu moc offroad 🙂 )

Jinak koukam ze prostorem Duba-Mseno to bude zajimave, uz se tesim.
Kolem Nedamova (14) budem mit hned u cesty par ROPiku neb tam cesta krizi opevnovaci bunkry a pak dal je i par jeskyni a skalnich bytu/domu (min 3x mezi body 14 a 15).
To Kokorinsko je proste bozi.

Jeste, co ve Lhotce u Melnika nejet na Melnik primo ale pres Lhotka - Hledsebe - Melnicka Vrutice - Velky Borek ?

Odesláno

Ja to netlacim, je to jen nastrel do placu podle toho co sem zahlid pri prochazeni trasy a cesty co sem obhlid na mapy.cz pres to jejich streetview (mam dojem tomu rikaj jinak).
Klidne budu rad i za puvodni trasu.

Odesláno

Ale tak nápady se nikdy neodmítají. I tak to tak nějak visí celé na Peťanovi, protože nikdo jiný se nijak neozval a já znám cestu akorát do práce a zpět, případně odbočka k pumpě . . .

Odesláno
před 6 hodinami, Veverka napsal:

tak bych mohl a rád bych s vámi jel 

Jak . . .  bych mohl . . .    JEDEŠ  :papa

Odesláno

Tak rodinu už jsem si pořešil, ty zařiď počasí (to je ale "dávačka", ne?) a jedem. Snad vám budu +/- stačit 🤪

Odesláno (upraveno)
před 6 hodinami, Pe.Tr napsal:

do budoucna kdyby někdo chtěl , se může přidat na tuhle akci , sem tam se koná . Je to pro "začátečníky" .

@Pe.Tr hele, že jsem tam viděl i skútr? 😃

Upraveno uživatelem Veverka

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...