Klemoň Odesláno 10. červenec 2020 Autor Odesláno 10. červenec 2020 Tak Roman je frajer - můžu to zrušit až v sobotu v 7 ráno. Je někdo odhodlaný na tolik, že to s ním mám ráno koordinovat ??? Nebo dnes večer třeba ve 22 hodin ??? Péťa ohodnotil 1 Citovat
Veverka Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 (upraveno) Já jsem odhodlaný (zatím) Ale je pravda, že letos už jsem se koupal, což podruhé už nemusím mít za každou cenu... @Klemoň Počasí má cenu řešit nejdřív v noci. Proti včerejšku ten déšť zase o pár hodin posunuli do soboty. Teď jsem četl výstrahu na sobotu pro Pardubicko, Olomoucko, Mor.slez. kraj. V zeměpisu jsem býval dobrej... Upraveno 10. červenec 2020 uživatelem Veverka Citovat
Klemoň Odesláno 10. červenec 2020 Autor Odesláno 10. červenec 2020 před 3 hodinami, gronholmm napsal: Pokud bude lejt To je právě to . . . pokud bude lejt . . . Když předpověď tvrdí 0,3 mm/h , tak dle mých chabých matematických znalostí , ta vlastně v reálu znamená mokrou silnici a plexi na helmě , ale nic závažného . Třetina milimetru za hodinu na metr čvereční asi opravdu nebude slejvák . . . . Nebo mne opravte, že se pletu !!! Protože zatím jsem rozhodnutý jet . Ale pokud se pletu ve zhodnocení situace a budu "na startu" sám, tak to zruším . Zas úplně za každou cenu jet nemusím . . . Citovat
Veverka Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 To odhadovaná a zprůměrovaná hodnota... Podle Meteopressu to zítra v lokalitách na trase vypadá celkem slušně, déšť indikují jen pro Mělník. Pokud pršet nebude hned, bude hrozit, že to může spadnout kdekoliv po cestě. Je otázka, jak moc. Takže chápu, @Klemoňu, že máš dilema, kvůli tomu půjčovnému. Byla by třeba alternativa posunout to na neděli? Ja bych mohl... @Pe.Tr Co říkají Norci? Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 No za mě asi bych to nechal jak píše Veverka. Počasí řešit až v noci nebo brzo ráno. Pokud jsi dostal možnost to " bezbolestně" skrečovat do 7.00 v sobotu tak bych využil ten čas do rána. Počasí se nějak vyvíjí a stačí aby v noci začal foukat vítr trochu jinak než je předpoklad a v " našem teritoriu" bude azuro a tam kde hlásí azuro bude bengál. Ale Ty jsi to víceméně spískal tak si rozhodni jestli se pojede nebo ne zase na druhou stranu kdy se povede takovou různorodou bandu dát dohromady a projet se jen tak aby jsme si vyčistili kebule. Nevím jak ostatní ale mě s ohledem na to že od MOLky je start cca 9,20 tuším tak mě stačí pokud sem ráno po 7 až se rozhodneš písneš jedeme /nejedeme. Čas na to abych se probral a dorazil na start by mi stačil a myslím že ostatním také. Ale rozhodnutí je na Tobě. PS. a ano 0,3 mm je zhruba 0,3 litru na metr čtvercový což je tak akorát vlhko ale protože moto nesedlám tak nevím jak moc dobře se na takovém povrchu dá jezdit. Citovat
Veverka Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 3 deci na metr čtvereční to je nic. Jenom to vůbec nic nevypovídá o tom, že může být lokální chcavec. Z pohledu moto je blbý právě jen tak lehký májový podeštíčkování, protože to nesmyje bordel, ale rozmaže do klouzava. Tahle polovlhkost je pro moto (z hlediska) bezpečnosti asi nejhorší. Zase chcavec a pak pod mrakem a zima, to je zase o zdraví... Mám to jako @Vena garážmistr jsem ready v 7:00 (to budu stejně ještě asi spát), akceptovat rozhodnutí @Klemoňovo, páč je to jeho akce, jeho trike, ať se rozhodne podle svého. Ale za sebe, pokud to nebude vypadat na a priori průšchwig, tak bych jel Citovat
Klemoň Odesláno 10. červenec 2020 Autor Odesláno 10. červenec 2020 (upraveno) No na neděli bych to nechtěl posouvat , protože mám od sobotního večera další akcičku přes noc do druhého dne . . . Tak co ostatní ??? Jak to vidí ??? Pochybuji , že by se tu chtěl někdo rozhodovat zítra v 7 ráno , kdy to musím definitivně rozseknout . . . Upraveno 10. červenec 2020 uživatelem Klemoň Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 Hele posun pro mě na neděli je špatně to už jsem něco slíbil. Neřeš to prostě ráno v 7 napíšeš jedeme / nejedeme. Co chceš řešit? Všichni kdo chtějí jet jsou dospělí všichni mají možnost dvou míst startu včetně časů startu celá trasa je zveřejněná takže není co řešit. Pokud někdo dojede na start pozdě má možnost díky itineráři nás někde dojet. A rozhodnutí jestli pojede je na každém mi všichni na rozdíl od Tebe jedeme se svým povozem. Ty si budeš povoz půjčovat. Citovat
ChouLu Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 Sobota jasná trochu vody nás nezastaví Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 @Klemoň 6:50 si voláme, pokud do 7:30 akci ofiko neruším , tak se jede. Klemoň, Veverka a Vena garážmistr ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 10. červenec 2020 Autor Odesláno 10. červenec 2020 No za mne pokud to nezruším do 7,00 tak bude v 8,00 na návsi Trike přistaven a musím pro něj. Takže ano v 6,50 čekám od Petra telefonát, spolu se domluvíme dle aktuálního stavu . Zatím se k tomu stavím tak , že se jede !!! Vena garážmistr a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Vena garážmistr Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 SAFETY CAR je nachystanej. Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 ja musim taky pripravit moto, minimalne zkontrolovat tlaky v pneu a vycistit ,namazat a napnout retez Citovat
Péťa Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 Nepotřebujete i moji asistenci? Jsem připraven: Klemoň ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 ta lednice je jako na prevoz organu jo? Veverka a Klemoň ohodnotil 2 Citovat
Schreek Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 Nejsem babofka, jedu za každého počasí Klemoň a Veverka ohodnotil 2 Citovat
Péťa Odesláno 10. červenec 2020 Odesláno 10. červenec 2020 @Pe.Tr Tak nějak A invalidní vozík pro ty, co umí bourat Citovat
Klemoň Odesláno 10. červenec 2020 Autor Odesláno 10. červenec 2020 No o můj invalidní vozík se postará servisman - za to mu platím. V 8,15 dojde k předání. Já si zatím chystám nehořlavou kombinézu , nahrávám nový soft do palubního počítače , leštím skla , doplňuji tekutiny a balím rezervní gatě , jídlo , vodu , kameru , aku a malé dárky pro účastníky. Už si moc nepamatuji jak velký to má kufr , ale dárky jsou to drobné , tak to věřím naložím Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.