sampon Odesláno 2. červenec 2021 Autor Odesláno 2. červenec 2021 Nakonec jsem se rozhodl pro kompletní výměnu na Vaše doporučení. Uhadal jsem slevu 15% jak na materiál tak na práci. Což není málo za zeptani. Je to prostě na hlavu, že kvůli emisím si ničíme majetek aby jedni měli zisk a druzí zbytečně vyhazovali peníze. Škoda.no Milan+, BubakGS a Péťa ohodnotil 3 Citovat
BubakGS Odesláno 2. červenec 2021 Odesláno 2. červenec 2021 ...ja vim ze to je hafo penez, ale budes mit klid a auto bude dal ok..... muj svara ty prachy do ty octy taky nakonec vrazil ... ..a ted si hlida, aby bral jen dobrou naftu... sampon ohodnotil 1 Citovat
sampon Odesláno 2. červenec 2021 Autor Odesláno 2. červenec 2021 Ještě jednou díky všem za postřehy. Pak dám vědět jak to jezdí. ozzy56 a Pijerek ohodnotil 2 Citovat
dusan2 Odesláno 6. červenec 2021 Odesláno 6. červenec 2021 Dobre si rozhodol. Podobný problém som riešil na dodávke výplachom nádrže, dal som si na tom fakt záležať, vstreky a čerpadlo na repas a za mesiac som to riešil znova kompletnou výmenou. Citovat
sampon Odesláno 7. červenec 2021 Autor Odesláno 7. červenec 2021 (upraveno) Děkuji za reakci. Nakonec jsem taky rád, že jsem volil volbu se zárukou. Jiří Upraveno 7. červenec 2021 uživatelem pavelu96 Necituj přímo předchozí příspěvek Citovat
sampon Odesláno 17. červenec 2021 Autor Odesláno 17. červenec 2021 (upraveno) Tak mám opraveno VF_121001590-converted.docx Upraveno 20. červenec 2021 uživatelem sampon xSilver ohodnotil 1 Citovat
BubakGS Odesláno 20. červenec 2021 Odesláno 20. červenec 2021 ...na tom skenu si aspon zabarvi adresu a tak.. ... jinak drzim palce, at to po te investici uz dal funguje ok.... xSilver ohodnotil 1 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.