Přejít na obsah
  • Current Donation Goals

Recommended Posts

Odesláno

Napadlo mě to, zvednout auto, točit kolama a sledovat diagnostiku. Ale včera jsem už na to neměl energii. Spal jsem po noční asi dvě hodiny, tak jsem jenom nacpal dráty zpátky do husích krků, nahodil světlo a nárazník a šel zase chvíli spát ;) zatím to vypadá, že další pokračování bude tak ve středu. Tak uvidíme :papa

A díky za odkaz :super

Odesláno

Tak k udělání něčeho na autě jsem se sice dostal, ale všechno bylo trochu mimo plán...

Ráno, asi po dvou kilometrech se rozsvítila kontrolka motoru a najednou se dalo jet max do 2k otáček. Po asi čtyřech hodinách stání auto jelo normálně a při dalším startu zhasla i kontrolka. Ale nechal jsem promluvit počítač....

Akorát nechápu to chlazení :myslim zjistil jsem, že nejde nízká rychlost na sahaře, ale jestli to je ono ? 

IMG_20240327_130455.jpg

IMG_20240327_130543.jpg

IMG_20240327_130659.jpg

Odesláno

Tak sahara odhalena. Je spálený předřadný odpor, tak aspoň jeden problém vyřešen :roker

A ta podstatnější chyba by měl být třetí vstřikovač. Ale asi budu jezdit a uvidím, jestli se to bude opakovat. 

• O 4 týdny později...
Odesláno
V 1. 12. 2022 at 11:44, PaKr napsal:

Každopádně před několika dny jsme s kamarádem spravili výfuk, o kterém jsem se zmínil při přezouvání. Sice koncový díl už má nejlepší roky za sebou, ale život mu byl prodloužen navařením nové koncovky ( hříbku) na vstupu. Takže jedeme dál :roker

Tak hlásím, že převařená trubka drží dál, ale v už jsou díry přímo v tlumiči, takže tentokrát bude opravdu výměna.

A už nějakou dobu mi nesvítila žárovka v PZ světle, tak jsem to vzal pořádně  :aut:roker

IMG_20240422_191543.jpg

IMG_20240422_193506.jpg

Odesláno

@Havlicek.Lukas ne, to byly jenom špatné světelné a prostorové podmínky na focení . A něco asi zkreslil foťák. Tak co by si chtěl o půl osmé večer a max metr za 307 už je 206, takže jsem se nemohl postavit přímo za auto, ale jenom jsem natáhnul ruku nad kapotu 206. Taky jsem si říkal, že na fotce jsou ty světla nějak moc červený ;) 

ale už jsem měl ten nápad dát pod nárazník zpátečky a sehnat pravé světlo z angličana a mít i dvě mlhovky. Stejně je ta originální zpátečka, tak nějak "na okrasu"...

Ale pořád je něco přednějšího, takže jestli k tomu někdy dojde, těžko říct...

Odesláno

@VojtouNerCZ no uvidíme, to by možná taky bylo řešení :myslim

Každopádně už zase odfukuje správně ;) vrátil jsem zpátky i tepelný štít, který byl napůl upadlý a při předešlé opravě, jsme ho sundali. Teď jsem tam dal velkoplošné podložky, tak uvidíme, za jak dlouho to zase upadne. Ale ještě budu muset vyměnit silentblok u kola, protože výfuk byl tak děravej, že to foukalo přímo na ten silent, a tak to nedal, ten popruh na silentbloku...

IMG_20240425_200022.jpg

IMG_20240425_200033.jpg

• O 2 týdny později...
Odesláno

Dá se zjistit kam přesně vedou dráty od teplotního čidla? Začíná to dělat, to samé, co 206. Teplota lítá najednou do červeného a zpět... Zpozoroval jsem to třeba po přejetí nerovnosti. Takže spíš než čidlo, bych vyměnil dráty.

Odesláno

Tak jsem se dneska podíval na ty dráty. Vizuálně nikde nic špatného, tak jsem aspoň přihnul kontakty v pinech, no uvidíme zítra.

@jarokare neboj, na takovéhle měření jsem doma zabavil jednu jehlu na šití :D

• O 2 týdny později...
  • O 3 týdny později...
Odesláno

Se mi něco nepovedlo :( ale už tak před měsícem, když jsem manévroval s vozíkem. Ani jsem si nevšiml, že to chytla i bočnice. Až dneska ráno... Tak jsem to dofoukal a provedl nouzové opatření ( kterého si zatím nikdo nevšiml :D ) 

Lištu ze dveří jsem sundal včera, protože jsem si všiml, že je uvolněná. Ale polámaná není, takže aspoň budou jedny dveře kompletně umyté a pak ji vrátím zpátky :roker

IMG_20240612_071058.jpg

IMG_20240612_072044.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Nevím, jak je to možné, ale ještě v sobotu to svítilo :myslim:D třeba se mi podaří takové zase koupit, zatím jsem vrátil origo ( i když tohle má taky lvíčka a šipky)

IMG_20240902_095109.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...