Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Jooo 300 koňovka je pecka... 

DS7 nejsem schopna, protože pracuji v Peugeotu a ředitelka DS v tomto není zrovna moc sdílná.. 

Uvidíme co bude za Peugeot k mání a to přivezu :)

Návštěvník
Odesláno

Tak ředitelka asi neví jak se získávají potencionální zákazníci. Jde vidět, že prodeje asi mají obrovské 🤪 Dobře jí tak no. Díky @Verýsek😉

Odesláno
před 5 hodinami, Weri 605 napsal:

Chudák Pepíno..... 😅 a kterou půlku vezmeš...? Já aby měla aspoň jedno očíčko..... 🤣🤣🤣

No po dnešním dopoledni kdy jsem dělal pana učitele bych ho asi nechal i doma. Ale slíbil jsem mu to tak pojede pokud. 

Odesláno

Vzhledem k vládním nařízením se na vikend museji vstupenky rezervovat..

Čím dřív tím líp... prosím tedy všechny o spolupráci... a nahlášení se do příští středy... :)

Díky...

Návštěvník
Odesláno

@Weri 605 Já to upřesním definitivně zítra. Nevím zatím jestli pojedu jen s holkou nebo i s klukem. Tohle jediné teď řeším. Dal jsem mu čas na rozmyšlenou do zítřka, takže zítra řeknu jak to bude. Jo a co počasí? Jestli bude nějak hnusně tak co pak? 🤔 To se nedá ani nikam zavřít do hospody. 

Odesláno

V poho.., tak to škrtnu nebo upravím.. :)

a když bude hnusně, tak vám jen řeknu: - já vám to říkala, pojeďte v červenci nebo srpnu... :D
hele nevím... najdem třá zastávku busu a vlezem si tam... :D Vem si deštník nebo pláštěnku...

Odesláno

Aháaa ... no ano... 😅 "človíček" sem brala jako dítě... 😂 jako bylo mi to divný, ale ty neteře, synovci a vnoučata.... tak pardon a du to přepočítat... 😄

Návštěvník
Odesláno

@Vena garážmistr Určitě ho vezmi i když přísnost musí být 🙂 Tak se děcka alespoň zabaví když jich bude více a nebudeme se muset o ně tolik starat 🤭🤣

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

@Verýsek 😁 Paráda! Já se hlásím do řady a moc děkuji! 👍😉

@Weri 605Jinak upravuji účast naší výpravy na 1+1, syn nepojede. Je vyměklý po mámě a prý je to daleko. Je pravda, že jsem mu vyhrožoval, že jestli bude kňučet tak ho vyhodím za jízdy do škarpy 😁 Je to definitivní. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Guest Scratch
Odesláno

@HanysR styl auta mne nelaka, je to maly, buclaty, a urcite to bude taky dost mekky, icocpit mi taky neimponuje, ale zajima me ta technologie, takze se radim za tebe do fronty :)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...