Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

@pavelu96od kamarádů vím, že si koupili den předem (večer) přes internet dálniční známku, vše řádně vyplnili i zadal, a druhý den ráno v 06:30 hod. je stavěla na D3 hlídka, že nemají dálniční známku. U druhého případu jsme společně vyplňovali formulář v počítači. Vše OK a ráno měli problém při kontrole na D1. Proto raději zakoupím na poště. Jistota je jistota!

Odesláno

Ja mam letos jiz treti dalnicni znamku a nikdo me nikdy nestavel. Najeto cca 10000km po dalnicich....

Odesláno

Tak já vám všem přeji, ať si to užijete, pozdravujte lva 🦁 a doufám, že mi to na sraz vyjde někdy příště. Tentokrát jsem měl tušení, že to neklapne, tak nejsem zklamaný, ale i tak mě to trochu mrzí.

@OK406 s chladičem to znám, stalo se mi to samé, ale naštěstí jsem měl druhé auto, tak jsem objednal nový. Tobě přeji, ať zdárně dojedeš tam i zpátky.

Odesláno

@PaKr děkuji. V nejvyšší nouzi by byla k dispozici synova 106 1.0i 37 kW:).
@Medvěd u nás máme Shell a AN čerpací stanici. Na poště mají v sobotu otevřeno od 8:00 hod. tak nebude problém.

Sraz je na hlavním parkovištěm před Novou ZOO? Vstupenku + zaplacení parkovného je v Nové ZOO a odtud jít do Staré ZOO a pak do nové zoo? A kde je máme našeho lva? Já jen, abych nešel někam jinam a pak se nemohl vrátit.

Odesláno
před 4 hodinami, brixtr napsal:

Usoudil jsem že je blbost se stahovat do Nehvizd a tady je to nejlepší na odchyt :D

a jestli Prchalovi pojedou Mazdou tak vás dřív uslyším než uvidím :D 

Nebud drzej mladej 😂😂😂😂🤷🤷🤷💋

Abych ti nesfouknul zhavicky 🙈, ale s tema pelechama🌠🌠 v zadech, no nevim 🤷🤷🤷

Odesláno
před 3 hodinami, Klemoň napsal:

@ScratchChci to na pohodu s kamarády . . .  :papa

Ja porad premyslel ke komu dam Vikingy, a hle, mam tu kamarada 😁😁😁😁

Odesláno (upraveno)

Jako ze vas budu jeste popostrkovat k nejakemu vykonu 😁😁😁

No tak joooo nooo 🛹🛹🛹🛹

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno (upraveno)

No Ahura Mazda musi vydrzet aspon do zaplaceni 😁😁😁😁, a mam malo benalu, asi budu muset pred cestou jeste nabrat nejake koktany 🙈

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

TVL , podnikatel a nemá benzín . . . 😂      A my chudí zaměstnanci na nemocenské z Covidu ho máme brát kde ???  :roker

Odesláno

@OK406 v celých Chlebech je jen jedno parkoviště.. a to u ZOO.... a ano tam bude sraz... Lev by měl být v nové části, která je u parkoviště, a kde je i kiosek.. doporučuje se projít nejdřív starou zoo (za silnicí) a pak novou.... ale jdi s davem a ono to ňák dopadne... :)

Odesláno
před 31 minutami, OK406 napsal:

@PaKr děkuji. V nejvyšší nouzi by byla k dispozici synova 106 1.0i 37 kW:).
@Medvěd u nás máme Shell a AN čerpací stanici. Na poště mají v sobotu otevřeno od 8:00 hod. tak nebude problém.

Sraz je na hlavním parkovištěm před Novou ZOO? Vstupenku + zaplacení parkovného je v Nové ZOO a odtud jít do Staré ZOO a pak do nové zoo? A kde je máme našeho lva? Já jen, abych nešel někam jinam a pak se nemohl vrátit.

Sraz je před novou Zoo na parkovišti. Vstupenka a parkovné se kupuje v pokladně u nové Zoo. Do staré je turniket. Ta je přes silnici. Lev je v nové části. Jestli si to ty dva roky pamatuju správně. :myslim

Takže nejdřív zaplatit, do staré, zpátky přes parkoviště do nové a ve 14hod. sraz u lva na fotku. ;) Je to tak šéfová? 

Odesláno
před 21 minutami, Klemoň napsal:

TVL , podnikatel a nemá benzín . . . 😂      A my chudí zaměstnanci na nemocenské z Covidu ho máme brát kde ???  :roker

To vis, covid, jsou taci podnikatele, kteri breci, ze nemaj ksefty, ze je nechali otevrene, ze nemaji covid nahrady z nasich dani, ze nemaji na platy, presto si koupi novou karu a leti na dovolenou do tramtarie 😁, tak se nediv, ze ja mam jen malo benalu 😁 😁😁😁😁

Odesláno

No ty vogo tak to jo! 🤣 A jedeš na sraz? 😯 Klobouk dolů, taky máš rád výzvy 🤣

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...