Crack Odesláno 9. duben 2006 Odesláno 9. duben 2006 Já když na to příjde,tak jedu na jámu:mrk Citovat
tibor Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Tiez nemam jamu ani rampu, toto je super napad, hned idem zhanat nejake kliny. Ze ma to nenapadlo skor. Dufam, ze nevyzeram ako nejaky lamer, ale nie kazdy sa zivy autamy, ja to mam ako konicek a som obycajny mestky cchlapec ). PS: Komisar, foto urcite ukaz, budem sa tesit Citovat
Ferry Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 no jen aby se ty kliny nezvrtly a nespadlo ti to na hlavu ja kdyz neco takovyho delam tak zvednu zadek ( predek ) tak, ze heverem zvednu jednu stranu, dam pod hranu prahu dreveny spalky co maji poradnou zakladnu aspon 20x20 a na ty to pak spustim zpatky. to same na druhe strane a celej zadek vcetne kol je pak ve vzduchu Citovat
Fx Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: komisar jo kdo má garáž s jámou tak jo mne se jedná pokud chceš něco udělat pod autem tak jak,já si udělal dřevěné klíny tak na něj najedu auto je třeba prdelí o 12 cm nahoře a lépe se pod něj leze,foto mám doma dám až navečer:roker [upravil dne 10.4.06 komisar] Na takový věci, třeba když jsem měnil na BMW nádrž, mám nad jámou taky ještě dřevěný nájezdy. Dají se sehnat i plechový tuším v OBI nebo Bauhausu. Citovat
chuck11 Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: Fx Původně zaslal: komisar jo kdo má garáž s jámou tak jo mne se jedná pokud chceš něco udělat pod autem tak jak,já si udělal dřevěné klíny tak na něj najedu auto je třeba prdelí o 12 cm nahoře a lépe se pod něj leze,foto mám doma dám až navečer:roker [upravil dne 10.4.06 komisar] Na takový věci, třeba když jsem měnil na BMW nádrž, mám nad jámou taky ještě dřevěný nájezdy. Dají se sehnat i plechový tuším v OBI nebo Bauhausu. Jo v Obi se dají sehnat takový malý pičmudek a chtějí za to 1500,- nebo 2500,- za jeden,tak sem si svařil vlastní jednou až dvakrát tolik větší,poněvadž ta jejich víška zdvihu byla o ničem a fachčim co se dá:D:papa Citovat
oddie Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 www.khnet.cz -> Autotechnika -> Zvedáky, podpěry (příp. -> Nájezdové plošiny, ale jsou tam i zajímavější věci...). To je jeden z prodejců téhle levnější techniky, pokud někdo chcete vyšší kvalitu, tak třeba na www.univer.cz toho taky najdete dost, nebo u pár dalších prodejců. [upravil dne 4/10/06 oddie] Citovat
zoby Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Původně zaslal: komisar tady je foto odkaz http://www.peugeot-club.com/get_foto.php?file=club/jpg/1389_15.jpg&preview=800&text=big [upravil dne 10.4.06 komisar] toš nepřijde mi to zrovna nejbezpečnější. čekal jsem to větší, hlavně to plochu na které stojí kolo. já jsem to dělal heverem a špalkama pod prahy. zvednout jednu stranu- pod práh špalek-spustit a pak to samé na druhé straně. pak jsem si koupil trojnožky. a nakonec jsem si za 200 kč koupil 5 tunovou panenku - tu zasunu pod prostředek nápravy a zvednu půlku auta najednou Citovat
oddie Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Hm, dobrý. Pak se ani člověk moc nediví, když se objevujou v novinách články jako je tento: http://zpravy.idnes.cz/praha.asp?r=praha&c=A050401_155452_praha_ton Citovat
Fusion Odesláno 10. duben 2006 Odesláno 10. duben 2006 Já mám super plechový nájezdy kdysy koupený. Nevím kolik mohly stát ale je to kvalitka a je tam cedulka s max. váhou a atestem. Za 600 bych na to nepostavil ani bicykl natož auto. Bacha co kupujete. Do tohodle se vyplatí zainvestovat protože 1) jde o zdraví a 2) se to hodí i pro budoucí auta. Citovat
tibor Odesláno 12. duben 2006 Odesláno 12. duben 2006 Ahoj komisar, kde si umiestnil ten link? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.