Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Tenhle tejden mi přišel od peugeotu dopis s nabídkou absolvování STK s jejich asistencí.

Jedná se o to že přivezete auto do peugeotu oni udělají servisní prohlídku, odvezou auto na STK, zajistí veškerý papírování a případný nedostatky zjištěný na STK zadara odstraní + zaplatí opakování STK.

Za toto vše si naúčtují 990,- + opravy co zjistí při servisní prohlídce + 1 poplatek za STK a emise.

Tak nevím kolik lidí tuhle nabídku využije. :myslim

Já osobně známý na STK nemám, ale když si to spočítám tak dám 400,- za STK + 100,- pro technika aby přimhouřil oči a 200,- za emise. Suma sumárum jsem na 700,- takže si asi nechám tuto nabídku ujít.

Odesláno
Původně zaslal: P607Olda

Copak je k tomu asi vede???

Určitě ne láska k bližnímu.

Podle mne si chtějí zvýšit obrat opravami.

presne tak to vidim i ja - 990 za STK a 2000 za opravy jako geometrie atd.

Odesláno

... neb jsem tam stejně musel na servisní prohlídku a ten poplatek cca 1000 Kč mi nepřišel až tak závratný, protože jsem alespoň nemusel zjiš?ovat, kde ta STK je, ani se tam jezdit s někým dohadovat.

Podstatné přitom bylo, že to na STK připravovali v rámci pravidelné servisní prohlídky (asi tak po 210 000 Km) ještě PŘED STK, takže se se mnou museli nejdříve dohodnout, co je třeba spravit - a když jsme si to vysvětlili a já souhlasil, tak BĚDA JIM, kdyby to tehdy u STK neprošlo a oni chtěli ještě něco doplácet!!!

Odesláno
Původně zaslal: Dave_k

případný nedostatky zjištěný na STK zadara odstraní...

No, to bych taky slíbil, když před STK udělají tu servisní prohlídku, při které opraví všechny závady :D

Přečti si ten dopis ještě jednou pořádně a zjistíš, že ti nabízí jedinou věc: zprostředkování STK za cenu, která se rovná dvojnásobku obvyklé.

Odesláno
Původně zaslal: graver

No, to bych taky slíbil, když před STK udělají tu servisní prohlídku, při které opraví všechny závady :D

Přečti si ten dopis ještě jednou pořádně a zjistíš, že ti nabízí jedinou věc: zprostředkování STK za cenu, která se rovná dvojnásobku obvyklé.

je to presne tak, kdyz si to clovek poradne precte tak to musi hned zavrhnout :myslim

Odesláno
Původně zaslal: graver

Já si to právě pořádně přečet. :roker

V těch 990,- poplatek za STK a emise není!!!! To musíš taky cálovat. Jen případné opakování STK zaplatí oni. :bojim

A jak vejš píšu tak tato nabídka pro mě opravdu není. :aut

[upravil dne 9/4/06 Dave_k]

Odesláno

... neb v takovém případě je alespoň ta následná STK bude motivovat, aby tu servisní prohlídku alespoň protentokrát neodflákli a udělali ji pořádně.

S Pažou?áckými servisy totiž sice zatím ještě žádné zkušenosti nemám, avšak dokonce i ze strany servisu škodováckého, jehož stálým klientem jsem už cca osm let a jež má v blízkém okolí hned několik konkurentů, jsem se už dočkal třeba toho, že mi při servisní prohlídce ztratili bezpečnostní šrouby kol, pocintali při dezinfekci klimatizace interiér a nevyčistili jej, \"zapomněli\" mi vrátit \"vadné\" halogenové výbojky (které podle nich odešly ve stejný okamžik obě zároveň - jaká to souhra náhod!), ulomili mi závěr krytu úložného prostoru v loketní opěrce... no a během poslední servisní prohlídky a následné zkušební jízdy si pak zase nevšimli, že odešla váha vzduchu.

Takže pokud to ti Pažou?áci ještě budou nabízet v době, kdy půjde na svou první STK náš zánovní Pažout 307SW, pokusím se to (stejně jako v případě naší staré Octavie I) opět sladit s pravidelnou servisní prohlídkou a s přezutím gum a zabiju tak hned tři mouchy jednou ranou, neb za onu úsporu času a starostí by to snad v takovém případě stálo...

Mít ale ojetinu \"z druhé ruky\" bez servisní knížky anebo využívajíce u jetého auto po záruce služeb osvědčeného neznačkového servisu, taky bych se jim na to taky vy....l.

Odesláno

Já si to právě pořádně přečet. V těch 990,- poplatek za STK a emise není!

No jasně - vždy? píšu, že je to jen za zprostředkování, ne za provedení. Tohle jsou prostě služby většinou pro stávající zákazníky s novějšími auty, kteří k nim chodí pravidelně a nemají zkušenosti a/nebo prostředky ani na výměnu žárovky...

Normální člověk ojetinu tak nad 5-6 let do značkového servisu nedá :-))

Odesláno

A to poté, co mi ve škodováckém servisu sdělili, že mi na OI nesvítila obrysová žárovka vlevo vzadu, a za práci s její výměnou si naúčtovali tuším nějakých 87,- Kč.

Když mi pak po čase odešla večer kdesi na cestě tatáž žárovka na pravé straně (což je dost nebezpečné) a já ji tak byl přinucen vyměnit sám, zjistil jsem, že je to celé asi tak minutová operace.

Od té doby v servisu vždy před pravidelnými servisními prohlídkami VÝSLOVNĚ požaduji, aby mě na nesvítící světla upozornili, ale NEVYMĚŇOVALI je, neb za těch (v přepočtu) cca 5220,- Kč/hod si s tím u nejbližší pumpy rád poradím já sám (a ještě přitom ušetřím pár korun za žárovku).

[upravil dne 9.4.06 LubošK]

Odesláno
Původně zaslal: Netopýrka

:D LubošK: No za ty penize (no rekneme, ze ti dam slevu na 4000/hod. prace hrabani v aute, at nezeru :D) ti tu zarovku vymenim taky a jeste ti u toho zazpivam :D

... a treba i zatancuju....:D:aut

Odesláno

Já jsem platil na emisích 600Kč, ani nevím proč. Že by nafta byla dražší

Odesláno
Původně zaslal: MMMMM

Já jsem platil na emisích 600Kč, ani nevím proč. Že by nafta byla dražší

A nebylo to tím že 500,- byl úplatek, aby to vůbec projelo. :D:D:D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...