Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@skorpion na předminulé stránce jsme se většinově shodli, že ten pruh je modrý :aut

Upraveno uživatelem pavelu96
Posunutím na další stránku slovo "minulé" nedávalo smysl...
Odesláno

Ahoj, tak jsem použil návod @pavelu96 a postupně se tam dosypalo několik set jízd a mnoho tisíc km, ale stále jsem tak 2 dny ve zpoždění. Dokonce se to začalo rozcházet, že to správně a aktuálně ukazuje poslední místo parkování, ale jízdy jsou načtené neauktuálněji z minulého dne, spíš dva dny dozadu. :) Tak uvidíme, jak to půjde dál.

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Opät som sa dal na boj s appkou a nacitavanim jazd. A dosiel som k tomuto vysledku. V mojom pripade staci, ked este pred samotnym odomknutim auta, vymazem historiu poslednych aplikacii v mobile a zaroven vypnem bluetooth, pockam cca 3 sekundy a znovu bluetooth zapnem. Po dalsich cca 5 sekundach zapnem appku MyPeugeot, pockam, kym sa nacita a dam ju len minimalizovat. Auto odomknem, nastartujem a jazdy a rozne upozornenia, napr. ze som doplnil palivo a pod, sa po chvili nacitaju. Po zhasnuti auta sa jazdy tiez nacitaju, ale nejakym zazrakom, uz dalsiejazdy sa nacitaju iba nahodne. Musim celu tu proceduru opakovat. 

Odesláno

Ja už som sa vyrovnal s tým, že, keď mi nenahrá jazdu hneď po vypnutí motora, tak ju nahrá pri ďalšej jazde. Toto funguje celkom spoľahlivo. Možno pomáha aj to, že mám v mobile aktivovanú rutinu, ktorá hneď po prepojení bluetooth, spustí apku MyPeugeot.

• O 2 týdny později...
Odesláno

No, tak od té doby co mám aktivovanou rutinu, která spouští apku po připojení bluetooth se mi aplikace s autem nespojila :myslim

Screenshot_20240604_064405_MyPeugeot.jpg

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Zdá sa, že už si na MyPeugeot appku nikto nestažuje. Pridám sa aj ja. Funguje už pár mesiacov bez problémov. Asi si jej vývojári vzali k srdcu aj sťažnosti z tohto fóra 😀.

Odesláno

Tak to tě vrátím z5 do reality. U 5008 No problemo, ale u 308 z roku 2015 apka od 11.9.2024 auto totálně ignoruje a v žádném z výše popsaných případů, kdy se s autem spojila už bez šance - nepomohlo vůbec nic...

Takže za mě 50% úspěšnost za poslední 3 měsíce. Možná se s tím po novém roce smířím a budu dělat, že apka pro 308 neexistuje :aut

Odesláno

No poslední dobou u 3008 z roku 2018 asi tak:

+ jízdy se ukládají, už dlouho se nestalo, aby nějaké chyběla. 

+ stav tachometru se načítá a souhlasí 

+ varování na málo paliva v nádrži přichází včas

- na cenu litru nafty po natankování je appka schopná se zeptat i třikrát

- místo posledního parkování aktualizuje náhodně (proboha proč, když má všechny jízdy správně uložené včetně startů a cílů)

- neupozorňuje na docházející AddBlue (ale to asi nebylo v zadání)

Odesláno

..spis uz to vetsina vzdala si porad stezovat - zalezi na telefonu (vyrobci i verzi os), kabelu i nalade auta....  :D  ..me to posledni pulrok spis funguje...  ..obcas se tvari pripojene a nic a pak najednou nacte X jizd a doplni se...  ..pak zas nic... uz jsem to prestal resit... 

• O 1 měsíc později...
Odesláno

..a me Peugeot  App zase po nejake dobe nefunguje.. :D    ..musim pockat na nejaky dalsi update .. ale nejak mi to zily netrha, auto kvuli apce za min nejezdi .. :D   

Odesláno (upraveno)

Tak já jí po dlouhé době dnes otevřel. Aplikace mě opět odhlásila, po přihlášení do Peugeot účtu se mi sice načetlo auto, ale historii mám úplně prázdnou... 😑

A ještě se mě aplikace zeptala jak se mi líbí 😄

Upraveno uživatelem skorpion
doplnění
  • O 1 měsíc později...
Odesláno

Včera ma appka milo prekvapila. Prišlo upozornenie, že je pre moje auto k dispozícii aktualizácia obrazovky. Predtým som takéto upozornenie nezaregistroval. Ešte som nezistil, či sa po inštalácii niečo na obrazovke auta zmenilo. Po stlačení CHECK sa na prístrojovej doske za volantom objaví schéma podvozka zo 4 kolesami. Pri každom kolese bolo napísané OK. Ale možno táto informácia o tlaku v pneumatikách tam bola aj predtým.

• O 6 měsíců později...
Odesláno

Po vymene mobilu za novy, sa mi nacita kazda jazda hned po zhasnuti motora. Ale zistil som, ze je potrebne aspon 1-2x za tyzden vypnut Bluetooth v mobile aspon za 10 sekund. Je dost pravdepodobne, ze aj tie posledne aktualizacie appky pomohli k nacitavaniu udajov. 

Odesláno (upraveno)

Jsem si na 100 % jistý, že telefonem to nebude - mám Samsung S23 a za celý rok jsem s ním nic nedělal - jen probíhaly aktualizace apky a pak se to probralo...:myslim

Připomínám, že nefunkčnost apky se týkala jen 308 - na 5008 fungovala pořád a vše se načítalo...

Upraveno uživatelem pavelu96
Doplnění
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Přidávám se ke stížnostem s jiným problémem a prosím o pomoc, pokud to někdo pořešil:

Appka registruje jízdy bez problémů, stejně tak aktuální polohu parkování, mobil přes BT připojen, on-line přístup aktivován. Nehlásí ale stav nabití a dojezd na benzín, takže od 8. ledna mám pořád nabito na 58% a 300 km v nádrži, i když realita je dávno jiná...

Opakovaně jsem zkoušel reaktivovat spojení s mobilem a nakonec i odinstalování a novou instalaci appky - bez výsledku, stále mám uvedené dva údaje z 8. ledna.

Nevíte někdo, co s tím?

• O 2 týdny později...
Odesláno

Nevím co se stalo, ale něco se stalo :) Nad aplikací jsem zlomil hůl, v autě (P308 rv 2022) používám vestavěného Tomtoma, jemuž na konci roku vypršelo 3Y předplatné na datové služby (doprava, ceny paliv, radary apod). Se skřípěním zubů jsem teda objednal další období (2500,- na rok, ale auto používá často manželka a ta vestavěná navi je prostě jednoduchá, hezky to ukazuje mezi budíky a je v podstatě vždy k dispozici a blbuvzdorná) no ale co se nestalo, nabídlo mi to jako novou službu v appce "My trip report" kterou jsem aktivoval (na 10 let). Musel jsem nějak generovat jednorázový kód a znovu napárovat telefon v autě, to byl trochu pain... ale od té doby si auto samo pamatuje všechny jízdy a i v případě, že v autě nejsem a jezdí s ním manželka, tak třeba po týdnu se mrknu do appky a je tam vše za předchozí dobu. Jako vedlejší efekt nyní už nelze dělat screenshot obrazovky, asi je to kvůli ochraně údajů, což chápu pokud se trasy ukládají někam do cloudu a ne jen do mobilu.

Tak jsem si představoval, že to bude fungovat od začátku. Bohužel appka se čas od času odhlásí a nenačte se ani přihlašovací stránka, takže asi mají často údržbu nebo nevím.

Je zajímavé, že auto nemělo žádnou aktualizaci software minimálně už přes rok, takže nejspíš aktualizace app plus se peugeot konečně rozhoupal to zprovoznit 🤨

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...