pavelu96 Odesláno 20. září 2023 Odesláno 20. září 2023 Tak jsem zvědavý co se po aktualizaci změní Péťa ohodnotil 1 Citovat
stankobn Odesláno 20. září 2023 Odesláno 20. září 2023 Z mojho pohladu sa mi zda, ze je appka rychlejsia, co sa tyka samotneho spustania a aj prepinania medzi jednotlivymi kartami. Mne sa aktualizovala na verziu 1.40.3 este par dni dozadu. Citovat
pavelu96 Odesláno 23. září 2023 Odesláno 23. září 2023 Dnes vytažena 5008 SUV do hlavního města a aplikace spolupracovala, ukládala jízdy a posílala notifikace i bez "zamknutí" apky. Zatímco Bobíka 308 bez "zamknutí" úspěšně ignoruje Citovat
Charlie 1 Odesláno 24. září 2023 Odesláno 24. září 2023 (upraveno) mě vůbec nefunguje u 3008? když rozkliknu aplikaci a prihlasim se tak po přihlášení naskočí pouze ta stejná obrazovka….nevi někdo co. s tím? apka znova nainstalována Iphone 12 Upraveno 24. září 2023 uživatelem Charlie 1 Citovat
stankobn Odesláno 27. září 2023 Odesláno 27. září 2023 Ja tejto appke uz naozaj nerozumiem. Dnes rano som ju zabudol spustit, samozrejme, ze po zhasnuti motora sa jazda nenacitala. Nasledne po nastartovani, hned mi na mobile ukazalo, ze mam nove jazdy v appke , to som sa este nepohol a pritom appku som stale nemal otvorenu a ani v poslednych otvorenych. Pridem do ciela a znovu upozornenie, ze mam nove jazdy. Ja uz zacinam zlyhavat ohladom tejto aplikacie. 1x nacita aj bez toho aby bola spustena a 30x nie Citovat
skorpion Odesláno 27. září 2023 Odesláno 27. září 2023 Poslední jízdy jsou uložené v autě, pokud se nepletu. Takže ani není potřeba, aby byla aplikace nebo dokonce telefon u každé jízdy k dispozici. Načte si je pak zpětně. Ale ne vždy Citovat
stankobn Odesláno 27. září 2023 Odesláno 27. září 2023 ved praveze ide o to, ze nie vzdy ich nacita Citovat
stankobn Odesláno 28. září 2023 Odesláno 28. září 2023 Dnes 2x nacitalo jazdy aj bez spustenej appky Citovat
pavelu96 Odesláno 28. září 2023 Odesláno 28. září 2023 Aplikace Bobíka 308 stale úspěšně ignoruje A začíná se mi po aktualizaci objevovat tahle hláška... Citovat
stankobn Odesláno 29. září 2023 Odesláno 29. září 2023 @pavelu96 odhlas sa z appky a znovu prihlas. Mne tu hlasku tiez vyhadzovalo a pomohlo to. Dnes som skusal ebz spustenej appky a jazdy sa nenacitali cize appka cita jazdy ako sa jej chce Citovat
pjetrof Odesláno 29. září 2023 Odesláno 29. září 2023 U mne appka definitivně zmizela z mobilu .. tak nespolehlivá věc tam nemá co dělat .. přínos při své NEfunkčnosti absolutní 0 .. elton ohodnotil 1 Citovat
pavelu96 Odesláno 29. září 2023 Odesláno 29. září 2023 Dopoledne se načetly všechny jízdy a doplnění paliva bez jakékoliv manipulace s apkou, ale odpolední jízda nic. Jsem smířený s tím, že se vše okolo aplikace děje na základě náhody a podle nějakého skrytého softwaru, který losuje dny v kalendáři při kterých se aplikace spojí s autem stankobn, ozzy56 a elton ohodnotil 3 Citovat
pavelu96 Odesláno 26. říjen 2023 Odesláno 26. říjen 2023 Tak asi selhal i ten náhodný generátor. Aplikace je od 17.10. mrtvá a nenačetla žádnou jízdu a nespojí se s auty... asi konec Citovat
RichVa Odesláno 26. říjen 2023 Odesláno 26. říjen 2023 Mno dá se říct, že u mě na Samsungu S21 v režimu nevypínat funguje. Občas se přestanou jízdy načítat což je zřejmě tím, že musela proběhnout nějaká aktualizace, která neproběhla protože je aplikace pořád spuštěná. Takže se povolí vypínání, pak se "odstřelí", znovu spustí a opět se nastaví aby pořád běžela. Citovat
stankobn Odesláno 26. říjen 2023 Odesláno 26. říjen 2023 @pavelu96 mam rovnaky problem. Appka spustena, jazdy sa raz nacitaju, raz nie. Doslova sa jedna o nahodne nacitavanie jazd. Ape sranda je, ked appku mam spustenu, tak info natankovani nacita vzdy @RichVa cize nepomaha ani uzamknutie appky. Zjavne problem na strane serverov, kam sa synchronizuju data Citovat
RichVa Odesláno 26. říjen 2023 Odesláno 26. říjen 2023 @stankobn no nemusí to být nutně na straně serverů. Spíš si myslím, že neumí úplně dobře pracovat s pamětí na lokálním úložišti a časem něco dojde - takže se potřebuje restartovat. Citovat
stankobn Odesláno 26. říjen 2023 Odesláno 26. říjen 2023 My nevieme aky je problem a myslim si ze ani vyvojari appky nevedia aky je problem Pred chvilou som nastartoval a bum, jazdy sa nacitali a to som sa este z miesta nepohol Citovat
RichVa Odesláno 26. říjen 2023 Odesláno 26. říjen 2023 že jako apka předpověděla kam pojedeš? Citovat
stankobn Odesláno 26. říjen 2023 Odesláno 26. říjen 2023 (upraveno) Vyznelo to blbo ale nacitala predosle este nenacitane jazdy samozrejme. Toto sa mi stalo uz viackrat. Upraveno 26. říjen 2023 uživatelem stankobn RichVa ohodnotil 1 Citovat
Akoc Odesláno 26. říjen 2023 Odesláno 26. říjen 2023 Mne, ak občas jazdu, po vypnutí motora, nenačíta, tak je to preto, že apka nie je pripojená k vozidlu (neobjaví sa ten zelený pruh nad obrázkom vozidla s oznamom o pripojení). Stačí ale zrušiť bluetooth pripojenie a znovu prepojiť mobil s autom cez BT, a hneď ako sa objaví zelený pruh, tak sa jazda načíta. Ak by som BT prepojenie takto neobnovil hneď po jazde, táto jazda sa načíta pred ďalšou jazdou po zapnutí zapaľovania a automatickom prepojení mobilu, presnejšie apky MyPeugeot s autom cez BT. Z toho vyplýva, teda aspoň v mojom prípade (Samsung A71), že BT prepojenie apky s infotainmentom auta nie je stabilné, teda nie je sústavné. Podotýkam, že apka mám v uzamknutom režime. Hoci BT prepojenie žiadne takého výpadky nemá v prípade telefonických hovorov. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.