Hafity Odesláno 15. listopad 2021 Odesláno 15. listopad 2021 V 1. 9. 2021 at 16:59, doctortom508 napsal: Skoda, ze clovek musi kvuli zaruce jezdit do autorizaku, tam to je odbornik vedle druhyho. Tam musíš i kvůli případnému pozdějšímu prodeji.... Neboť formulace "servisováno pouze v autorizovaném servisu" je něco jako "Svatý grál".... Citovat
BubakGS Odesláno 15. listopad 2021 Odesláno 15. listopad 2021 ...mno jeste ze to mas v zaruce. Ja bych Ti moh vypravet dlouhy a smutny pribeh o Fordu ... zacal tesne po zaruce... Charlie 1 ohodnotil 1 Citovat
Braver Odesláno 15. listopad 2021 Odesláno 15. listopad 2021 před 2 hodinami, Sabaton napsal: Pevně věřím, že to musí být na záruku, jelikož to má najeto jen 6688 km a auto mám jen přibližně 3/4 roku. Servisuji tam, kde jsem koupil, tj. Autopalace Brno. Držím pěsti, ať je to ok. Tohle by se sakra u novýho auta nemělo dít. Maximální spolehlivost novýho auta je u mě například jednou z hlavních motivací proč si ho vůbec kupovat. No a je vidět, že se na to člověk nemůže spolehnout. Jinak jak už jsem psal dřív. Vyměň servis. Autopalace to prostě neumí dělat, měl jsem u nich taky problémy. Pokud nechceš z Brna, tak zkus FAMKO, prý nejsou špatný.... Citovat
doctortom508 Odesláno 16. listopad 2021 Odesláno 16. listopad 2021 No twl, to nasere, aspon, ze to mas v zaruce. Ja mam najeto 23000km a pred 14 dny kontrolka porucha motoru. Ale auto jelo stejne, rikam si zkusim nabit baterku, kolega to uz tak mel. Baterka prazdna a to jezdim dlouhy trasy. Ale nabiti nepomohlo. Byl jsem v servisu a pry se nedokoncilo vypalogani filtru, pry bylo malo nafty,ale ja na rezervu nedojizdim. Ja tankoval cca 500km zpatky, chyba se zapsala 350km zpet, ale objevila se v budikach 50km zpet. Divny. Ale vyresilo to smazani a je klid. Citovat
Sabaton Odesláno 22. listopad 2021 Autor Odesláno 22. listopad 2021 @Braver To byl i jeden z důvodu, proč se u nás kupovalo nové auto. Přemýšlel jsem o starším modelu s full led světly, pak o starším modelu, který byl jako předváděcí v autosalónu, nakonec padla volba na nové auto... Třešnička je ta, že ženě a i mě se FL líbí více, než předchozí verze. Ale jak jsem psal, začínám být strašně zklamaný. Auto je super, rád s ním jezdím a ježdění mě baví, ale toto s motorem je asi poslední kapka.... Každopádně servis se asi " snaží ", dostal jsem náhradní auto, ale Fiat Tipo je pro nás jako 5-ti členou rodinu nedostačující a jsme defacto imobilní, 2 dospělí a 3 děti ( 6, 3 a 3 měsíce ) se v tomto autě neodvezou, do zadu ty autosedačky co máme prostě nenarvu. Člověk koupil 5008 proto, aby mohl bezpečně přepravovat rodinu a zatím se jen nervuje. Abych nezapomněl, do servisu jsem po odtahu volal 3x ( v úterý, ve čtvrtek a naposledy v pátek asi 30min před zavíračkou ) a auto NEBYLO do té doby ani na diagnostice, takže stále ani nevědí co s tím autem je..... Mám chuť být vulgární, ale nebudu sám sebe shazovat před ostatními... ovšem má trpělivost není nekonečná. Citovat
BubakGS Odesláno 22. listopad 2021 Odesláno 22. listopad 2021 (upraveno) @Sabaton ... sepsal bych to znova, fakta, tvrde ale slusne ... dealerovi a zastoupeni ... a pozadoval bych minimalne adekvatni nahradni auto .. porucha Ti brani pouzivat vec v zaruce, za kterou si vyklopil skoro mega ... takze bych se tam nebranil zmince o reseni pres advokata... a uvidis ... ... nebo rovnou toho advokata ... sice za to neco zaplatis ... ale ja na tohle reseni nedam dopustit ... ..ona se ta druha strana zacne snazit, kdyz to vypada, ze se sebou fakt nenechas vy.je.bat.... ..spotrebitelksy pravo je docela chaos a v tom se vyzna fakt jen advokat .. .. jsou tam ruzny lhuty a tak dal... a v Tvym pripade tam uz urcite bude nejaka "porusenka" neceho ..... ... ve finale budes mit podklady na to prastit do stolu a rict ... tohle auto vracim, a beru si jiny a nebo prachy ... (kdyz bude nejhur).... Upraveno 22. listopad 2021 uživatelem BubakGS ozzy56, sitler, Péťa a 1 další ohodnotil 4 Citovat
Péťa Odesláno 22. listopad 2021 Odesláno 22. listopad 2021 jj, ideální být pojištěný u DAS a pak stačí jen pohrozit, případně i uskutečnit. Citovat
Sabaton Odesláno 24. listopad 2021 Autor Odesláno 24. listopad 2021 Krásný večer všem. Děkuji za slova podpory, člověk si to přečte a přece jen se mu chvilku lépe dýchá. Nicméně auto mám doma. Pozitivní věci jsou hned dvě. Konečně bylo sedadlo řidiče dáno do 100% stavu jako před opravou mnou reklamovaných závad. Takže toto si mohu doufám odškrtnout. Sedadlo vypadá OK, hřeje a fajn se na něm sedí. Druhá věc byla také odstraněna a to nefungující magnet na zadním sedadle, kde nedržela ta " krytka " prostoru mezi dnem kufru a sedadlem. Nevím jak věc odstranili, ale vše funguje. No a k motoru. Chyba byla dle vyjádření servisu v zapalovacích svíčkách. Takže v rámci záruky vyměněny všechny svíčky. Motor se na volnoběh jeví OK, ale bohužel mi přišlo, že auto při akceleraci z klidu škubalo a chovalo se pomerně neklidně, pocitově jakoby mělo tendenci chcípnout... dříve se toto neobjevovalo... Žiju v domnění, že to zmizí, že se to musí " zajet " ..... Zhrnutí.... Peugeot - motion without emotion. Důvěra 0. Snad se to u mě časem změní a vrátí k počátečnímu nadšení. Charlie 1 a BubakGS ohodnotil 2 Citovat
MaiKeRoCK Odesláno 25. srpen 2024 Odesláno 25. srpen 2024 Ahoj, ve volné chvilce jsem se ponořil do tvého příspěvku, který byl nabitý nejen všemožnými zkušenostmi, ale i emocemi. Páni to bylo počteníčko. Chtěl bych se s takto dlouhým odstupem zeptat, jak se autu "daří"? Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.