Duin Odesláno 10. listopad 2021 Autor Odesláno 10. listopad 2021 Bludišťák to je plyšáááák. Tady je původní soutěž Bludiště odkud pochází název Bludišťák. ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Charlie 607 Odesláno 10. listopad 2021 Odesláno 10. listopad 2021 Pěkně ses do toho pustil, ten bude sloužit ještě leta. Ještě si měl dát faceliftovej čumák, když už si to měl celé rozhozené. Citovat
Duin Odesláno 13. listopad 2021 Autor Odesláno 13. listopad 2021 Novější čumák jsem neměl skladem, tak jsem nastrojil co jsem měl. Předloni jsem sehnal z boxera velmi hezké dveře, loni zase blatníky a kapotu. Kloub na jedné poloose byl těžce poškozen.-vypadaly jehličky z rolny a podrtili se uvnitř kloubu. Sehnal jsem tedy druhou poloosu z vrakoviště se zdravým kloubem ale potrhanou manžetou a manžetu jsem koupil novou. radim.1008, Péťa a Charlie 607 ohodnotil 3 Citovat
Duin Odesláno 19. listopad 2021 Autor Odesláno 19. listopad 2021 Auto je složené, brzdy odvzdušněné, motor běží, stěrače stírají. Zítra zkusím vyjet ze dvora. Nepříjemně mě překvapily horší studené starty a vyšší kouřivost - i za tepla. Máte někdo nějaký nápad? BubakGS, Péťa, VojtouNerCZ a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Duin Odesláno 24. říjen 2022 Autor Odesláno 24. říjen 2022 Malá aktualizace ke stavu auta…. Startuje i jezdí, brzdí, topí absolutně bez problémů, vozí materiál na stavbu domu a jsem rád, že se vše podařilo. Vyzkoušel jsem i cestu dlouhou přes 400km na jeden zátah a kromě bolest v zádech ze sedačky vše normální. Takhle jsem si domů dovezl vazníky na stavbu střechy. Hmotnost cca 650kg, cesta tam i zpět 80km. Péťa, radim.1008, BubakGS a 6 další ohodnotil 9 Citovat
michalVe Odesláno 31. říjen 2022 Odesláno 31. říjen 2022 Perfektná práca klobúk dole , tiež som dnes kúpil 2.5d 63kw Boxer sklapač, stav masaker dobrý, rok 2000, 247tis km , od mechanika takže až by niečo bolo opraví si to sám, viem není to trhac asfaltu ale po meste prevoz bagra to stačí a kupodivu ma to aj ťah v pohode. Dúfam že agregat podrží niečo je to hladký diesel takže není čo sa tam pokaziť dúfam ale super práca.. Citovat
Duin Odesláno 3. listopad 2022 Autor Odesláno 3. listopad 2022 Kolik máš prosím uvedenou nosnost v TP? Hádám, že sklápěcí mechanismus a dvojitá konstrukce valníku něco váží, takže pohotvostní hmotnost bude vyšší než u mého obyčejného valníku. Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.