Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Novější čumák jsem neměl skladem, tak jsem nastrojil co jsem měl. Předloni  jsem sehnal z boxera velmi hezké dveře, loni zase blatníky a kapotu.

Kloub na jedné poloose byl těžce poškozen.-vypadaly jehličky z rolny a podrtili se uvnitř kloubu.

Sehnal jsem tedy druhou poloosu z vrakoviště se zdravým kloubem ale potrhanou manžetou a manžetu jsem koupil novou.

903C793C-D774-42FA-B23C-AD226228DBD3.thumb.jpeg.47cd65380fb63a1b63f7cfd34d04977f.jpeg

• O 11 měsíců později...
Odesláno

Malá aktualizace ke stavu auta….

Startuje i jezdí, brzdí, topí absolutně bez problémů, vozí materiál na stavbu domu a jsem rád, že se vše podařilo. 

Vyzkoušel jsem i cestu dlouhou přes 400km na jeden zátah a kromě bolest v zádech ze sedačky vše normální.

Takhle jsem si domů dovezl vazníky na stavbu střechy. Hmotnost cca 650kg, cesta tam i zpět 80km.

839E6FC1-16AF-4C51-99E2-3ACB8F51C82A.jpeg

3D2EAE68-63B5-4303-AD02-79F4A2DC634F.jpeg

Odesláno

Perfektná práca klobúk dole , tiež som dnes kúpil 2.5d 63kw Boxer sklapač,  stav masaker dobrý,  rok 2000, 247tis km , od mechanika takže až by niečo bolo opraví si to sám,  viem není to trhac asfaltu ale po meste prevoz bagra to stačí a kupodivu ma to aj ťah v pohode. Dúfam že agregat podrží niečo je to hladký diesel takže není čo sa tam pokaziť dúfam ale super práca..

Odesláno

Kolik máš prosím uvedenou nosnost v TP? Hádám, že sklápěcí mechanismus a dvojitá konstrukce valníku něco váží, takže pohotvostní hmotnost bude vyšší než u mého obyčejného valníku.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...