Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Rifter 1.5 BHDi AT8 Long - GT Line (96 kW, 7 mist, Cuprite, Grip Control, OptiWay, dodatecne i WEBASTO)

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

@Milan+  ... ja bych byl drahej ... nemam cas.  :D ... vercajk bych i mel ...  obe lesticky (berana i uhlovou) a i nejaky ty chemikalie.....  ale sam nemam cas na svoje natoz na cizi kary..... 

Upraveno uživatelem BubakGS
  • O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

..jezdime dal bez tuning boxu a bez chyb v DTC. O vikendu zase polopracovne prulet vodorovne pres CR  tam a zpet (D1 je furt masakr). Najeto 8620 km a prumernou spotrebu mam v rozptylu od 5,8 (na pohodu) az 7,5 (rychle & zbesile) l/100 km.  S autem jsem v podstate spokojeny. V nedave dobe to byl  jeden z nejlepsich pomeru cena/vykon - jak za svy prachy dostat co nejvesti a slusne vybaveny kus praktickeho auta....  To uz mozna dneska prestava platit - minimalne moje specifikace (BHDI + AT8) uz koupit nejde (snad jeste krome nejake zapomenute predvadecky)....

...no a uz jsem si zvyknul i na tuhle barvu. Neni tak obvykla, tak auto celkem vycniva z davu....

Odesláno

.. další kulervoucí update multimedia jednotky. Zase sedím hodinu v nastartovaném autě... Teď jsem se vykašlal na návod a aspoň jel do města a zpět, ale nestačilo to.

IMG_20210906_175758_copy_640x480.jpg.63f8238a5bfd52fb0de2d6212ba0e7e9.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Už jsem to psal jinde, ale dám to i sem:

..mno tak 1.5 BHDI Rifter 2020 s AT8 plachtí taky... ..ALE jenom úplně studenej a chvíli. Jak se motor trochu ohřeje, tak přestane a nejde ho donutit znova plachtit... ...jsem si o víkendu zapomněl doma dálkáč od Webasta ... Tak musel párkrát startovat úplně studenej....

Odesláno (upraveno)

...pokoreno 10.000 km ... ...zatim ok....  ..spotreba se na delsich sviznych cestach ustalila na solidni urovni  lehce pres   7 l/100 km - dam sem jeden priklad za vsechny (prelet pres CR) - cca 252 km s PRUMERNOU rychlosti 99,7 km/h  (nalozene auto + 4 lidi) -> 7,3 l/100 km  - to mi prijde velmi dobre.

...kratke couracky po meste - no - zasadni rozdil dela predehrev motoru Webastem. Pokud to nezapomenu predehrat (staci cca 10 minut), jsem po meste nekde mezi 6 - 7 litry. Pokud to nepustim, jsem s uplne studenym motorem  snadno na 10 az 13ti litrech.....

1634287882788.jpg

Odesláno (upraveno)

Tak a průšvih...  ...najeto 10.136 km a auto chce zase AdBlue. Prvně jsem do plna tankoval AdBlue při 4.267 km a už zase nemá...

...jenže právě teď na Olomoucku není nikde ani deci. Nemá někdo možnost sehnat? Je mi jedno za kolik....

Odesláno

No tak me potkalo druhe tankovani AdBlue ...  ...uz ho dovezli i do Olomouce - pumpa Globus 29,90 Kc / l:

1. tankovani pri 4.267 km do plna -> 14,6 l
  2. tankovani pri 10.322 km do plna -> 13,43 l    ( ujetych 6.055 km)

... z toho vyplyva, ze mi Rifter zere  0,221 l AdBlue na 100 km.  Kua, neni to nejak moc (docela maly dojezd)? Servis?

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...