Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Vůně a osvěžovače do auta

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Jelikož se tu člověk dozví kde co, možná někdo poradí a řekne své zkušenosti. Jaké používat "voňky" do auta? S čím máte nejlepší zkušenosti? Teď jsem nějakou dobu zkoušel California Scents a není to nic extra. Moc intenzivně to nevoní aby to projelo celé auto a o vydrží ani nemluvě. Výrobků na trhu je miliarda, většina však stojí za starou bačkoru. Vůně do ventilace se mi moc používat nechce (tekuté), jednou v létě mi to vypadlo a naleptalo palubku takže bůh ví co to je za sajrajt. 

Díky za jakékoli poznatky :super

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

Nejlepší vůně je z nově "nakrémované" kůže :) Praktikuju to, co 508 mám a na nic lepšího jsem zatím nenarazil :aut Ale co teď frčí Covid, tak je to stejně jedno. Málo kdo má dnes to štěstí, že něco cítí :D 
Jinak se prodávají myslím origo "vonítka" a to údajně funguje moc dobře :myslim 

Návštěvník
Odesláno

@MJSyticJá štěstí mám, proto se ptám :D

Díky za tip, to stojí za vyzkoušení. Na kůži používáš co? Jak často se o to staráš? 

Odesláno

Moc často ne, snažím se min. 3 x ročně (jaro, léto a podzim). Přes zimu to musí vydržet, nebo to max. vezmu nějakou "rychlopéčí" čistič-impregnátor v jednom, když mám štěstí stát v teplé garáži. Chemii moc neprožívám. Mám, co kde dostanu :D Želva, Sonax, StarBrite, pak něco italskýho apod. Každý voní trochu jinak, ale fungují víceméně stejně. Výhoda je, že je vůně ve spojení s tou kůží taková přirozená a příjemná. Některé vůně do auta doslova praští. Tohle je decentka a to se mi líbí. Ty jo, už se těším na jaro, až budu zase 5hod v kuse gruntovat interiér :aut 

Návštěvník
Odesláno

@MJSyticA to se ten sajrajt dá na hadr a prostě leští jo? No budu se muset po něčem podívat, protože mě to taky čeká, musím o tu kůži pečovat. Ta červená bude háklivá a nechci to zanedbat. Jinak souhlas, taky mám na mysli nějakou decentní vůni. Kokosovým, vanilkovým, jahodám a nevím čemu všemu nefandím. To je hrůza. 

Návštěvník
Odesláno

Všecko to jde do kytek. Kdysi jsem právě používal plechovky California Scents a vonělo to dost a dlouho. Teď o ničem. Asi si pověsím na zrcátko Čabajku a bude. Zase mi ale pořád potečou sliny :D

Návštěvník
Odesláno

Ty plechule California jsem párkrát zkoušel...a nějak mi nesedla ta jejich vůně. Klobáska to asi holt jistí, no :D  :super

Guest Petr 3008
Odesláno

Většina těch vůní je fakt o ničem, výdrž mizerná.  V busu jsem vyzkoušel už kde co, je to vždycky na chvíli.. V autě mám tekutou ambi pur ve ventilaci, vůni nevím, ale docela to ujde. Na ty origo Peugeot jsem koukal, ale právě žádnou zkušenost nemám a ani nevím jak voní. Asi budeme muset vyzkoušet..

Odesláno
před 2 hodinami, HanysR napsal:

A to se ten sajrajt dá na hadr a prostě leští jo? 

Sice je to :xvulale... Záleží, co to je. Ideální je použít nejdříve čistič a potom jí naimpregnovat. Mrkni na YT, tam je toho mraky, jak se to má správně dělat. Já to čistím pomocí jemné molitanové houbičku a utěrky z mikrovlákna. Na štětečky apod moc nejsem, takže nepohrdnu ani rychlořešením od "želvy" 2v1, kdy se to čistí a impregnuje zároveň :) 

Návštěvník
Odesláno

@MJSyticDíky za tip. Samozřejmě si to člověk chce usnadnit a zvolit nejlepší poměr práce / výsledek. 

@Petr 3008 Ano, mám to stejně. Kdysi mi nějaký ambi pur vypadl z toho výparníku a na palubce mi to vyžralo flek. Od té doby opatrně. Ale ten Peugeot budeme muset zkusit 🙂👍

Odesláno

Já měla docela dlouho ňákej co sem si myslela, že je reklamní šunt.. 😂 dostala sem to od žáka i s jinejma věcma...

Ale teď sem zjistila, že to asi úplnej šunt nebyl... tuším podle barvy ten oxygen..., ale vonělo to poměrně dlouho.... (je to asi 2 roky) co sem to vyhodila...

https://www.svetbytovychvuni.cz/vune-do-auta-millefiori-milano/

Návštěvník
Odesláno

@Weri 605Joo o tom jsem kdysi slyšel a konkrétně o tom Oxygen. Prý je fajn. A k tomu je nějaký odpařovač nebo na jakém principu to funguje? Moc to z toho není jasné. 

Odesláno

No to barevný byl jen kryt... zbytek byl jen plast napuštenej vůní a pak to melo takovej ten klasickej úchyt do větráku... žádný náplně...

Líbilo se mi, že to bylo takový nenápadný, celý to mohlo bejt možná 6x2.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...