Návštěvník Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 Mi zase přijde, že tam mám menší mezeru mezi těsněním. Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 1. květen 2021 Odesláno 1. květen 2021 je to možné, špatně se to vidí Citovat
Braver Odesláno 18. květen 2021 Autor Odesláno 18. květen 2021 (upraveno) Musím veřejně pochválit Peugeot Šudoma Třebíč. Byl jsem dnes na garančce a když nepočítám to, že za pár úkonů dá člověk 7250,- (což je běžné), tak vše bylo vedeno s maximální profesionalitou. Hlavně jsem chtěl ještě doladit několik detailů na bezrámových oknech a za cca 3 hodiny udělali to, co jsem chtěl po servisu Peugeot v Brně a nebyli toho schopni za 3 dny. Takže za mě palec nahoru... Jinak jsem si tam prohlížel dvě 508 a každá měla úplně jinak seřízené okna. V servisu říkají, že s tím mají docela starosti. Upraveno 18. květen 2021 uživatelem Braver radim.1008, MJSytic a ozzy56 ohodnotil 3 Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 Celkem by mě zajimalo kterej servis v Brně, jsou tam 3 Citovat
Braver Odesláno 18. květen 2021 Autor Odesláno 18. květen 2021 Auto jsem kupoval v Autopalace a tak jsem tam logicky jel i na servis. Nechci tady házet všechny kluky co tam dělají do jednoho pytle. Proto řeknu, že jsem měl smůlu a u mě ztratili důvěru. Citovat
HonzaZ Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 Co jsi měl přesně za problém s okny? Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 A hlavně jsi našel servis, kde jsi spokojený.. nemáš to zas tak daleko a snadno si tam dojedeš Citovat
Braver Odesláno 18. květen 2021 Autor Odesláno 18. květen 2021 před 4 hodinami, HonzaZ napsal: Co jsi měl přesně za problém s okny? Přítlak oken k těsnění nebyl dobrý. Souviselo to s tím problémem co byl předtím. Nevím co s tím přesně dělali,ale sundavali tapec a davali novou stahovacku. Teď je to supr a hlavně naprosté ticho na palubě... Citovat
HonzaZ Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 Aha, takže sklo nesedělo na těsnění. Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 @BraverCo jsi zjistil z fotky co jsem ti poslal? Viděls ji vůbec? Citovat
Braver Odesláno 18. květen 2021 Autor Odesláno 18. květen 2021 Jak jsi dříve psal. Drobnou kalibraci okna lze vyřešit pomocí stelovacich šroubů. Toto ale byl asi problem usazeni skla ve stahovačce. Citovat
Braver Odesláno 18. květen 2021 Autor Odesláno 18. květen 2021 Právě teď, HanysR napsal: @BraverCo jsi zjistil z fotky co jsem ti poslal? Viděls ji vůbec? Prave že viděl a moc děkuju. Na základě toho jsem to ještě otevřel. Oproti tobě jsem to měl opravdu o něco posunuté. Ty milimetry hrají docela dost roli... Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 (upraveno) No nemáš zač, jen že ses neozval. Mi to přišlo právě taky že to bylo o chlup jinak. Paráda že to máš už v pořádku. Upraveno 18. květen 2021 uživatelem Návštěvník Citovat
Braver Odesláno 18. květen 2021 Autor Odesláno 18. květen 2021 To se @HanysR nezlob za nezdvořilost tvoje 508 je dobrá reference a vážím si tvojí ochoty. Doufám, že už nebudu muset nic řešit jinak optiway na 5 let to jistí Jinak nevím,jestli jste si toho všimli,ale mypeugeot po posledních aktualizacích naprosto spolehlivě ukládá všechny jízdy. Citovat
Návštěvník Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 Ale tady nejde o nezdvořilost, spíš jsem byl zvědavý Víc v tom nehledej Jinak ukládání jízd nevím. Jedna verze funguje bez zaváhání vždy a další hůř. Což o to, jízdy se mi vždy uloží všechny, ještě se mi nestalo že ne. Jen někdy je to tak jako teď v sobotu, kdy jsem měl nájezd za jeden den 640 km - cca 320 tam a 320 zpět. No a uložila se mi jen cesta tam a cesta domů se ne a ne objevit. Už jsem si myslel že je to ztraceno no a dnes se to vše dohrálo. Takže tak. Ale v globalu s tím nemám potíže, jen se to někdy neobjeví hned. Zajímavé. Každopádně auto má asi nějakou svou paměť že toho dokáže potom tolik naládovat zpětně. Citovat
Sabaton Odesláno 18. květen 2021 Odesláno 18. květen 2021 před 44 minutami, Braver napsal: Jinak nevím,jestli jste si toho všimli,ale mypeugeot po posledních aktualizacích naprosto spolehlivě ukládá všechny jízdy. Pokud tomu tak opravdu je, mohl bych aplikaci dát ještě jednu šanci. Mě se aplikace s autem spojila asi pokaždé, ale problém byl s právě s tím, že né všechny jízdy se uložily. Za předpokladu, že se něco opravilo a aplikace šlape, zkusím jí dát ještě prostor se ukázat. Citovat
doctortom508 Odesláno 20. květen 2021 Odesláno 20. květen 2021 No, me teda ta appka vubec nefunguje Uklada jak chce a kdy chce Citovat
Braver Odesláno 30. květen 2021 Autor Odesláno 30. květen 2021 Budu muset koupit střešní nosič. Zatím to vypadá na Thule. Konkrétně tento typ. https://www.thule.com/cs-cz/roof-rack/car-roof-racks/thule-edge-wingbar-_-95xx Obracím se na vás, jestli je někdo máte vyzkoušené nebo zda jste spokojeni s jinou variantou. Dík! Citovat
Guest Petr 3008 Odesláno 30. květen 2021 Odesláno 30. květen 2021 S touhle značkou určitě neprohloupíš. Nemá cenu lovit v nějakých levnějších vodách Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.