Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Braverův Peugeot 508 SW 2.0 Blue HDI 180

Recommended Posts

Návštěvník
Odesláno

Mi zase přijde, že tam mám menší mezeru mezi těsněním. 

• O 3 týdny později...
Odesláno (upraveno)

Musím veřejně pochválit Peugeot Šudoma Třebíč. Byl jsem dnes na garančce a když nepočítám to, že za pár úkonů dá člověk 7250,- (což je běžné), tak vše bylo vedeno s maximální profesionalitou. Hlavně jsem chtěl ještě doladit několik detailů na bezrámových oknech a za cca 3 hodiny udělali to, co jsem chtěl po servisu Peugeot v Brně a nebyli toho schopni za 3 dny. Takže za mě palec nahoru...

Jinak jsem si tam prohlížel dvě 508 a každá měla úplně jinak seřízené okna. V servisu říkají, že s tím mají docela starosti.

Upraveno uživatelem Braver
Odesláno

Auto jsem kupoval v Autopalace a tak jsem tam logicky jel i na servis. Nechci tady házet všechny kluky co tam dělají do jednoho pytle. Proto řeknu, že jsem měl smůlu a u mě ztratili důvěru.

Guest Petr 3008
Odesláno

A hlavně jsi našel servis, kde jsi spokojený.. nemáš to zas tak daleko a snadno si tam dojedeš  🙂

Odesláno
před 4 hodinami, HonzaZ napsal:

Co jsi měl přesně za problém s okny?

Přítlak oken k těsnění nebyl dobrý. Souviselo to s tím problémem co byl předtím. Nevím co s tím přesně dělali,ale sundavali tapec a davali novou stahovacku. Teď je to supr a hlavně naprosté ticho na palubě... 

Odesláno
Právě teď, HanysR napsal:

@BraverCo jsi zjistil z fotky co jsem ti poslal? Viděls ji vůbec? 

Prave že viděl a moc děkuju. Na základě toho jsem to ještě otevřel. Oproti tobě jsem to měl opravdu o něco posunuté. Ty milimetry hrají docela dost roli...

Odesláno (upraveno)

No nemáš zač, jen že ses neozval. Mi to přišlo právě taky že to bylo o chlup jinak. Paráda že to máš už v pořádku. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno

To se @HanysR nezlob za nezdvořilost 😌 tvoje 508 je dobrá reference a vážím si tvojí ochoty. Doufám, že už nebudu muset nic řešit 😁 jinak optiway na 5 let to jistí 😛

Jinak nevím,jestli jste si toho všimli,ale mypeugeot po posledních aktualizacích naprosto spolehlivě ukládá všechny jízdy. 

Odesláno

Ale tady nejde o nezdvořilost, spíš jsem byl zvědavý 🙂 Víc v tom nehledej 😉

Jinak ukládání jízd nevím. Jedna verze funguje bez zaváhání vždy a další hůř. Což o to, jízdy se mi vždy uloží všechny, ještě se mi nestalo že ne. Jen někdy je to tak jako teď v sobotu, kdy jsem měl nájezd za jeden den 640 km - cca 320 tam a 320 zpět. No a uložila se mi jen cesta tam a cesta domů se ne a ne objevit. Už jsem si myslel že je to ztraceno no a dnes se to vše dohrálo. Takže tak. Ale v globalu s tím nemám potíže, jen se to někdy neobjeví hned. Zajímavé. Každopádně auto má asi nějakou svou paměť že toho dokáže potom tolik naládovat zpětně. 

Odesláno
před 44 minutami, Braver napsal:

Jinak nevím,jestli jste si toho všimli,ale mypeugeot po posledních aktualizacích naprosto spolehlivě ukládá všechny jízdy. 

Pokud tomu tak opravdu je, mohl bych aplikaci dát ještě jednu šanci. Mě se aplikace s autem spojila asi pokaždé, ale problém byl s právě s tím, že né všechny jízdy se uložily.

Za předpokladu, že se něco opravilo a aplikace šlape, zkusím jí dát ještě prostor se ukázat. :D

• O 2 týdny později...
Guest Petr 3008
Odesláno

S touhle značkou určitě neprohloupíš. Nemá cenu lovit v nějakých levnějších vodách

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...