Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno (upraveno)

Kde.....? 😱

Všude má být registrovaných, taksem asi přehlídla....

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 4 minutami, Pe.Tr napsal:

a máš jejich souhlasy? :D 

• osoby zachycené na jím pořízeném snímku souhlasí se zveřejněním dané fotografie a jejím použitím dle podmínek a pravidel soutěže.

souhlasí, určitě souhlasí :D :D 

před 2 minutami, Pe.Tr napsal:

třeba podmínka účasti jen řádných členů :P 

no vidíš, to mne nenapadlo :D :D :D :D 

Odesláno
před 3 minutami, Béďa napsal:

zda se, že korona už leze některým na mozek.. neřešte cipoviny a buďme rádi za to, že se někdo v dnešní době aspoň o něco snaží..

proc, aspon je tu zivo a ja za sebe to nemyslim zle. Naopak me spise pobavilo jak si Weri dala praci s tema ruznyma podminkama :)

Odesláno
před 3 minutami, Béďa napsal:

zda se, že korona už leze některým na mozek.. neřešte cipoviny a buďme rádi za to, že se někdo v dnešní době aspoň o něco snaží..

se jen bavíme , tak promin no  . ale jako podminky souteze malym pismem na A4 jak nekde v bance a v realu jsou to cypoviny jo ? jen jak říkam , bavim se no :D . Myslím že ty podminky byli i duvodem proč je tu jen  24 fotek a to vlastně i díky tomu že je někdo nečetl :D  a taky par fotek do počtu ;) 

Odesláno
před 4 minutami, Pe.Tr napsal:

@Scratch mmch mne ses, ale neptal jestli můžeš zveřejnit mé auto ( ikdyž teď už bývalé , ale duševní vlastnictví je navěky :D )

aha, no vidíš, to jsem úplně přehlédl :D , pokud nesouhlasíš, tak poprosím @Weri 605 zda by nemohla mou fotku nějako upravit, třeba zamazat auto vlevo nahoře :D můžeš použít @Pe.Trův Avatar :D 

Právě teď, Weri 605 napsal:

Tak kde sou ty řádní členové....???? Projela sem to celý a nikde je nevidim..... 

to byl fór :D 

Odesláno (upraveno)

Kde sou ty členové....?

Aha... no fak se tu popadám za břicho....

Upraveno uživatelem Weri 605
Odesláno
před 1 minutou, Weri 605 napsal:

Tak kde sou ty řádní členové....???? Projela sem to celý a nikde je nevidim..... 

no právě ;) 

jen jsem doplnil další možnou podmínku soutěže co si scratch teď nevybavil.

Odesláno

@Scratch & @Pe.Tr srandičky dobrý, proti tomu samozřejmě nic nemám ale trochu mi to připadá, že hledáte hnidy tam kde "nejsou"..  navíc @Weri 605 je pro mě z aktuálního vedení prakticky jediná funkční a nerad bych, aby jste vy, nebo někdo jiný jí to otrávili.. stačí si vzpomenout, jaký přetlak byl na minulých volbách a kde by jsme byli, kdyby vedení nebylo zvoleno, to už je ale jiná písnička..

Odesláno (upraveno)
před 27 minutami, Pe.Tr napsal:

se jen bavíme , tak promin no  . ale jako podminky souteze malym pismem na A4 jak nekde v bance a v realu jsou to cypoviny jo ? jen jak říkam , bavim se no :D . Myslím že ty podminky byli i duvodem proč je tu jen  24 fotek a to vlastně i díky tomu že je někdo nečetl :D  a taky par fotek do počtu ;)  

ja jen doplnim, ze kdyz uz vanocni soutez, tak s vanocni tematikou. Nevim, mozna by to vedlo lidi trosku ke kreativite a nedali sem zasnezen auto, nebo auto z mycky ci po desti. Nebo jako ja u bazenu :D 

@Béďa otrávení Weri není na pořadu dne, je jediná, která něco dělá :) a já pevně věřím, že když kohokoli osloví, tak jí každý rád pomůže. To, že se to snaží táhnout ve velké míře sama, je její rozhodnutí, nabídek tu byla spousta :)

Upraveno uživatelem Scratch
Odesláno

Já se ráda v tomhle počasí a v týhle době kouknu na moře... Vánocema tě snad masírujou všude málo Scratchi...?

Ale řekli ste sio to... :)

Přistí rok organizuje soutěž scratch a pe.tr a tema bude "ozdob peugeota jako vánoční strom".....

😊😊😊

Odesláno (upraveno)

@Béďa určitě nikoho od jeho práce neodrazuji, pokud je mi známo i kritika posunuje ne? Ale nemyslím si že bych byl nějak vážný ale regulernost soutěže by cypovinou být tedy neměla ne ?

@Radek Hurvajz Tak tvůj koment je tedy hodně mimo , jedna věc je jak dlouho tady ty podmínky visely a druhá, že se stejně nedodržují a na to jsem "upozornil" hned po vystavení soutěžních fotek ;) 

Upraveno uživatelem Pe.Tr
Odesláno
před 6 minutami, Weri 605 napsal:

Ale řekli ste sio to... :)

Přistí rok organizuje soutěž scratch a pe.tr a tema bude "ozdob peugeota jako vánoční strom".....

😊😊😊

nastav si do tel upomínku , já s tím problém určitě nemám ;) 

Odesláno
před 3 minutami, Radek Hurvajz napsal:

Ti dva mají nejmíň co kecat, nic organizovat nebudou, oba dva emigrovali k jinejm značkám tak nevím co by vymysleli 🤣😄😄

vazne? Motor mam PSA a druhy auto je PSA :)

IMG_20200909_175456.jpg

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...