Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Já se ti divím, že když jsi z Prahy, tak řešíš kde Ti to opraví. Pokud máš dost penízků jeď do Origo Peugeotu. Pokud nemáš dost penízků jeď k nějakémů garážistovi a těch musí být v Praze mraky.

Tady si myslím, že se spíš řeší jak si problémy vyřešit svépomocí. Myslím, že tu je někde i sekce týkající se spokojenosti se servisy Peugeot a jinými. Zkus hledat tam. Jinak druhá lambda kontroluje funkčnost katu. Pokud je on KO, bude hlásit chybu. 

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

No chtěl jsem se vyjádřit až, až.   Ale když se ptáš tak :  1. Hrozně příjemnej chlap , něco mi vysvětlil , s něčím mne "utřel" , ale stále v pohodové atmosféře a já jsem rád. Pořád lepší než aby mi mazal med kolem huby.  2. Auto přistavuji 28.12. v 16,30 . Dříve nemá čas. A to se moc omlouval, že to dříve nejde.  Tak jsem mu připomenul , že když to řeším 3/4 roku , že to pár dní určitě počká :papa

PS: @Pe.Tr tímto bych chtěl předběžně poděkovat a věřím , že se to pohne / opraví  :super

Upraveno uživatelem Klemoň
Odesláno (upraveno)

Jde o to , že prostě nabídneš pomoc . . .  na takové věci jako akce "tlakovka" či " Road movie" já nezapomínám. :potlesk    

Pro pozdní jaro 2021 , vlastně už léto , tedy květen se chystám zase svézt na Triku Rewaco + je v plánu ta "amerika" Dodge charger 1973 - 440 cui 7.2l.

13 U nádrže Souš.JPG

Dodge charger 1973 - 440 cui 7.2l.b.jpg

• O 4 týdny později...
Odesláno

Tak Charger = nájem je již zaplacen.  Dělá se výměna převodovky a ladí se motor . Už aby to bylo - zase je nač se těšit . . .   :potlesk

@Pe.Tr  Covid to trochu zkomplikoval, ale dnes konečně diag. + konzultace s Petrem Š. Pravděpodobná závada odhalena , lambda to zřejmě nebude . . .  No ale počkám s hodnocením až na výsledek.  Zatím jen mohu říci, že je to sympatický chlap, mluví srozumitelně a vstřícně :super .

• O 2 týdny později...
Odesláno (upraveno)

@Pe.Tr No momentálně nekomunikuje . . .   Psal jsem mu SMS v pondělí abych se připomněl a ani neodpověděl. Tak nevím jestli se mám ozvat důrazněji a nebo čekat až zareaguje . . . :myslim     Zase si ho nechci nas...   , ale už začínám být nervozní . . .  :mad:

Odesláno

@Pe.Tr  Tak včera jsem se mu znovu připomněl SMS a dnes se ozval.  Auto přistavuji 15.2. Chyba je na 90 % ve svazku + mne čeká neplánovaná výměna cívek a plánovaná výměna svíček . Co se týká řetězu, tak tvrdí , že je to zatím OK a asi ani napínak není potřeba. To ještě definitivně rozhodne na dílně . . .  Proč až 15.2. ?  Protože teď se mu to nehodí - má tam rozebraný motor a pak jede z dětmi na prázdniny .   14.2. se vrací , tak 15.2. to tam vezu . . .  a sám se nabídl, že když bych potřeboval / chtěl, tak mi vyřídí i to STK . . .

• O 3 měsíce později...
Odesláno

Tak dnes další kolo , další pokus . Už to ale trvá docela dlouho . . . 😟  Auto už v servisu i bylo viz info z 26.1. , ale . . . Covid zasáhl = servis , nemoc karanténa . . . a auto stálo jen na dvoře servisu . Tak jsem si ho s druhým klíčem (po dohodě) někdy kolem 23.2. zase vyzvedl a jezdil.  No a 23.3. sejmul Covid na oplátku mne a trochu těžší formou . . . ještě jsem v pracovní neschopnosti , ale díky vycházkám jsem dnes auto do servisu vrátil . Tak snad bude do konce týdne vše vyřešeno :roker .  Navíc objednána STK, která mezitím vypršela 😟

• O 2 týdny později...
Odesláno

Tak auto je od 7.5. doma : Výměna svíček / plánovaná , výměna cívek / neplánovaná (vadná) .  Žádná další závada + Nová STK .         No a včera cestou domů . . . . . .   💡 :  Antipolution System Faulty  :bacha   😭   😡

Jak všichni vědí , zase vím prd. Ale naštěstí to normálně jede ( jako předtím) , takže na sraz jedu !  Mechanik informován , řešení připraveno - jen aby to tím bylo  . . . .

• O 6 měsíců později...
Odesláno

@Pe.Tr Na základě finálního zoufalého resumé Petra Š.  , že už to může být jedině neoriginální lambdou jsem to zkusil.  Koupil jsem použitou , ale originální lambdu za 500,-  , Véna namontoval a . . . .   po cca 120 najetých km od výměny . . .   je zatím klid a žádná chyba na palubce :potlesk  Tak doufám , že jí to chvíli vydrží :mrk

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...