Klemoň Odesláno 26. listopad 2020 Autor Odesláno 26. listopad 2020 Tak dobrý . . . . Už jsem se bál že jsi nějakej divnej ozzy56 ohodnotil 1 Citovat
Marselino Odesláno 29. listopad 2020 Odesláno 29. listopad 2020 Já se ti divím, že když jsi z Prahy, tak řešíš kde Ti to opraví. Pokud máš dost penízků jeď do Origo Peugeotu. Pokud nemáš dost penízků jeď k nějakémů garážistovi a těch musí být v Praze mraky. Tady si myslím, že se spíš řeší jak si problémy vyřešit svépomocí. Myslím, že tu je někde i sekce týkající se spokojenosti se servisy Peugeot a jinými. Zkus hledat tam. Jinak druhá lambda kontroluje funkčnost katu. Pokud je on KO, bude hlásit chybu. Citovat
Klemoň Odesláno 11. prosinec 2020 Autor Odesláno 11. prosinec 2020 (upraveno) No chtěl jsem se vyjádřit až, až. Ale když se ptáš tak : 1. Hrozně příjemnej chlap , něco mi vysvětlil , s něčím mne "utřel" , ale stále v pohodové atmosféře a já jsem rád. Pořád lepší než aby mi mazal med kolem huby. 2. Auto přistavuji 28.12. v 16,30 . Dříve nemá čas. A to se moc omlouval, že to dříve nejde. Tak jsem mu připomenul , že když to řeším 3/4 roku , že to pár dní určitě počká PS: @Pe.Tr tímto bych chtěl předběžně poděkovat a věřím , že se to pohne / opraví Upraveno 11. prosinec 2020 uživatelem Klemoň Péťa ohodnotil 1 Citovat
Pe.Tr Odesláno 11. prosinec 2020 Odesláno 11. prosinec 2020 nejde o dekovani ale aby to bylo uz ok Citovat
Klemoň Odesláno 11. prosinec 2020 Autor Odesláno 11. prosinec 2020 (upraveno) Jde o to , že prostě nabídneš pomoc . . . na takové věci jako akce "tlakovka" či " Road movie" já nezapomínám. Pro pozdní jaro 2021 , vlastně už léto , tedy květen se chystám zase svézt na Triku Rewaco + je v plánu ta "amerika" Dodge charger 1973 - 440 cui 7.2l. Upraveno 11. prosinec 2020 uživatelem Klemoň Péťa, Vena garážmistr a Pe.Tr ohodnotil 3 Citovat
Klemoň Odesláno 6. leden 2021 Autor Odesláno 6. leden 2021 Tak Charger = nájem je již zaplacen. Dělá se výměna převodovky a ladí se motor . Už aby to bylo - zase je nač se těšit . . . @Pe.Tr Covid to trochu zkomplikoval, ale dnes konečně diag. + konzultace s Petrem Š. Pravděpodobná závada odhalena , lambda to zřejmě nebude . . . No ale počkám s hodnocením až na výsledek. Zatím jen mohu říci, že je to sympatický chlap, mluví srozumitelně a vstřícně . Pe.Tr a Péťa ohodnotil 2 Citovat
Pe.Tr Odesláno 21. leden 2021 Odesláno 21. leden 2021 @Klemoň no a dál? nerikej ze jeste neni hotovo . Citovat
Klemoň Odesláno 22. leden 2021 Autor Odesláno 22. leden 2021 (upraveno) @Pe.Tr No momentálně nekomunikuje . . . Psal jsem mu SMS v pondělí abych se připomněl a ani neodpověděl. Tak nevím jestli se mám ozvat důrazněji a nebo čekat až zareaguje . . . Zase si ho nechci nas... , ale už začínám být nervozní . . . Upraveno 22. leden 2021 uživatelem Klemoň Citovat
Klemoň Odesláno 26. leden 2021 Autor Odesláno 26. leden 2021 @Pe.Tr Tak včera jsem se mu znovu připomněl SMS a dnes se ozval. Auto přistavuji 15.2. Chyba je na 90 % ve svazku + mne čeká neplánovaná výměna cívek a plánovaná výměna svíček . Co se týká řetězu, tak tvrdí , že je to zatím OK a asi ani napínak není potřeba. To ještě definitivně rozhodne na dílně . . . Proč až 15.2. ? Protože teď se mu to nehodí - má tam rozebraný motor a pak jede z dětmi na prázdniny . 14.2. se vrací , tak 15.2. to tam vezu . . . a sám se nabídl, že když bych potřeboval / chtěl, tak mi vyřídí i to STK . . . Pe.Tr ohodnotil 1 Citovat
Klemoň Odesláno 2. květen 2021 Autor Odesláno 2. květen 2021 Tak dnes další kolo , další pokus . Už to ale trvá docela dlouho . . . Auto už v servisu i bylo viz info z 26.1. , ale . . . Covid zasáhl = servis , nemoc karanténa . . . a auto stálo jen na dvoře servisu . Tak jsem si ho s druhým klíčem (po dohodě) někdy kolem 23.2. zase vyzvedl a jezdil. No a 23.3. sejmul Covid na oplátku mne a trochu těžší formou . . . ještě jsem v pracovní neschopnosti , ale díky vycházkám jsem dnes auto do servisu vrátil . Tak snad bude do konce týdne vše vyřešeno . Navíc objednána STK, která mezitím vypršela Citovat
Klemoň Odesláno 14. květen 2021 Autor Odesláno 14. květen 2021 Tak auto je od 7.5. doma : Výměna svíček / plánovaná , výměna cívek / neplánovaná (vadná) . Žádná další závada + Nová STK . No a včera cestou domů . . . . . . : Antipolution System Faulty Jak všichni vědí , zase vím prd. Ale naštěstí to normálně jede ( jako předtím) , takže na sraz jedu ! Mechanik informován , řešení připraveno - jen aby to tím bylo . . . . Citovat
Klemoň Odesláno 2. prosinec 2021 Autor Odesláno 2. prosinec 2021 @Pe.Tr Na základě finálního zoufalého resumé Petra Š. , že už to může být jedině neoriginální lambdou jsem to zkusil. Koupil jsem použitou , ale originální lambdu za 500,- , Véna namontoval a . . . . po cca 120 najetých km od výměny . . . je zatím klid a žádná chyba na palubce Tak doufám , že jí to chvíli vydrží Vena garážmistr, RichVa, brixtr a 2 další ohodnotil 5 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.