Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 3 týdny později...
Odesláno

Další maly postreh:

Čas v e208 beží rýchlejšie 😀

uz druhý krát som musel prestaviť hodiny lebo jednoducho utekajú dopredu. Za dva mesiace predbehnú realitu asi o 5 minút 😀

aspon teda nechodím nikam neskoro ⏰

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Nazdar.

Ja mám taktiež e208 v GT výbave. Mám ju pol roka, ale mám s ňou dosť problémov. bol som už 3x na reklamácii so softwarom.

Potreboval by som si ozrejmiť nejaké skúsenosti s iným užívateľom. Hlavne čo sa týka zobrazovania dojazdu a spotreby v zime. Dá sa niekde s tebou o tom pokecať?

Diki.

Mišo

• O 3 týdny později...
  • O 2 týdny později...
  • O 4 měsíce později...
Odesláno

Tak po dlhšom čase trochu dlhšia trasa mimo mesto: 140km, žiadna diaľnica, iba okresky

1. cesta z A do B o 22:00, teplota vonku 2 stupne. Z plne nabitého auta (330km dojazd) ukazoval po príchode dojazd iba 78km. Na ECO režim sa ísť nedalo kvôli kureniu.

2. cesta z B do A o pár dni neskôr. Ta istá trasa, tiež večer o 21:00 len teplota vonku bola 12 stupňov. Dojazd po príchode z plne nabitého autá bol 150km. Cela cesta v ECO režime - pekne zvládal udržovať príjemnú teplotu v aute okolo 21 stupňov 

- vplyv vonkajšej teploty na dojazd je naozaj velky

- Eco režim sa podľa mna najviac prejavuje na kúrení. Ak je rozdiel medzi teplotou vonku a tým čo chcete mat v aute do 10 stupňov tak to systém zvláda vykúriť, inak prepínam na Normál režim

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...