Péťa Odesláno 10. listopad 2020 Odesláno 10. listopad 2020 V 9. 11. 2020 at 8:14, Péťa napsal: V úterý budu majitel té sofistikované mašinky, Už je doma, mám se co učit Citovat
Radek Hurvajz Odesláno 10. listopad 2020 Odesláno 10. listopad 2020 Noo, to se teda mas co ucit. Hlavně natlouct do hlavy co ktera hodnota ovlivnuje. Citovat
Návštěvník Odesláno 10. listopad 2020 Odesláno 10. listopad 2020 @Péťato máš na kšeft? Nebo jen doma na hraní? Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. prosinec 2020 Autor Odesláno 22. prosinec 2020 Takže pro info. Řešil jsem to na dvb-t fóru, měl jsem tu anténáře. Došlo se k závěru, že máme barák na fakt debilním místě xD Nepomohla ani koupě nové antény triplex, takže to nakonec budeme řešit docela hovadem, anténa Color supra, o délce 2.2 metru. Na žádnou jinou vadu nepřišel. Problém stále přetrvává v multiplexu 24 a 31, které chytám z Černé Hory, pokud však anténu namíříme směrem na vysílač, signál padne úplně. Takže asi tak. Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 22. prosinec 2020 Autor Odesláno 22. prosinec 2020 (upraveno) Color supra 21-69k, 10-16dB | DigitálníChodsko.cz (digitalnichodsko.cz) Došli jsme teď v podstatě do fáze, že multiplex 24 a 31 vůbec nechytím, ať točím anténu jak chci. Takže mi chybí dost kanálů. hlavně prima comedy central, která u nás jede v podstatě jako jediný kanál Na filmy atd mám netflix, ale na PCC se děti koukajá na pohádky a my případně večer na nějaký seriály s dabingem. Prostě jedinej kanál na kterým záleží a nejde. Upraveno 22. prosinec 2020 uživatelem VojtouNerCZ Péťa ohodnotil 1 Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 22. prosinec 2020 Odesláno 22. prosinec 2020 tak tuhle obludnost sem ted sundal ze stozaru kdyz po tech vetrech mi to tu tycku zlomilo aktualne jedu na nejakej kus hliniku natoceny nekam smerem hradec kanaly nevypadavaji Citovat
VojtouNerCZ Odesláno 23. prosinec 2020 Autor Odesláno 23. prosinec 2020 Právě je to takový divný. Tady snad nikdo krom nás nemá problém se signálem. Kolega o 2 ulice vedle je na Pardubice a chytá vše, já jen něco. A když natočím anténu jiným směrem (třeba jako sousedi na černou horu), tak oni chytají opět vše, a já velký kulový... Máš tu anténu ještě? Nemáš v plánu se jí zbavit, že bych nemusel objednávat a čekat? @Havlicek.Lukas Samozřejmě ne zadarmo. Citovat
Havlicek.Lukas Odesláno 23. prosinec 2020 Odesláno 23. prosinec 2020 myslim ze neni ani kompletni ze chybi vnitrek te krabicky a chybi tam par tech "vlastovek" na tom hlavnim ramu Citovat
Návštěvník Odesláno 23. prosinec 2020 Odesláno 23. prosinec 2020 V 10. 11. 2020 at 18:36, Péťa napsal: Kdo si hraje, nezlobí Už to máš ve voku? Já jen, že mě celkem začíná vysírat motor na parabole (vůle v převodech) a tím pádem za větru občas vypadává signál. Až se rozhoupu koupit nový motor (něco jako SG2100) tak potřebuji seřídit a doladit cca 80°E - 45°W...uděláme kšeft? Citovat
Péťa Odesláno 23. prosinec 2020 Odesláno 23. prosinec 2020 Jen jsem si to vyzkoušel a vážné seznamování nechávám na léto. Teď v zimě nebudu lítat po střechách, na to jsem už docela starý Citovat
Hafity Odesláno 23. prosinec 2020 Odesláno 23. prosinec 2020 V 10. 11. 2020 at 16:45, Péťa napsal: Už je doma, mám se co učit Jaký hry na tom paříš Citovat
Návštěvník Odesláno 23. prosinec 2020 Odesláno 23. prosinec 2020 před 12 minutami, Péťa napsal: Jen jsem si to vyzkoušel a vážné seznamování nechávám na léto. Teď v zimě nebudu lítat po střechách, na to jsem už docela starý Však v pohodě...zatím mi to nikterak nehoří, jen jsem se zeptal, jak na tom jsi s novou hračkou Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.