Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 1 měsíc později...
Odesláno

Takže pro info. Řešil jsem to na dvb-t fóru, měl jsem tu anténáře. Došlo se k závěru, že máme barák na fakt debilním místě xD Nepomohla ani koupě nové antény triplex, takže to nakonec budeme řešit docela hovadem, anténa Color supra, o délce 2.2 metru. Na žádnou jinou vadu nepřišel. Problém stále přetrvává v multiplexu 24 a 31, které chytám z Černé Hory, pokud však anténu namíříme směrem na vysílač, signál padne úplně. Takže asi tak. :) 

Odesláno (upraveno)

Color supra 21-69k, 10-16dB | DigitálníChodsko.cz (digitalnichodsko.cz)
Došli jsme teď v podstatě do fáze, že multiplex 24 a 31 vůbec nechytím, ať točím anténu jak chci.  Takže mi chybí dost kanálů. hlavně prima comedy central, která u nás jede v podstatě jako jediný kanál :D Na filmy atd mám netflix, ale na PCC se děti koukajá na pohádky a my případně večer na nějaký seriály s dabingem. Prostě jedinej kanál na kterým záleží a nejde.

Upraveno uživatelem VojtouNerCZ
Odesláno

Právě je to takový divný. Tady snad nikdo krom nás nemá problém se signálem. Kolega o 2 ulice vedle je na Pardubice a chytá vše, já jen něco. A když natočím anténu jiným směrem (třeba jako sousedi na černou horu), tak oni chytají opět vše, a já velký kulový... Máš tu anténu ještě? Nemáš v plánu se jí zbavit, že bych nemusel objednávat a čekat? @Havlicek.Lukas :D Samozřejmě ne zadarmo.

Odesláno
V 10. 11. 2020 at 18:36, Péťa napsal:

Kdo si hraje, nezlobí ;)

Už to máš ve voku? :D

Já jen, že mě celkem začíná vysírat motor na parabole (vůle v převodech) a tím pádem za větru občas vypadává signál.

Až se rozhoupu koupit nový motor (něco jako SG2100) tak potřebuji seřídit a doladit cca 80°E - 45°W...uděláme kšeft? :D  ;)

Odesláno
před 12 minutami, Péťa napsal:

Jen jsem si to vyzkoušel a vážné seznamování nechávám na léto. Teď v zimě nebudu lítat po střechách, na to jsem už docela starý ;)

Však v pohodě...zatím mi to nikterak nehoří, jen jsem se zeptal, jak na tom jsi s novou hračkou ;)

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...