Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Dobrý, dnes ráno auto v kopci ztratilo výkon a vyskočila chyba motoru, pro jistotu byl vyměněn palivový filtr. Nyní jsem zjistil že je ulomeny konektor ale nevím od čeho to je a zda se to dá objednat. Prosím poraďte mi. 

IMG_20200929_163701.jpg

IMG_20200929_163727.jpg

Odesláno

To je od podtlaku (vakuove pumpy) a vse co jsi psal s tim souviselo. Ovlada to regulaci turba, davkovac vzduchu(klapku sani) a chlazeni spalin na EGR ventilu, u prvnich modelu 120kw i obtok IC.

Jestli vydrzel stromecek na konektoru, tak to svlec a hadicku nasad zpet a je to.

Odesláno

Bohužel horní kus/stromeček (co je vložen do hadičky se ulomil) a horní kus zůstal v hadičce. Myslíš že by to šlo dočasně opravit? A hlavně dá se to objednat? 

Odesláno

Tak jsem zatím ve shánění neúspěšný ani na vrakovišti nemají. Hrdlo z vakuové pumpy má cca 8mm, ale samotná hadička má průměr cca 5-6mm, takže konec konektoru (stromeček) by musel mít tak 4mm. Provizorně jsem ulomený konektor provrtal na o něco menší průměr než hadička a celou hadičku jsem vsunul do konektoru. Auto jede nyní normálně.

Prosím nevíte kde bych to mohl sehnat?

Děkuji.

IMG_20200929_174517.jpg

• O 2 měsíce později...
Odesláno

Ja to menil, cely domek filtru, ta co je od balonku napevno na filtru. Original mimo peugeot a vyslo to kolem 2 tisic, na presnou cenu bych musel prohrabat papiry.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...