Bohous12 Odesláno 19. září 2020 Odesláno 19. září 2020 Moze mi niekto poradit znacky filtrov.Olejovy..Vzduchovy a Pelovy. Zatial mam vybrane tieto.Olejovy a Vzduchovy...Man filter.Pelovy Bosch. Dakujem Citovat
MJSytic Odesláno 19. září 2020 Odesláno 19. září 2020 Může. Purflux, Mann, UFI, Bosch, Filtron, Champion, Kamoka, Meyle, Alco, Mahle atd. Vybírej podle sympatií a peněz v peněžence. Citovat
ozzy56 Odesláno 19. září 2020 Odesláno 19. září 2020 olejový ber tento, není ani drahý kdybys byl poblíž, dám ti ho zadarmo, bo mi zbyl Citovat
Hafity Odesláno 19. září 2020 Odesláno 19. září 2020 Jj.... Pokud byla možnost, tak jsem se chtěl s olejovým filtrem vejít do triumvirátu Purflux, Purolator, Mann.... Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 19. září 2020 Odesláno 19. září 2020 Mann najvyššia kvalita,podľa známeho ktorý bol vo fabrike kde sa mann filtre vyrábajú....Ja dávam Bosch. Nemecka precíznosť a kvalita. top filtre... Citovat
MJSytic Odesláno 19. září 2020 Odesláno 19. září 2020 JJ, teď jsem koupil takový "Německy precizní a kvalitní" řemen "Made in Romania" Ale ono se to nesmí moc prožívat zzipCZ a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Hafity Odesláno 19. září 2020 Odesláno 19. září 2020 S Bosch nemám nejlepší zkušenosti.... Ale spíše po "čidelní a svíčkové" linii.... Filtry těžko objektivně ohodnotit, že.... Citovat
Bohous12 Odesláno 19. září 2020 Autor Odesláno 19. září 2020 Dakujem za radu..Mann nemaju..mam na vyber Filtron OP 540/1 alebo Purflux ls 923...chcel som Mann W7161. Citovat
MJSytic Odesláno 20. září 2020 Odesláno 20. září 2020 Do francouzského auta francouzský filtr. Takže Purflux. On je totiž Purflux ve většině případů výrobce originálních PSA filtrů Hafity a ChouLu ohodnotil 2 Citovat
Návštěvník Odesláno 20. září 2020 Odesláno 20. září 2020 před 2 hodinami, MJSytic napsal: Do francouzského auta francouzský filtr. Takže Purflux. On je totiž Purflux ve většině případů výrobce originálních PSA filtrů A FR olej...Yacco Citovat
MJSytic Odesláno 20. září 2020 Odesláno 20. září 2020 Ty ty oleje taky už vidíš všude Péťa ohodnotil 1 Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 20. září 2020 Odesláno 20. září 2020 (upraveno) před 14 hodinami, MJSytic napsal: JJ, teď jsem koupil takový "Německy precizní a kvalitní" řemen "Made in Romania" Ale ono se to nesmí moc prožívat A teraz keď kúpim filter značky Bosch vyrobeny Made in Slovenia alebo Romania znamená to že je to šmejd?Chlapi trochu rozmýšľajte keď niečo idem napísať..značka Bosch je tu dlhsie ako všetky tie "značkové filtre"ktoré kupujete..Purflux a podobne....Olejový filter som dával Bosch a pri výmene oleja po roku bol ako nový,sú iné filtre ktoré sa zvyknu po roku rozpadnut a Bosch to rozhodne nie je....rozdiel medzi Mann a Bosch je minimálny rovnaký technologický postup,rovnaký matros...akurát si priplatis za značku...Má tu niekto nejake negatívne skúsenosti s flitrami Bosch?Hlavne že je na hov...podme všetci kupovať Purflux...hlavne je treba meniť filtre pravidelne na nie sa handrkovat a haniť tú ktorú značku... Upraveno 20. září 2020 uživatelem Rudo08 Citovat
MJSytic Odesláno 20. září 2020 Odesláno 20. září 2020 A já jsem snad proti Boschi napsal něco špatného, když mě cituješ? Snad píšu, že se to nemá moc prožívat, kde to je vyrobené... Jinak jestli si dával ten filtr do nafťáku a po roce byl jako nový, tak jsi s tím asi nejezdil A Pulfrux jsem doporučil, protože si myslím, že je to lepší volba, než Filtron. Viz dotaz, na který jsem odpovídal Citovat
Guest Rudo08 Odesláno 21. září 2020 Odesláno 21. září 2020 (upraveno) Bol v stave v akom ho tam mechanik pred rokom dával to znamená bez poskodenia,nájazdom cca 12az 15 t.km do roka,nie je to veľa taký priemer,ale hovorím mám dobré skúsenosti s filtrami Bosch... každý nech si tam dá čo chce,ja som napísal môj nazor :,-) Upraveno 21. září 2020 uživatelem MJSytic po sobě následující příspěvky se necitují Citovat
MJSytic Odesláno 21. září 2020 Odesláno 21. září 2020 Já jsem třeba ještě po roce používaní poškozený filtr neviděl. A to jsem sám použil mnoho různých značek v různých cenových relacích. Zvlášť pokud se jedná o plecháč. Vložku může klidně zdeformovat už samotná montáž, když to tam dá někdo špatně, nebo to utáhne "nakr*t*na". Tím ale nechci říct, že jsou všechny filtry stejně kvalitní. Co se týká výběru, souhlasím. Je toho v nabídce tolik, že si určitě každý vybere dle svých preferencí. Citovat
ozzy56 Odesláno 21. září 2020 Odesláno 21. září 2020 tak já někde před lety opakovaně četl, že filtry Purflux mají vynikající čistící schopnosti, že se dovnitř filtru vleze více té čistící hmoty, protože Purflux používá nějaký jiný (lepší) materiál a tak dále bla bla , ale protože ho používá výrobce a protože je cenově uprostřed, tak beru filtry Purflux (neberu ze zásady ani levné ani drahé) po zkušenosti s OLEJOVYMI filtry Mann je už neberu (vložka filtru dobrá, ale špatný O kroužek v krabici) ale abych řekl pravdu, celkem nechápu, proč je tolik filtrů na trhu (nemyslím rozměrově, tam je to jasné), ale třeba olejový filtr, který našroubuju na blok by stačil jen jeden, myslím, vždyť filtr čistí olej na každém motoru stejně , ale je to bohužel jinak--filtr Purflux pro motor Peugeot nelze použít pro motor Hyundai, přesto, že mají stejné rozměry a samozřejmě i stejný závit pro montáž..., nemluvě o tom, že si koupíte filtr pro pežo XY a nemůžete jej použít pro jiný motor peugeot XX --tohle si myslím že je na hlavu Citovat
čakom Odesláno 22. září 2020 Odesláno 22. září 2020 V 20. 9. 2020 at 7:40, MJSytic napsal: Do francouzského auta francouzský filtr. Takže Purflux. On je totiž Purflux ve většině případů výrobce originálních PSA filtrů Bejvavalo. Kazdej typ filtru dela jina firma. Ty nejcastejsi 9818914980 purflux 1109ay mahle 1610693780 mahle 1109al meca filter 1109al mann 1624797780 mann Citovat
Bohous12 Odesláno 3. říjen 2020 Autor Odesláno 3. říjen 2020 Treba menit aj palivovy filter.Alebo 1.2 96kw palivovy filter nema. Citovat
inoxing Odesláno 3. říjen 2020 Odesláno 3. říjen 2020 Filtrama jde dost pokazit. Napr. ty noname filtry oleje se umí bortit do sebe a uplne je tlak oleje zmackne a pak uz to vsechno leti přepoušťecím ventilem okolo vložky, jakoby jste tam filtr nemeli. Hlavne se to děje u vvt/vanos motorů, kde je vetsi prutok oleje. Palivovy filtr tyhle auta uz nemaji- vse co je urcene pro EU trh. Hafity a ozzy56 ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.