Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Může. Purflux, Mann, UFI, Bosch, Filtron, Champion, Kamoka, Meyle, Alco, Mahle atd. Vybírej podle sympatií a peněz v peněžence.

Odesláno

Jj.... Pokud byla možnost, tak jsem se chtěl s olejovým filtrem vejít do triumvirátu Purflux, Purolator, Mann....

Odesláno

Mann najvyššia kvalita,podľa známeho ktorý bol vo fabrike kde sa mann filtre vyrábajú....Ja dávam Bosch. Nemecka precíznosť a kvalita. top filtre...

Odesláno

S Bosch nemám nejlepší zkušenosti.... Ale spíše po "čidelní a svíčkové" linii.... Filtry těžko objektivně ohodnotit, že....

Odesláno
před 2 hodinami, MJSytic napsal:

Do francouzského auta francouzský filtr. Takže Purflux. On je totiž Purflux ve většině případů výrobce originálních PSA filtrů ;)

A FR olej...Yacco :P:D

Odesláno (upraveno)
před 14 hodinami, MJSytic napsal:

JJ, teď jsem koupil takový "Německy precizní a kvalitní" řemen "Made in Romania" :D Ale ono se to nesmí moc prožívat ;) 

A teraz keď kúpim filter značky Bosch vyrobeny Made in Slovenia alebo Romania znamená to že je to šmejd?Chlapi trochu rozmýšľajte keď niečo idem napísať..značka Bosch je tu dlhsie ako všetky tie "značkové filtre"ktoré kupujete..Purflux a podobne....Olejový filter som dával Bosch a pri výmene oleja po roku bol ako nový,sú iné filtre ktoré sa zvyknu po roku rozpadnut a Bosch to rozhodne nie je....rozdiel medzi Mann a Bosch je minimálny rovnaký technologický postup,rovnaký matros...akurát si priplatis za značku...Má tu niekto nejake negatívne skúsenosti s flitrami Bosch?Hlavne že je na hov...podme všetci kupovať Purflux...hlavne je treba meniť filtre pravidelne na nie sa handrkovat a haniť tú ktorú značku...

Upraveno uživatelem Rudo08
Odesláno

A já jsem snad proti Boschi napsal něco špatného, když mě cituješ? :o:myslim Snad píšu, že se to nemá moc prožívat, kde to je vyrobené...

Jinak jestli si dával ten filtr do nafťáku a po roce byl jako nový, tak jsi s tím asi nejezdil :aut

A Pulfrux jsem doporučil, protože si myslím, že je to lepší volba, než Filtron. Viz dotaz, na který jsem odpovídal ;)

Odesláno (upraveno)

Bol v stave v akom ho tam mechanik pred rokom dával to znamená bez poskodenia,nájazdom cca 12az 15 t.km do roka,nie je to veľa taký priemer,ale hovorím mám dobré skúsenosti s filtrami Bosch... každý nech si tam dá čo chce,ja som napísal môj nazor :,-)

Upraveno uživatelem MJSytic
po sobě následující příspěvky se necitují
Odesláno

Já jsem třeba ještě po roce používaní poškozený filtr neviděl. A to jsem sám použil mnoho různých značek v různých cenových relacích. Zvlášť pokud se jedná o plecháč. Vložku může klidně zdeformovat už samotná montáž, když to tam dá někdo špatně,  nebo to utáhne "nakr*t*na". Tím ale nechci říct, že jsou všechny filtry stejně kvalitní. Co se týká výběru, souhlasím. Je toho v nabídce tolik, že si určitě každý vybere dle svých preferencí.

Odesláno

tak já někde před lety opakovaně četl, že filtry Purflux mají vynikající čistící schopnosti, že se dovnitř filtru vleze více té čistící hmoty, protože Purflux používá nějaký jiný (lepší) materiál a tak dále bla bla :super, ale protože ho používá výrobce a protože je  cenově uprostřed, tak beru filtry Purflux (neberu ze zásady ani levné ani drahé)

po zkušenosti s OLEJOVYMI filtry Mann je už neberu (vložka filtru dobrá, ale špatný O kroužek v krabici)

ale abych řekl pravdu, celkem nechápu, proč je tolik filtrů na trhu (nemyslím rozměrově, tam je to jasné), ale třeba olejový filtr, který našroubuju na blok by stačil jen jeden, myslím, vždyť filtr čistí olej na každém motoru stejně :myslim, ale je to bohužel jinak--filtr Purflux pro motor Peugeot nelze použít pro motor Hyundai, přesto, že mají stejné rozměry a samozřejmě i stejný závit pro montáž..., nemluvě o tom, že si koupíte filtr pro pežo XY a nemůžete jej použít pro jiný motor peugeot XX 😯--tohle si myslím že je na hlavu

Odesláno
V 20. 9. 2020 at 7:40, MJSytic napsal:

Do francouzského auta francouzský filtr. Takže Purflux. On je totiž Purflux ve většině případů výrobce originálních PSA filtrů ;)

Bejvavalo. Kazdej typ filtru dela jina firma. 

Ty nejcastejsi

9818914980 purflux

1109ay mahle

1610693780 mahle

1109al meca filter

1109al mann

1624797780 mann

• O 2 týdny později...
Odesláno

Filtrama jde dost pokazit. Napr. ty noname filtry oleje se umí bortit do sebe a uplne je tlak oleje zmackne a pak uz to vsechno leti přepoušťecím ventilem okolo vložky, jakoby jste tam filtr nemeli. Hlavne se to děje u vvt/vanos motorů, kde je vetsi prutok oleje.

Palivovy filtr tyhle auta uz nemaji- vse co je urcene pro EU trh.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...