Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Mám je taky a kupoval jsem k nim přehrávač, kde běží video z flashky. Potřebuješ ještě bezdrátová sluchátka. Ty máš? Případně koukni ke mě do vlákna.

Odesláno (upraveno)

Tohle jsem videl, ale myslel jsem ze je v aute jeste nekde nejaka "krabicka" z ktere pustim film dozadu. Tohle trochu ztraci smysl, pouzivat prehravac pro prehravac.

Takze to neni prehravac, ale jen displeje... Zvuk to ma jen do sluchatek? nebo umi i nahlas, treba pres radio, nebo vlastni reproduktory? Diky

Upraveno uživatelem Lukas.407
  • O 3 roky později...
Odesláno

Zdravím všechny!!! Prosím o malou radu. Dnes jsem se byl podívat na tuto 5008čku - https://auto.bazos.cz/inzerat/188673275/peugeot-5008-20-hdi-110kw2014panorama2x-lcdhistorie.php  Opavdu pěkná, bez koroze. Krom nefunkčního sklápění zrcátek jsem asi nic nenašel. Pěkná výbava. Co mě ale trochu zarazilo, byl docela dost černý výfuk. Když jsem do něho strčil prst, tak jakože byl hooodně špinavý, možná až takový mazlavý. Mám 508čku s tím samým motorem, ale jsem teď na měsíc v lázních, tak nemůžu kouknout do mého výfuku, jak je na tom. Ale pokud se nepletu, tak by měl být výfuk docela čistý, když je funkční fap, ne? 

Děkuji za rady. Roman 

Odesláno

Jestli je mazlavy, tak to jsem taky na jedne 5008 s timto motorem videl. Bylo to v Praze v Emil Frey...Byl jsem se tam podivat na auto, bohuzel to za kterym jsem prijel bylo hrozne, neodpovidalo popisu ani fotografiim. Ale zaujala mne 5008 co jim tam zrovna typek myl wapkou. Jen mi přišlo divné, když jsem z dálky viděl, jak při zapnutém motoru myl tou wapkou normálně motor. Když bylo auto umyté,  nechal jsem si ji pristavit do stanu, kde jsme ji obhledl. Az tam jsem mel možnost vidět,  ze ten hnup s tou wapkou to umyl tak pečlivě,  ze to vzal i s válcema. Normálně ta voda,  kterou to myl prošla motorem a z výfuku pak jakoby tekl až olej. To uato jsem nekoupil. Prostě by sis koupil kasicku. S tim autem budes mit jen problemy.

Odesláno (upraveno)

Asi chtěl udělat výplach motoru 🤭... 

Noo, minimálně by to chtělo někoho s diag a juknout, jak na tom ten fap je... 

Ale asi to nechám někomu jinému... Díky 

Upraveno uživatelem pavelu96
Necituj celý přímo předchozí příspěvek!
Odesláno

Našel jsem na inzerci další, co by se mi, aspoň podle fotek, líbilo. Ale asi se mi nechce věřit najetým km, prý 178t, ale dle pedálů a hlavy řadičky??? Je to dovoz, takže zjištění problém... Prosím o vaše názory. Mám to celkem od ruky. Díky. 

Screenshot_20240727-131151_Edge.jpg

Odesláno

Hmmm, zajímavé... 

Takže podle toho se fakt asi řídit nemůžu.... Já mám na 508čce něco málo přes 200tis., a řadička pořád pěkná. Ale hlavně nemám gumu na spojce ošlápanou až na plech, což se mi na ty inzerované km nezdá. 

Děkuji vám chlapi. 

Odesláno (upraveno)

Hmm, zajímavé... Asi fakt záleží, jak často má člověk na ni ruku, plus nějaký ten pot... Na 508čce mám něco přes 200tis. a je pořád pěkná. A pedály taky, jen lehce boky ošlapané. Každopádně jsem ji zavrhnul. Mám zatím favorita zde - https://auto.bazos.cz/inzerat/188778515/peugeot-5008-20hdi-110kw-rv-2014-nove-v-cr.php

Sic výbava nic moc, ale to mi tak nevadí. Ale netuším, kdy se tam dostanu, když jsem "zavřený" v těch lázních.

Upraveno uživatelem rrromek

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...