Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím jsem tu nový, mám týden Peugeota 306 1,4 a nemám senzor stěračů. Včera trochu pršelo a stíralo to buďto pořád nebo vůbec. Tak jsem musel každou chvíli dávat páčku dolů aby to jen jednou setřelo. To jako nemá cyklovač??? Vždy? i můj starý favorit ho má. Můžete mi někdo poradit co s tím. Jen chci pomalé přerušované stírání - nic víc. Beru každou radu. díky čau

Odesláno

Skvelej navod jak vyresit cyklovac je tady:

Staci tam jen vymenit rele steracu za pametovy rele s cyklovacem a funguje to paradne!!! Ja to tak mam na 406 a jde to i na jiny Peugeoty. Cena pouze 195kc. :super

Odesláno

Moc díky, dneska odpoledne jdu koupit ten cyklovač z Feldy. Zítra mi to pomůže jeden servismen namontovat. ještě dám vědět jak to dopadlo - věřím, že dobře. Tak zatííím :papa

Odesláno

Byl jsem před chvílí ve značkové prodejně škoda - chtel jsem koupit cyklovač na felícii a oni mi řekli 355,- to není možné ne? jak to může být skoro dvakrát dražší než píšou ostatní? :myslim:bojim

Odesláno

dneska hooodne prsi a konecne jsem mohl sledovat chovani destoveho senzoru. musim rict, ze je to dobra vecicka a chova se celkem rozumne. akorat obcas zapomene sterace spomalit kdyz velmi intenzivni dest pomine. nevim proc.

Odesláno
Původně zaslal: chechet

dneska hooodne prsi a konecne jsem mohl sledovat chovani destoveho senzoru. musim rict, ze je to dobra vecicka a chova se celkem rozumne. akorat obcas zapomene sterace spomalit kdyz velmi intenzivni dest pomine. nevim proc.

Jak to myslis ze zapomene spomalit? Kdyz min prsi a chces aby to stiralo v mensi frekvenci, tak ho musis znovu naprogramovat. ;)

Nebo pokud myslis tu nejvyssi polohu, tak to jsem jeste moc netestoval...

[upravil dne 28.3.06 Tornado]

Odesláno

chechet: taky mi to dela, myslim, ze jak to roztira na takovou sedou mlhu tak to nespomali.

Mame 406 r.v. 97, tam je cidlo velikosti 6 x 1 cm, a funguje naprosto perfektne. Ale na moji 607 je cidlo kulate a ta funkce neni idealni.

Odesláno
Původně zaslal: chechet

jj taky mi to dělá, když jedu za někým a stěrače stíraj o 306 a pak ho předjedu, tak stěrače trošku zpomalí, pak třeba 2x mávnou naplno, zas trochu zpomalí, ale ne a ne přestat až se naštvu, vypnu je a znovu zapnu a pak normál

Odesláno
Původně zaslal: Tornado

Jak to myslis ze zapomene spomalit? Kdyz min prsi a chces aby to stiralo v mensi frekvenci, tak ho musis znovu naprogramovat. ;)

Nebo pokud myslis tu nejvyssi polohu, tak to jsem jeste moc netestoval...

[upravil dne 28.3.06 Tornado]

proste se rozfofrujou pac na to maji duvod - huste prsi. pak se dest zmirni, ale sterace porad drzi nasazenej fofr a jedou dokud se nenastvu a nevypnu je :) ale nedelaji to vzdy, taky umi hezky sporadane spomalit resp. az zastavit. treba je to tim co pise olda.

nevim co myslis tou \"nejvyssi polohou\". ja mam polohu auto (o te pisu), pak polohu stale stirani a pak tusim fofr stale stirani. o programovani polohy auto moc nevim... proste otocim packu a at si sterace delji co umej... :myslim

• O 5 měsíců později...
Odesláno

hmmmáte divnýsenzory mě to stírá normálně sám zrychluje i zpomaluje.prostě dám AUTOmat a o nic se nemusim starat.akorát je musim znovu aktivovat kdyžvypnu zapalování:roker

Odesláno
Původně zaslal: Medion

hmmmáte divnýsenzory mě to stírá normálně sám zrychluje i zpomaluje.prostě dám AUTOmat a o nic se nemusim starat.akorát je musim znovu aktivovat kdyžvypnu zapalování:roker

Jo to se musí kvůli bezpečnosti :) blbne to, když má někdo kratší ramínka, nebo špatný gumičky. Taky to dělá při odřenym skle, světlo se v něm láme a vyhodnocuje to bordel, i když je sklo čistý.

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...