Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

• O 4 měsíce později...
Odesláno (upraveno)

jestli se znovu narodím, budu předpovídat počasí :),  včera večer mluvili, že budou BRUTALNI mrazy a teď ráno že bude celý leden kolem nuly 😯, to už je přesnější kdejaký šaman v africe, ale ten nepotřebuje nejmodernější počítače, satelity a družice 🙈

Upraveno uživatelem ozzy56
Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Já říkám totéž. Synovi vždy říkám, že tohle je nejlepší job. Zedník nepostaví zeď tak nemá peníze. Meteorolog to trefí blbě a ani neřekne sorry. Prý to fouklo jinak. A s tou drahou technikou? Asi na tom hrají tetris. Ať si hodí žábu do velké flašky od okurek a bude to přesnější. A nežere to kilowatty ale pár much na den. Pak jsou ještě další práce snů jako Ústav pro výzkum totalitních režimů apod kraviny. Tam člověk sedí někde v zapomenuté kanceláři, chodí mu prachy vždy přesně na účet a ani pes po něm neštěkne. A takových prací dnes je... Ať si zkoumají klidně palcem v zadnici ale za peníze které si vydělají jinak. 

Upraveno uživatelem Návštěvník
Odesláno (upraveno)

Nejlepší job býval vždycky topič v letním kině. 😋

Dnes už je to jakýkoli právník - ať vyhraješ nebo prohraješ, korunky jsou jisté 

Upraveno uživatelem Medvěd
Návštěvník
Odesláno

Tak topič v letním kině, to jsem ještě neslyšel 🤣 A na právníka musíš mít žaludek, já bych někdy nemohl poslouchat stížnosti různých exotů. 

Návštěvník
Odesláno

Jednoduchý...celou republiku, od východu, po západ...takže všude :D

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...