skorpion Odesláno 12. srpen 2020 Odesláno 12. srpen 2020 Ahoj, hledal jsem na to vlákna, ale našel jsem vše jen o automatickém svícení a podobně. Na mém Coupe semiMUX nemám signalizaci rozsvícených světel při vystupování a ani o klíčku v zapalování (takové to trojpípnutí). Myslel jsem, že to dělaly všechny 406? Kde by mohl být problém? Dnes jsem totiž zapomněl rozsvíceno. No a ani mi v autě necvakají směrovky, prostě je ticho, jen bliká kontolka. Což je možná i dobře ale zajímalo by mě proč. To cvaká samotné relátko? Že by ho přechozí majitel vyměnil. V aute je totiž handsfree, tak ho možná to cvakání obtěžovalo. Citovat
skorpion Odesláno 14. srpen 2020 Autor Odesláno 14. srpen 2020 Tak už vyřešeno. Pokud by někdo také řešil, tak pofacelift, ať už semiMUX nebo MUX, necvakají relátkem, ale reproduktorem v budíkách. A vcelku často tento reprák umlkne. Může za to studený spoj na desce. Chce to tedy spustit volant (kvůli přístupu), vyšroubovat 3 šrouby nad budíkama, potom vytáhnout celý ten plast okolo budíků včetně všech tří výdechů topení (pořádně zabrat, jde to ztuha a první musí jít ven spodní část). Následně vyndat 4 šrouby, které drží budíky v palubce, odcvaknout a odpojit dva kabely z budíků. Pak si vzít budíky někam na světlo, odcvaknout plexi kryt z budíků (asi 4 pacicčky) a pak odcvaknout také celý zadní krycí plast z budíků. Ten poslední bod jde docela špatně, nechce se tomu ven, důležité je nezapomenout také na bílé pacičky, které drží oba konektory. No a pak vzít pájku, procínovat oba kontakty repráčku na desce, pak zkusit připojit na kabely a otestovat. Pozor na správnou pozici ručiček u budíků. Před demontáží ideálně odpojit baterku, ať se něco nestane s BSI, ale kvůli otestování je zase nutné ji mít připojenou. Takže jsem to řešil tak, že jsem ji neodpojoval, ale vždy jsem počkal na uspání BSI (cvakne relé). Dave_k, Péťa a OK406 ohodnotil 3 Citovat
mmartinkovic Odesláno 16. srpen 2020 Odesláno 16. srpen 2020 robil som to na vw polo mojej manzelky a išlo to 2 tyždne a potom zasa nič. uz som sa do toho viac nechytal, lebo pri prvom rozoberani mi prestal ist immobilizer, tak viac roboty ako osohu. Mam v nom dorobene rele na auto start svetiel, cize ked nastartuje zasvieti sa, ked zhasne svetla sa vypnu. Citovat
skorpion Odesláno 16. srpen 2020 Autor Odesláno 16. srpen 2020 (upraveno) Jo ta já budu ještě automatické svícení dodělávat. Naštěstí mi stačí doplnit pod palubku dvě relátka a funkce je na světě Upraveno 16. srpen 2020 uživatelem brixtr necituj předchozí příspěvek viz pravidla Citovat
mmartinkovic Odesláno 18. srpen 2020 Odesláno 18. srpen 2020 Kupil som to hotove, len sa napinovali kontakty, dolozila poistka. ale mal som to na konktretne auto. Citovat
t0m@s Odesláno 7. září 2020 Odesláno 7. září 2020 V 14. 8. 2020 at 20:41, skorpion napsal: ...ať už semiMUX nebo MUX, ... MUX nemá reproduktor v budíkoch platné je to len pre semiMUX. Citovat
skorpion Odesláno 7. září 2020 Autor Odesláno 7. září 2020 před 3 hodinami, t0m@s napsal: MUX nemá reproduktor v budíkoch platné je to len pre semiMUX. Aha to jsem netušil. U MUX je to řešeno jak? Citovat
ChouLu Odesláno 8. září 2020 Odesláno 8. září 2020 repráček v COMu skorpion a t0m@s ohodnotil 2 Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.