Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Audi


Davidak79

Recommended Posts

Za volantem si  sic zanadávám ale jinak mám chladnou hlavu, tenhle mě fakt nas.r.a.l  

Jak tu situaci shrnout ? Silné auto , malé péro , za volantem rváč ? skrze pěticentimetrovou mezeru v okně pěknej s.r.á.č . 

video 1 Vadilo mu že ho přejela 508 ?

video dva : ? ten superb mě brzdil , netlačil jsem na něj, jen jsem čekal zda uhne nebo né

video 3 : byl si jist že něco p.o.s.r.a.l  tak za každou cenu zmizet plná neplná 

video 4 : o semaforu jsem věděl a doufal že udrží směr : výzvu nepřijal , ven nevylezl .

Video situaci dost zkresluje , na brzdy jsem šel fakt fest . 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Oproti Péťovi mám jiný názor na to podjetí (holt to zkusil a vyšlo to :D ) , mnohem víc mi vadí to předjíždění na plný čáře (byť vím, že pro mnohé čára není zeď).

Kdybys nejezdil v 508ě, ale téměř denně sedal do dodávky, vůbec by Tě nenapadlo podobné jezdce řešit, páč bys nedělal nic jinýho (potkávám podobných minimálně několik denně a tak holt počítám s tím, že v modelové situaci, kdy se přede mnou sune ve stoupání pomalejší Supáč a za mnou letí magor v silnější raketě, tak buď rovnou mizím vpravo nebo holt očekávám, že mě může chtít podjet a tak si rovnou chystám prostor, kam se bude moct nacpat - většinou stačí jen povolit plynový pedál).
Mmch - Ty i ten Sup jste měli jet nejdřív v pravém a do levého se sunout až při předjíždění toho pomalejšího auta. Pak by Vás Audina normálně šmikla a nebylo by vůbec co točit

To vystoupení na konci je dobrá komická vložka :D

 

Upraveno uživatelem Medvěd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak mně napadá jak by to vypadalo na křižovatkách kdyby každý vystoupil a šel toho druhého poučit nebo mu cosi vysvětlovat, protože takovejch situací jsou stovky denně.:D Jen si to živě představte, jak tam všichni běhají, někteří se perou, někteří jen hádají. :D:D:D

A @Medvěd má pravdu, sice ta audina udělala prasárnu, ale dalo se tomu lehce předejít jizdou v pravem pruhu.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

po boji je každej generál , to podjetí, twl kdybych nazaflekoval šmiknul by mi předek, když se podíváš jakou rychlostí přiletěl, to vjetí před nás bylo buď trefí auto před ním a nebo odře nás , sleduj jak se vlní, brzdí jak kráva . Kdyby jel nalepenej na prdeli samo bych do pravýho uhnul ,on nejel v blízkosti za mnou, přiletěl zezadu a letěl v pravém , fakt jsem neměl v plánu to švihnout před něj, nakonec to udělal on mě. Můžeme být asi všichni rádi že to vyšlo. Předjetí na plné , no předjel no , pro auta s jeho výkonem bylo dost místa aby to v tom místě šlo. Kamera to dost zkreslila, musím pořídil kvalitnější, tuhle jsem vzal jen na takovej pokus. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

To předjetí bych ani nenazval jako předjetí přes plnou :D Když začal tak na přerušované, pravými koly se taky vrátil ještě na přerušované, levými už teda přes plnou.. Ale to bych asi ani jako prasárnu neviděl - jen jako pokus o "útěk" :D Každopádně to podjetí od něj bylo drsné, vím jak moc kamery zkreslují.. Tyhle situace jsou fakt pitomý, nemám to rád a dostávám se do nic často bohužel - dojedeš leváka na dvouproudovce, chceš jet rychleji - ale nechceš podjíždět. Co teď? Když se dáš do pravého, auto co pojede za tebou najede vedle tebe a ty se tak propadneš o jedno (mnohdy i o více) míst nazpátek.. Když za ním pojedeš v levém, jsi hned taky levák a podle některých ještě větší prase než ten před tebou - oni už nevidí že tě k tomu donutil :D Že jsi mu to pak šel vysvětlit jedině dobře, snad se aspoň trochu připos*** a příště pojede klidněji... stokrát mu to může vyjí a po sto první někoho zabije.. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

  • Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

    • Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
×
×
  • Vytvořit...