Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Za volantem si  sic zanadávám ale jinak mám chladnou hlavu, tenhle mě fakt nas.r.a.l  

Jak tu situaci shrnout ? Silné auto , malé péro , za volantem rváč ? skrze pěticentimetrovou mezeru v okně pěknej s.r.á.č . 

video 1 Vadilo mu že ho přejela 508 ?

video dva : ? ten superb mě brzdil , netlačil jsem na něj, jen jsem čekal zda uhne nebo né

video 3 : byl si jist že něco p.o.s.r.a.l  tak za každou cenu zmizet plná neplná 

video 4 : o semaforu jsem věděl a doufal že udrží směr : výzvu nepřijal , ven nevylezl .

Video situaci dost zkresluje , na brzdy jsem šel fakt fest . 

Odesláno

nedokoukal jsem žádné video, protože se mi to pomalu načítá, ale malý tlustý chlap s malým pérem, silným krkem, holou hlavou, sedící co nejníže a svírající volant silného vozu je vražedná kombinace ! :D

Odesláno (upraveno)

Oproti Péťovi mám jiný názor na to podjetí (holt to zkusil a vyšlo to :D ) , mnohem víc mi vadí to předjíždění na plný čáře (byť vím, že pro mnohé čára není zeď).

Kdybys nejezdil v 508ě, ale téměř denně sedal do dodávky, vůbec by Tě nenapadlo podobné jezdce řešit, páč bys nedělal nic jinýho (potkávám podobných minimálně několik denně a tak holt počítám s tím, že v modelové situaci, kdy se přede mnou sune ve stoupání pomalejší Supáč a za mnou letí magor v silnější raketě, tak buď rovnou mizím vpravo nebo holt očekávám, že mě může chtít podjet a tak si rovnou chystám prostor, kam se bude moct nacpat - většinou stačí jen povolit plynový pedál).
Mmch - Ty i ten Sup jste měli jet nejdřív v pravém a do levého se sunout až při předjíždění toho pomalejšího auta. Pak by Vás Audina normálně šmikla a nebylo by vůbec co točit

To vystoupení na konci je dobrá komická vložka :D

Upraveno uživatelem Medvěd
Odesláno (upraveno)

Tak mně napadá jak by to vypadalo na křižovatkách kdyby každý vystoupil a šel toho druhého poučit nebo mu cosi vysvětlovat, protože takovejch situací jsou stovky denně.:D Jen si to živě představte, jak tam všichni běhají, někteří se perou, někteří jen hádají. :D:D:D

A @Medvěd má pravdu, sice ta audina udělala prasárnu, ale dalo se tomu lehce předejít jizdou v pravem pruhu.

Upraveno uživatelem Radek Hurvajz
Odesláno

po boji je každej generál , to podjetí, twl kdybych nazaflekoval šmiknul by mi předek, když se podíváš jakou rychlostí přiletěl, to vjetí před nás bylo buď trefí auto před ním a nebo odře nás , sleduj jak se vlní, brzdí jak kráva . Kdyby jel nalepenej na prdeli samo bych do pravýho uhnul ,on nejel v blízkosti za mnou, přiletěl zezadu a letěl v pravém , fakt jsem neměl v plánu to švihnout před něj, nakonec to udělal on mě. Můžeme být asi všichni rádi že to vyšlo. Předjetí na plné , no předjel no , pro auta s jeho výkonem bylo dost místa aby to v tom místě šlo. Kamera to dost zkreslila, musím pořídil kvalitnější, tuhle jsem vzal jen na takovej pokus. 

Odesláno

To předjetí bych ani nenazval jako předjetí přes plnou :D Když začal tak na přerušované, pravými koly se taky vrátil ještě na přerušované, levými už teda přes plnou.. Ale to bych asi ani jako prasárnu neviděl - jen jako pokus o "útěk" :D Každopádně to podjetí od něj bylo drsné, vím jak moc kamery zkreslují.. Tyhle situace jsou fakt pitomý, nemám to rád a dostávám se do nic často bohužel - dojedeš leváka na dvouproudovce, chceš jet rychleji - ale nechceš podjíždět. Co teď? Když se dáš do pravého, auto co pojede za tebou najede vedle tebe a ty se tak propadneš o jedno (mnohdy i o více) míst nazpátek.. Když za ním pojedeš v levém, jsi hned taky levák a podle některých ještě větší prase než ten před tebou - oni už nevidí že tě k tomu donutil :D Že jsi mu to pak šel vysvětlit jedině dobře, snad se aspoň trochu připos*** a příště pojede klidněji... stokrát mu to může vyjí a po sto první někoho zabije.. 

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...