Vvitty Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Zvlaste si vsimnete specialni techniky odlehcovani prahu, zvane "vystarnuti s postupnou oxidaci", ale i spousty jinych skvelych ficur! Citovat
Chip Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 che bych to spravil razdva nalepil bych tam ty plastovy prahovy nastavce a hotovo, dyt co oko nevidí srdce neboli:P:P ne to byl vtip cece ale v prvni chvili jak se mi to nacitalo sem se lek ze je to pazout a von vopil kadit Citovat
Marda106 Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 co proti tomu auticku mate vzdyt je to nadhernej decent tuning (samozrejme vtip) hlavne ty dvere me prijde ze tam tomu druhymu auty chtely urazit zrdcatko.... :D:D:D no jako to radeji meli dat ty plastovy prahy aby to neshnilo..... Citovat
vector Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 Ty fole to je snad nejlepší GSičko co sem viděl. Taky má nápady, že lidi něvěřej. Citovat
Béďa Odesláno 21. březen 2006 Odesláno 21. březen 2006 to je teda stroj, do toho bych si ani radeji nesedal jako ta holcina Citovat
Capy Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 nejlepší je ten tuning ala zrezlej ingot:super:D Citovat
mk405 Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Chip che bych to spravil razdva nalepil bych tam ty plastovy prahovy nastavce a hotovo, dyt co oko nevidí srdce neboli:P:P to se řeší tuningovou samolepkou Citovat
Bohouš Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 Hele a neni to náhodou maskovaný Lambo ???? :myslim:mrk Citovat
Vvitty Odesláno 22. březen 2006 Autor Odesláno 22. březen 2006 Původně zaslal: Bohouš 205 GTI Hele a neni to náhodou maskovaný Lambo ???? :myslim:mrk PSSSSST, nikomu to nerikej!pak cumi vsici jak to ma super zvuk a kazdyho veme Citovat
oni Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 ja bych to auto postavil spis tam dozadu k tem multikaram a tem by taky delal ostudu!! Citovat
zoby Odesláno 22. březen 2006 Odesláno 22. březen 2006 jste asi nepochopili, že to auto ještě není dodělaný ne woe:D:D:D Citovat
vector Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Původně zaslal: zoby jste asi nepochopili, že to auto ještě není dodělaný ne woe:D:D:D Závidíš viď se svojí trapnou sériofkou. Seš vipatlanej, závidíš, že můžou mladý kluci jezdit v takovejch autech. Jako asi nemůže za to, že nemá tolik peněs, seš fakt trapnej a ubohej. Zchasovat umí každej, tak nám ukaš to tu svojí nádheru, ale na to se nikdy nesmůšeš. Tohle sou lidi, co něco znamenaj a něco dokázaly. :D:D:D:D Citovat
Jirkap Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 By mě zajímalo jestli to má legalní technickou Citovat
Fusion Odesláno 23. březen 2006 Odesláno 23. březen 2006 Vsadím se že to fakt bude někdo skládat... Osobně se mě tenhle líbí víc nová hlava motoru po potkání ventilů včetně broušení a ventilů - 16 000,- nové zadní lemy včetně laku - 4000,- nové prahy včetně laku - 4000,- květen - nová spojka, ložisko, lanko, přítlačák - 6500,- červen - Generálka motoru (nový rozvodový řemen, gufera, hlava, vetily, olej v převodovce, těsnění pod vanou, nový olej 10W40) - 19 000,- .... Celkem investováno od roku 2003 do všech vylepšení a oprav 200.261,- Kč Tak mě uniká co na tom autě je, že má cenu do toho vrážet ty love... Já chápu lidi co mají rádi svoje auto, já samozřejmě taky, ale tohle je podle mě příliš.... jedině že by se jednalo o renovaci Corevetty z roku 59. Edit - Zajímavost: Asi měsíc po zakoupení Kadetta se mi potkaly ventily, když prasknul rozvodový řemen. Nechal jsem vše opravit a za půl roku na to, se mi zase potkaly ventily, když jsem startoval. Vyměnil jsem motor za jiný a to C20NE 2,0l 8V, ale ten pořád nechtěl fungovat a stále byly nějaké problémy. Koupil jsem tedy zase C20XE 2,0l 16V. Na něm jsem nechal vyměnit ventily, srovnat hlavu a veškerá nová těsnění. Rok na to mi praskla hlava motoru. Tu jsem nechal vymenit za jinou z vrakoviště a tím snad skončilia neskutečná smůla. [upravil dne 23/3/06 Fusion] Citovat
Netopýrka Odesláno 24. březen 2006 Odesláno 24. březen 2006 2 Fusion: jo, na webovky tohodle kluka jsem koukala....osobně si myslím, že tohle je taky trochu autopošuk (jen v dobrém) - jenže realita je neúprosná: i když ho bude šlechtit ještě 20 let, za tu dobu to auto stejně bude mít nulovou hodnotu, protože když už veterán, tak se cení hlavně originální vzhled, zachování dílů, atd...což se o téhle skládačce určitě říct nedá.... Citovat
Recommended Posts
Zúčastnit se diskuse
Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.