Přejít na obsah
  • Aktuální cíle darů

Recommended Posts

Odesláno

Zvlaste si vsimnete specialni techniky odlehcovani prahu, zvane "vystarnuti s postupnou oxidaci", ale i spousty jinych skvelych ficur!

6.jpg

5.jpg

Odesláno

che bych to spravil razdva :D nalepil bych tam ty plastovy prahovy nastavce a hotovo, dyt co oko nevidí srdce neboli:P:P

ne to byl vtip

cece ale v prvni chvili jak se mi to nacitalo sem se lek ze je to pazout a von vopil kadit

Odesláno

co proti tomu auticku mate vzdyt je to nadhernej decent tuning (samozrejme vtip) hlavne ty dvere me prijde ze tam tomu druhymu auty chtely urazit zrdcatko.... :D:D:D:D no jako to radeji meli dat ty plastovy prahy aby to neshnilo.....

Odesláno
Původně zaslal: Chip

che bych to spravil razdva :D nalepil bych tam ty plastovy prahovy nastavce a hotovo, dyt co oko nevidí srdce neboli:P:P

to se řeší tuningovou samolepkou :aut:D

Odesláno
Původně zaslal: Bohouš 205 GTI

Hele a neni to náhodou maskovaný Lambo ???? :myslim:myslim:mrk

PSSSSST, nikomu to nerikej!pak cumi vsici jak to ma super zvuk a kazdyho veme :papa

Odesláno
Původně zaslal: zoby

jste asi nepochopili, že to auto ještě není dodělaný ne woe:D:D:D

Závidíš viď se svojí trapnou sériofkou. Seš vipatlanej, závidíš, že můžou mladý kluci jezdit v takovejch autech. Jako asi nemůže za to, že nemá tolik peněs, seš fakt trapnej a ubohej. Zchasovat umí každej, tak nám ukaš to tu svojí nádheru, ale na to se nikdy nesmůšeš. Tohle sou lidi, co něco znamenaj a něco dokázaly.

:D:D:D:D:D

Odesláno

Vsadím se že to fakt bude někdo skládat...

Osobně se mě tenhle líbí víc :D

milo3_5.05.jpg

nová hlava motoru po potkání ventilů včetně broušení a ventilů - 16 000,-

nové zadní lemy včetně laku - 4000,-

nové prahy včetně laku - 4000,-

květen - nová spojka, ložisko, lanko, přítlačák - 6500,-

červen - Generálka motoru (nový rozvodový řemen, gufera, hlava, vetily, olej v převodovce, těsnění pod vanou, nový olej 10W40) - 19 000,-

....

Celkem investováno od roku 2003 do všech vylepšení a oprav 200.261,- Kč

Tak mě uniká co na tom autě je, že má cenu do toho vrážet ty love... :myslim

Já chápu lidi co mají rádi svoje auto, já samozřejmě taky, ale tohle je podle mě příliš.... jedině že by se jednalo o renovaci Corevetty z roku 59.

Edit -

Zajímavost: Asi měsíc po zakoupení Kadetta se mi potkaly ventily, když prasknul rozvodový řemen. Nechal jsem vše opravit a za půl roku na to, se mi zase potkaly ventily, když jsem startoval. Vyměnil jsem motor za jiný a to C20NE 2,0l 8V, ale ten pořád nechtěl fungovat a stále byly nějaké problémy. Koupil jsem tedy zase C20XE 2,0l 16V. Na něm jsem nechal vyměnit ventily, srovnat hlavu a veškerá nová těsnění. Rok na to mi praskla hlava motoru. Tu jsem nechal vymenit za jinou z vrakoviště a tím snad skončilia neskutečná smůla.

[upravil dne 23/3/06 Fusion]

Odesláno

2 Fusion:

jo, na webovky tohodle kluka jsem koukala....osobně si myslím, že tohle je taky trochu autopošuk (jen v dobrém) - jenže realita je neúprosná: i když ho bude šlechtit ještě 20 let, za tu dobu to auto stejně bude mít nulovou hodnotu, protože když už veterán, tak se cení hlavně originální vzhled, zachování dílů, atd...což se o téhle skládačce určitě říct nedá....

Zúčastnit se diskuse

Můžete odpovědět a až poté se registrovat If you have an account, sign in now to post with your account.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Byl vložen obsah s formátováním.   Restore formatting

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Kdo si právě prohlíží tuto stránku   0 registrovaných uživatelů

• Žádný registrovaný uživatel si neprohlíží tuto stránku
  • Vytvořit...